Sport

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 18-a. Gaz Metan Mediaș, victorie dramatică în prelungiri la Pitești. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă prezintă amănunte despre partidele etapei a 18-a din Liga 1, care vor avea loc începând de vineri, 3 decembrie, şi până luni, 6 decembrie
Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 18a  Gaz Metan Medias victorie dramatica in prelungiri la Pitesti Cum arata clasamentul
Sursa foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT
07-12-2021
06:15

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 18-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 3 decembrie

  • Academica Clinceni – Dinamo 1-0 (Patriche 34)

Sâmbătă, 4 decembrie

  • Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-1 (Omrani 21)
  • Farul – Rapid 2-0 (Ghiță 42, Ciobanu 59)

Duminică, 5 decembrie

  • CS Mioveni – Sepsi Sf. Gheorghe 0-2 (Garutti 33 aut, Mitrea 89)
  • FC U Craiova – FC Voluntari 0-2 (Tamaș 77, Gheorghe 81)
  • FCSB – UTA Arad 2-1 (Fl. Tănase 22 pen., 82 pen. / Roger 72)

Luni, 6 decembrie

  • FC Argeş – Gaz Metan 1-2 (V. Morar 7 aut. / Trif 45+1, Șteau 90+4)
  • FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 (Kage 35, Edjouma 42 / Koljic 31, Gustavo 57)

06-12-2021
15:01

FC Argeș - Gaz Metan Mediaș 1-2 (V. Morar 7 aut. / Trif 45+1, Șteau 90+4)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+4: GOOOL Gaz Metan Mediaș! Raul Șteau înscrie pe contraatac. 1-2

Min. 45+1: GOOOL Gaz Metan Mediaș! Alin Trif înscrie din cădere. 1-1 după 45 de minute în care piteștenii și-au creat mai multe ocazii.

Min. 7: GOOOL FC AREGEȘ! Lovitură liberă pentru gazde din apropierea liniei de fund, Ionuț Șerban execută în forță pe 6 metri, de unde Vlad Morar deviază nefericit în propria poartă.

Min. 1: A început partida.

  • FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Mușat – Meza Colli, Raynov – Ișfan, I. Șerban, Dumitrașcu – Fatai. Rezerve: Croitoru, Moisie, Boldor, Viana, Teles, Honciu, Palic, Said, Arias. Antrenor: Andrei Prepeliță
  • Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu – De Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu – Lixandru, Deaconu, Alceus, Trif – Irobiso, Morar. Rezerve: Buzbuchi, Romeo, Velisar, Horj, Izata, Chamed, J. Da Silva, Ștea. Antrenor: Ilie Poenaru
05-12-2021
14:01

FCU Craiova 1948 - FC Voluntari 0-2 (Tamaș 77, Gheorghe 81)

Final de meci: FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 0-2

Min. 90+1: Compagno reia cu capul din  6 metri, din cădere, dar M. Popa respinge

Min. 81: GOOOL FC Voluntari! Gheorghe îl deposedează pe Huyghebaert la marginea careului mare și șutează pe jos, la colțul lung

Min. 77: GOOOL FC Voluntari! Tamaș înscrie cu capul, din 6 metri, după un corner

Min. 70: Compagno dă pe lângă minge din 5-6 m, singur cu portarul gazdelor

Min. 61: Mingea șutată de Marquet de la 15 metri trece puțin pe lângă poarta oaspeților

Min. 47: Portarul gazdelor, Popa, îl blochează pe Lopes în situație de ‘1 la 1’.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 0-0 la pauză

Min. 4: Nemec a fost aproape să deschidă scorul.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

FCU Craiova:  Popa- Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Albu, Asamoah, Marquet – Sidibe, Bălan, Bauza. Rezerve: Mogoșanu, Gajic, Vl. Pop, Bușu, Ondaan, Van Durmen, Baeten, Raicea, Compagno. Antrenor: Eugen Trică

