Sport

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 21-a. Punct final pe anul 2021. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre partidele din etapa a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1, ultima din acest an, care au loc începând de vineri, 17 decembrie, până luni, 20 decembrie
Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 21a Punct final pe anul 2021 Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
21-12-2021
06:19

Casa Pariurilor Liga 1, etapa 21: program, rezultate și clasament

Vineri, 17 decembrie

  • FC Voluntari – UTA Arad 2-1 (Nemec 45, Briceag 75 / Miculescu 15)

Sâmbătă, 18 decembrie

  • Gaz Metan – Universitatea Craiova 1-1 (Deaconu 3 / Ivan 62) – VEZI VIDEO
  • Rapid – FC Botoşani 1-1 (Marzouk 34 / Tîrcoveanu 52) – VEZI VIDEO

Duminică, 19 decembrie

  • Academica Clinceni – Chindia 0-1 (Neguț 83)
  • CFR Cluj – FC Argeş 1-0 (Debeljuh 72) – VEZI VIDEO
  • Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB 0-0 – VEZI VIDEO

Luni, 20 decembrie

  • FC U Craiova – CS Mioveni 0-0
  • Dinamo – Farul 0-2 (Betancor 54, G. Ganea 57) – VEZI VIDEO

20-12-2021
14:05

FC U Craiova - CS Mioveni 0-0

Vezi aici cele mai importante faze ale meciurlui

Min. 90+3: S-a încheiat confruntarea de la Craiova, la fel cum a început 0-0

Min. 88: FC U Craiova trimite pentru a treia oară mingea în bară

Min. 68: Kovacic se înalță în mijlocul careului și trimite puternic, cu capul, spre poarta oaspeților, dar balonul izbește bara transversală

Fanii olteni au afișat un banner în care își apostrofează favoriții pentru rezultatele înregistrate în prima parte a sezonului: ”Dacă nu vă dați silința, plecați toți de la Știința”, este mesajul postat de fanii din Bănie.

Min. 46: CS Mioveni are o bună oportunitate de gol, dar Coșereanu șutează în bară

Min. 46: S-a reluat meciul de la Craiova. În primele 45 de minute cele două oponente au expediat câte un șut pe spațiul porții 

Min. 45: S-a încheiat prima repriză

Min. 38: Sidibe înscrie, dar golul oltenilor este anulat pentru o poziție de ofsaid

Min. 1 : A început meciul

Echipele de start în FC U Craiova – CS Mioveni: 

FC U Craiova (4-2-3-1): Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Bușu – Asamoah, Achim – Pop, Sidibe, Huyghebaert – Bălan. Antrenor: Dumitru Vasilică

CS Mioveni (3-4-3): Ducan – Iacob, Scarlatache, Garutti – Oancea, Toma, Dumitru, Șerbănică – Coșereanu, Rusu, Sanoh. Antrenor: Alexandru Pelici

FC U Craiova - CS Mioveni
FC U Craiova – CS Mioveni, echipele de start
19-12-2021
11:00

Academica Clinceni - Chindia Târgoviște 0-1 (Neguț 83)

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului.

Echipa antrenată de Emil Săndoi acumulează 22 de puncte și urcă, provizoriu, pe locul 11, dar poate fi depășită de CS Mioveni, dacă învinge, luni, în deplasare, FC U Craiova. Academica Clinceni rămâne pe locul 16, cu 11 puncte.

FINAL: Academica Clinceni – Chindia Târgoviște 0-1.

Min. 83: GOOOL CHINDIA! Neguț deschide s corul cu un șut din interiorul careului.

Min. 70: Florea reia cu capul din 6 m, exact în brațele lui Ureche.

Min. 63: Altă ocazie de atac a oaspeților care se încheie cu un șut pe lângă poartă

Min. 46: A început repriza a doua.

PAUZĂ

Min. 38: Neguț șutează modest de la 19-20 de metri, cu exteriorul, iar Căbuț prinde mingea fără nicio dificultate

Min. 34: Neguț ia o acțiune pe cont propriu în careul oaspeților, întoarce doi adversari, dar șutează slab și Căbuz reține fără probleme

Min. 27: Omoh execută un corner, dar Holzmann reia cu capul din 6 metri la o palmă peste transversală

Min. 26: Omoh pătrunde în careu pe stânga, dar Ventura este blocat la 3-4 metri

Min. 25: Florea a primit o pasă în adâncime, dar Ureche iese la timp și îl blochează la timp pe atacantul oaspeților

Min. 21: Neguț centrează, de pe dreapta, în careul oaspeților, dar Popa ratează intercepția

Min. 7: Achim șutează de la marginea careului mare, pe jos, dar Căbuz reține fără probleme

Min. 1: A început meciul.

