Sport

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 19-a. Sepsi – Farul Constanța 1-0. Covăsnenii se apropie la 6 puncte de play-off. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre partidele din etapa a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1, care vor avea loc în zilele de începând de vineri, 10 decembrie, și până luni, 13 decembrie
12.12.2021 | 20:55
Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 19a Sepsi  Farul Constanta 10 Covasnenii se apropie la 6 puncte de playoff Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
13-12-2021
06:17

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 19-a: program, rezultate. clasament

Vineri, 10 decembrie

  • FC U Craiova – Academica Clinceni 1-2 (Compagno 28 / R. Ion 32, Vellios 67)
  • Rapid – FC Argeş 2-0 (Stahl 10, Albu 12) – VEZI VIDEO

Sâmbătă, 11 decembrie

  • UTA Arad – FC Botoşani 0-0
  • FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-1 (Ricardinho 52 / Vînă 89) – VEZI VIDEO
  • Gaz Metan Mediaș – FCSB 0-1 (Olaru 60) – VEZI VIDEO

Duminică, 12 decembrie

  • Sepsi Sf. Gheorghe – Farul 1-0 (Mitrea 7 pen.)
  • CFR Cluj – CS Mioveni 1-0 (Costache 35) – VEZI VIDEO

Luni, 13 decembrie

  • Dinamo – Chindia Târgovişte 1-0 (Carp 62) – VEZI VIDEO

 

12-12-2021
14:49

Sepsi - Farul Constanța 1-0 (Mitrea 7 pen.)

Sepsi Sfântu Gheorghe – Farul este meciul care deschide ziau fotbalistică în Casa Pariurilor Liga 1. Secuii nu au mai pierdut de cinci etape și au început cursa de urmărite pentru un loc în play-off. De partea cealaltă, ”marinarii” pot urca în Top 6, în cazul unui succes la Sfântu Gheorghe. 

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului

Min. 90 – Sepsi obține o nouă victorie ”italiană” și se apropie la 6 puncte de zina play-off a campionatului.

Min. 46 – A început repriza a doua

Min. 7 – GOOOOOL Sepsi Sfântu Gheorghe! Bogdan Mitrea deschide scorul din lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault al lui Aioani la Nicolae Păun.

Min. 1 – A început meciul 

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, R. Ispas – Aganovic, N. Păun, Achahbar – Bărbuț, Luckassen, M. Ștefănescu. Rezerve: Began, Sousa, Tincu, Eder, Așkovski, Fofana, N. Tamaș, Chunchukov, Golofca. Antr. Cristiano Bergodi

Farul Constanța: Aioani – Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer – Artean, Ciobanu, Purece – Ely, Betancor, Pitu. Rezerve: Brănescu, Dussaut, Mladen, Radaslavescu, Petre, Grameni, Chițu, Sali, R. Pires. Antr. Gheorghe Hagi

11-12-2021
12:43

UTA - FC Botoșani 0-0

Remiza de la Arad nu ajută niciuneia dintre echipe. UTA se află la al treilea meci la rând pe teren propriu fără victorie. La rândul ei, FC Botoșani urcă, provizoriu pe locul 5, dar ar putea fi depășită și de Universitatea Craiova, care de la ora 17:30 întâlnește FC Voluntari, în deplasare, dar și de Farul Constanța, care duminică joacă pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

FINAL: UTA – FC Botoșani 0-0

Min. 70: Iacob degajează greșit, mingea ajunge la Tîrcoveanu, care încearcă să înscrie cu poarta goală, de la peste 35 de metri, lateral stânga, dar mingea ocolește buturile gazdelor

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză. Meciul și-a mai pierdut din spectaculozitate în ultimele 15 minute ale reprizei.

Min. 30: Portarul Pap iese la aproximativ 20 de metri de buturile proprii, se lovește de Miculescu și ambii jucători au nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 27: Tîrcoveanu șutează plasat de la marginea careului mare al gazdelor, puțin pe lângă vinclu

Min. 16: Vorobjovas scoate mingea de pe linia porții, mingea atinge mâna stângă a jucătorului echipei UTA, dar arbitrul Marcel Bîrsan lasă jocul să continue

Min. 15: Florescu șutează puternic din lovitură liberă, de la aproximativ 30 de metri de poarta gazdelor, dar Iacov scoate de sub transversală

Min. 10: Shlyakov șutează puternic, de la aproximativ 25 de metri, dar Pap respinge în corner

Min. 1: A început meciul.