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Droppa, Meleke, V. Rață – Nemec, I. Gheorghe, Lopes. Rezerve: Râmniceanu, Achim, Merloi, Helder, Al. Ilie, Al. Vlad, L. Fulop , Costin, Golan. Antrenor: Liviu Ciobotariu

05-12-2021
11:07

CS Mioveni - Sepsi 0-2 (Garutti 33 aut, Mitrea 89)

Sepsi pleacă cu toate cele trei puncte de la Mioveni și reușește să părăsească zona periculoasă a clasamentului. Nu fără emoții, însă, pentru că piteștenii au ratat un penalty care putea restabili egalitatea pe tabela de marcaj.

Golurile au fost reușite de Garutti (aut.) și Mitrea, care nu a iertat din lovitură de la 11 metri. Cu acest succes, covăsnenii acumulează 21 de puncte și păstrează șanse în lupta pentru un loc de play-off.

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 89: Goool Sepsi! Mitrea nu îl iartă pe Ducan de la punctul cu var și covăsnenii se îndreaptă spre un nou succes în deplasare.

Min. 88: Penalty Sepsi. Feșnic acordă lovitură de la 11 metri pentru un presupus henț al lui Scarlatache.

Min. 66: Ocazie uriașă CS Mioveni. Toma trimite pe lângă poartă dintr-o poziție ideală.

Min. 59: Buziuc ratează lovitura de la 11 metri.

Min. 58: Penalty CS Mioveni: Horațiu Feșnic indică punctul cu VAR după un fault comis în careu de Dimitrov asupra lui Toma

Min. 45: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe stadionul din Mioveni.

Min. 33: Goool Sepsi! Garutti trimite mingea în propria poartă după o lovitură de la colțul terenului.

Min. 21: CS Mioveni încearcă să dea replica. Angajat excelent în centrul careului, Blănaru încearcă să șuteze cu latul, dar ratează complet execuția și mingea ajunge în brațele lui Niczuly.

Min. 20: Ocazie Sepsi. Ispas centrează în fața porții, dar Ducan reține fără probleme.

Min. 1: A început meciul.

Vezi aici cele mai importante faze.

CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur – Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea – Blănaru, Rusu, Buziuc. Rezerve: Popescu, Sanoh, Toma, Veres, Șerbănică, Massaro, Coșereanu, Iacob, Rădescu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – Bărbuț, Gonzalez, Fofana, Aganovic – Luckassen, Golofca. Rezerve: Began, Chunchukov, Achahbar, Păun, Tincu, Dumitrescu, Ștefănescu, Damașcan, Tamas. Antrenor: Cristiano Bergodi. 

În acest weekend, cu epilog ziua de luni, 6 decembrie, ziua de Moş Nicolae, vor avea loc meciurile din cadrul etapei a 18-a din Casa Parirurilor Liga 1. Runda porneşte la drum vineri, 3 decembrie, cu un adevărat „derby al plângerii”, între Academica Clinceni și Dinamo, ultimele două clasate.

Programul etapei a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1

Vineri, 3 decembrie

  • ora 21:00 Academica Clinceni – Dinamo

Sâmbătă, 4 decembrie

  • ora 15:00 Chindia Târgovişte – CFR Cluj
  • ora 21:30 Farul – Rapid

Duminică, 5 decembrie

  • ora 13:30 CS Mioveni – Sepsi Sf. Gheorghe
  • ora 16:00 FC U Craiova – FC Voluntari
  • ora 21:30 FCSB – UTA Arad
ADVERTISEMENT

Luni, 6 decembrie

  • ora 17:30 FC Argeş – Gaz Metan
  • ora 20:30 FC Botoşani – Universitatea Craiova

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 8 partide ale etapei a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi televizate în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekomsport și Look Plus/Look Sport, dar vor putea fi urmărite și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

În plus, ca un bonus, partida de sâmbătă seara de la Ovidiu, dintre Farul și Rapid, care va începe la ora 21:30, va fi televizată și de Prima TV, al patrulea post care a obținut dreptul să transmită câte un joc din fiecare etapă.