Vezi aici cele mai importante faze

  • UTA: Iacob – Baravykas, Benga, Medjimorec, Shlyakov – Vorobjovas, Passaglia – Ubbink, Miculescu, Roger – Dangubic. Rezerve: Balauru – Dima, Erico, Batha, Antal, Isac, Hora, Vukcevic, Călin. Antrenor: Laszlo Balint
    FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Dawa, Țigănașu – Papa, Florescu – Tîrcoveanu, Ongenda, Jaja – Fili. Rezerve: Sila – Mateus Santos, Remac, Croitoru, Dragu, Kage, Patache, Șeroni, Contra. Antrenor: Marius Croitoru.
10-12-2021
13:05

FC U Craiova - Academica 1-2 (Compagno 28 / R. Ion 32, Vellios 67)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+5: Final de meci pe „Ion Oblemenco”. Academica obține a doua victorie consecutivă, în timp ce la FC U Craiova criza se adâncește.

Min. 82: Șutul lui Sidibe trece peste poartă.

Min. 67: GOOOL ACADEMICA! Lovitură liberă din lateral pentru oaspeți, mingea este aruncată în careu, iar Vellios profită de o ieșire greșită a portarului Mogoșanu și trimite cu capul în poartă.

Min. 32: GOOOL ACADEMICA! Kovacic trimite o pasă greșită, Ventura interceptează, îl lansează pe Robert Ion, care egalează cu un șut plasat, de la marginea careului.

Min. 28: GOOOL FC U CRAIOVA! Șutul lui Baeten este deviat cu mâna de Compagno și intră în poartă.

Min. 8: Gardoș reia cu capul din careu, pe lângă poarta lui Mogoșanu.

Min. 1: A început partida.

  • FC U Craiova: Mogoșanu – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Sidibe, Dr. Albu, Achim, Baeten – Cl. Bălan, Compagno. Rezerve: Popa, Bușu, Pop, Asamoah, Van Durmen, Marquet, Blidar, Raicea, Ondaan. Antrenor: Eugen Trică
  • Academica: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Holzmann – Gardoș – R. Ion, Ventura, Moulin, De Amorim – Omoh. Rezerve: A. Păun, Fl. Achim, Cioiu, Chandarov, Gavra, Vellios, Dumitrache, Ștefan, Filip. Antrenor: Adrian Falub

Casa Pariurilor Liga 1 se pregăteşte de tura de forţă pentru finalul acestui an. Vor urma trei etape la rând în interval de o săptămână, după care campionatul se va întrerupe până pe data de 22 ianuarie 2022, când este programată prima rundă din noul an, cea cu numărul 22.

Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 19-a

Vineri, 10 decembrie

  • ora 17:30 FC U Craiova – Academica Clinceni
  • ora 20:30 Rapid – FC Argeş

Sâmbătă, 11 decembrie

  • ora 15:00 UTA Arad – FC Botoşani
  • ora 17:30 FC Voluntari – Universitatea Craiova
  • ora 20:30 Gaz Metan Mediaș – FCSB
ADVERTISEMENT

Duminică, 12 decembrie

  • ora 17:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Farul
  • ora 19:30 CFR Cluj – CS Mioveni

Luni, 13 decembrie

  • ora 20:30 Dinamo – Chindia Târgovişte

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 8 partide ale etapei a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi televizate în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekomsport și Look Plus/Look Sport, dar vor putea fi urmărite și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

În plus, ca un bonus, partida de sâmbătă seara de la Mediaș, dintre Gaz Metan și FCSB, care va începe la ora 2o:30, va fi televizată și de Prima TV, al patrulea post care a obținut dreptul să transmită câte un joc din fiecare etapă.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova deschide etapa a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1 împotriva Academicii Clinceni

Etapa a 19-a începe vineri, 1o decembrie, şi se încheie luni, 13 decembrie, pentru ca următoarea rundă să plece la drum imediat, marţi, 14 decembrie. Este o etapă care nu poate modifica situaţia din fruntea clasamentului, pentru că liderul CFR Cluj pare a avea o partidă facilă pe teren propriu şi are toate şansele să menţină avansul faţă de FCSB.