ADVERTISEMENT

Derby-ul codașelor Academica – Dinamo deschide etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1

Etapa debutează vineri seară, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, cu jocul dintre ultima clasată, fără victorie în 17 etape, Academica Clinceni, şi penultima echipă, fără succes de 14 jocuri, Dinamo, care nu a câştigat niciun meci de venirea pe bancă a lui Mircea Rednic.

Academica Clinceni, căreia instanţa i-a respins cererea de intrare în insolvenţă, se confruntă cu mari probleme, inclusiv de efectiv, după ce şase jucători importanţi şi-au depus memorii pentru a deveni liberi iar unul, Vanzo, deja a părăsit echipa.

ADVERTISEMENT

În plus, ilfovenii se confruntă și cu un scandal la nivelul băncii tehnice, din cauză că nu reușeșsc să scape de Ionuț Chirilă și să-l instaleze în loc pe Flavius Stoican, antrenor care s-a despărțit în urmă cu câteva etape de FC U Craiova.

Farul și Rapid, în luptă directă pentru play-off

Sâmbătă, se joacă alte două partide. Liderul Ligii 1, CFR Cluj, va merge la Ploieşti, pentru jocul cu Chindia, un meci al antrenorilor defensivi, Emil Săndoi – Dan Petrescu, dar în care dâmboviţenii vor avea serioase probleme de lot cu accidentări şi suspendări din rândul jucătorilor importanţi.

ADVERTISEMENT

Seara are loc la Ovidiu întâlnirea dintre două echipe care vor în play-off, Farul şi Rapid, dar care deşi nu pierd joacă un fotbal de slabă calitate. Ambele au avut şi parte de arbitraje favorabile peste măsură, ajutor care le-a permis să rămână neînvinse de mai multe etape.

FCSB, singura echipă cu zece meciuri de invincibilitate în acest sezon

Duminică este ziua cu cele mai multe meciuri din această etapă. Se începe la ora prânzului, cu un meci care se anunţă foarte închis şi tacticizat, între două echipe care înscriu puţine goluri. La Mioveni, care e neînvinsă de trei jocuri, vine Sepsi Sf. Gheorghe, recent calificată în semifinalele Cupei României.

Va urma partida dintre FC U Craiova şi o altă proaspăt semifinalistă a Cupei, FC Voluntari, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Echipa lui Eugen Trică, aflată pe loc de baraj retrogradare-promovare la acest moment, are mari probleme interne, după ce cei patru jucători străini scoşi din lot în urmă cu două luni pentru număr peste limită admis de stranieri, vor despăgubiri materiale.

Seara se va juca FCSB – UTA. Bucureştenii sunt neînvinşi de zece meciuri, record pentru o echipă în acest sezon şi au primit vestea că pot conta pe serviciile lui Claudiu Keşeru, refăcut după problemele medicale. UTA vine după un eşec nemeritat acasă cu FC Argeş, meci în care Dangubic a lovit de două ori bara şi Erico a ratat cu poarta goală din 2 metri la scorul de 0-0.

Universitatea Craiova merge la Botoșani după trei înfrângeri la rând

Luni sunt ultimele două meciuri ale etapei. La Piteşti, FC Argeş, ajunsă cu mari emoţii, după lovituri de la 11 metri, în semifinalele Cupei, atacă şi un loc în play-off în partida cu o echipă din subsol, Gaz Metan, dar care închide bine culoarele sub comanda lui Ilie Poenaru şi care runda trecută a fost oprită de la victorie cu Farul de un penalty inventat în minutele de prelungiri.

Epilogul se va juca la Botoşani între două echipe aflate în criză de rezultate. Echipa locală e încă pe loc de play-off, poziţia a şasea, dar la egalitate de puncte cu adversara din acest joc, Universitatea Craiova, care după şase victorii a intrat acum în zodia eşecurilor, trei consecutive.

ADVERTISEMENT