Vineri se începe cu un meci din zona durerii, la Craiova, unde echipa familiei Mititelu, în continuă cădere liberă, are meci împotriva celor din Clinceni, care au reuşit runda trecută primul succes din acest sezon, aşteptat 17 etape. Mai mult, sunt şanse mari să iasă soarele şi financiar la ilfoveni, care sunt în discuţii avansate cu un om de afaceri din Craiova, care a şi plătit primele pentru victoria cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Seara este momentul unei confruntări între două echipe de tradiţie, cu CV de campioane, Rapid şi FC Argeş, dar care etapa trecută au fost făcute KO, giuleştenii la malul Mării de către trupa lui Hagi şi piteştenii absolut neaşteptat acasă de Gaz Metan.

Universitatea Craiova vrea să rupă seria neagră la Voluntari, Ilie Poenaru ştie cum poate fi stopată FCSB

Sîmbătă este ziua cu cele mai multe partide, toate începând maxim la ora 20:30, pentru ca astfel să poată avea acces pe stadioane şi spectatorii care prezintă certificatul COVID de vaccinare cu schema completă sau de trecere prin boală.

ADVERTISEMENT

Se începe cu o altă partidă din zona de play-off, la Arad, unde UTA vrea să pună capăt seriei nefavorabile din ultimele cinci jocuri în care a existat şi mult ghinion la eşecul de acasă cu Argeş şi un arbitraj mai mult decât ostil la cel de la Bucureşti, cu FCSB. UTA are însă în faţă una dintre cele mai dificile formaţii în deplasare, FC Botoşani, echipă care are mulţi jucători cu bune calităţi tehnice.

Următorul duel e şi mai tare. La Voluntari, revelaţia indiscutabilă a Ligii 1, vine Universitatea Craiova, fără victorie de patru meciuri. Ilfovenii merg ceas, etapa trecută au bătut în Bănie cealaltă Craiovă şi au un joc foarte bine pus la punct, excelent defensiv şi gata să speculeze orice bâlbâ a apărărilor adverse.

Sâmbătă are punct de încheiere partida de la Mediaş, unde vine FCSB. Antrenorul Gazului, Ilie Poenaru, a mai bătut FCSB sezonul trecut, când a ajuns cu Clinceni în play-off şi spune că ştie cum trebuie ţinută la respect echipa lui Toni Petrea, mai ales să nu se poată apropia de poarta lui Greab.

CFR Cluj dă piept cu modesta CS Mioveni, Dinamo încearcă să spargă lacătul defensiv al Chindiei

Duminică începe la Sfântu Gheorghe cu partida dintre Sepsi şi Farul, după performere runda precedentă. Covăsnenii sunt în evident progres, au urcat şi în semifinalele Cupei României, dar şi Farul lui Gică Hagi, urcat pe loc de baraj, va fi foarte greu de pus la respect.

Campioana şi liderul detaşat CFR Cluj are meci acasă cu CS Mioveni, formaţie aflată în perioadă nefastă şi care e foarte aproape de a renunţa la serviciile antrenorului Alexandru Pelici, primarul localităţii, Ion Georgescu, un personaj coleric, având o ieşire virulentă după eşecul de acasă cu Sepsi.

Luni e ultima partidă, una pe viaţă şi pe moarte pentru „câinii” lui Mircea Rednic, din a cărui haită au fost scoşi pentru instigarea la revoltă în vestiar Steliano Filip şi Cosmin Matei. Însă Dinamo are un meci foarte greu contra unei echipe maestre defensiv, Chindia, care pedepseşte sec orice libertate de mişcare oferită de adversr în terenul acestuia.

ADVERTISEMENT