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, F. Filip, Gardoş, Holzmann – Ventura – Fl. Achim, Cascini, Omoh, R. Ion – Vellios. Rezerve: A. Păun – Chandarov, Gavra, Cioiu, C. I. Ioniţă, Dumitrache, I. Ştefan, Goma, Dima. Antrenor: Adrian Falub
Chindia Târgoviște: Căbuz – Martac, Căpuşă, Celea, Ad. Ioniţă – Neguţ, Dulca, Kocic, Popadiuc – D. Popa, Florea. Rezerve: D. Moldovan – Jipa, Atanase, Ad. Stoian, Suciu, Matiş, Stancu, M. Şerban, A. Şerban. Antrenor: Emil Săndoi

17-12-2021
21:22

Liviu Ciobotariu iernează cu FC Voluntari pe podium

FC Voluntari a încheiat anul en fanfare și va începe ultima parte a sezonului regulat de pe poziția a treia a clasamentului, o performanță nemaiîntâlnită pentru clubul ilfovean. Tehnicianul are gânduri mari cu FC Voluntari și a anunțat că așteaptă întăriri în pauza de iarnă.

”Trebuie să recunosc că sunt bucuros. Am avut emoții mari, am întâlnit o echipă bună, am avut și am avut și șansă. La 0-1, puteam primi încă un gol și ar fi fost greu să revenim. Foarte greu a fost jocul.

Sunt mulțumit că am reușit să câștigăm, că am făcut un sezon foarte bun, un an foarte bun, cu salvarea de la retrogradare și parcursul de acum. A fost un an greu, am muncit foarte mult.

Am folosit în 21 de etape practic același 11, am schimbat foarte puțin. În ultimele jocuri, s-a văzut că n-am avut prospețime, am avut o stare de oboseală. Sunt bucuros că am câștigat. UTA, o echipă foarte bine organizată, cu jucători foarte buni.

Noi am fost disciplinați, am reușit să revenim de la 0-1, ceea ce nu e deloc ușor în fața unei echipe ca UTA. Rămânem pe podium până în ianuarie, suntem fericiți, toată lumea a contribuit.

Obiectivul nostru nu a fost acela de a ataca play-off-ul, era salvarea de la retrogradare, voiam să avem o liniște la final de campionat. Acum, că avem 37 de puncte, e clar că ne dorim mai mult

Mai avem nevoie de doi-trei jucători, pentru a face o concurență pe posturi. În afară de cei care au jucat permanent, ceilalți nu s-au ridicat la un nivel bun. Să vedem cine pleacă și pe cine putem aduce”, a anunțat Liviu Ciobotariu.

17-12-2021
21:03

Ratările arădenilor l-au încărunțit pe Laszlo Balint

Opt etape fără victorie este o contraperformanță surprinzătoare pentru UTA Arad, o echipă care prestează un fotbal frumos, dar copilăros. Ratările elevilor lui l-au adus în pragul disperării pe antrenorul Laszlo Balint.

”În primul rând, felicitări celor de la FC Voluntari. Victoria de astăzi le asigură calificarea în play-off, probabil o victorie meritată. Noi am încercat, am deschis scorul, dar ăștia suntem noi, ratăm din ocazii mult prea clare. Nu pot să înțeleg, e o situație prin care nu am mai trecut nici ca jucător, nici ca antrenor.

Probabil că nu merităm să ajungem în play-off. Ratăm cu o seninătate care mă bagă în pământ. Am pierdut prea multe dueluri în centrul defensivei, în duelurile cu Nemec, acolo cred că a fost cheia jocului.

E clar că play-off-ul se îndepărtează. Sperăm să mai adunăm puncte până la finalul sezonului regulat, să nu avem emoții. Mi-a fost teamă, simțeam că nu o să putem să ne menținem nivelul de joc pe care l-am avut la Craiova, știam că FC Voluntari e o echipă foarte verticală și că avem nevoie de tonus, de hotărâre.

Am vorbit cu băieții despre aceste lucruri, de aceea sunt dezamăgit. Am avut un progres vizibil pe partea de exprimare a echipei, dar am avut momente pe care le-am gestionat superficial, aici trebuie să fie mai responsabili jucătorii.

Sunt exemple de echipe pragmatice în Liga 1, cum a fost astăzi Voluntari, trebuie să ne recăpătăm și noi această responsabilitate, să fim mai eficienți în momentele cheie ale jocului”, a spus Laszlo Balint.

17-12-2021
17:57

FC Voluntari - UTA Arad 2-1 (Nemec 45, Briceag 75 / Miculescu 15)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 75: GOOOL FC VOLUNTARI! Centrare de pe dreapta în careul arădean și Briceag, nemarcat la 7-8 metri, înscrie cu un șut din vole.

Min. 64: Șutul lui Briceag la colțul scurt trece peste poartă.

Min. 53: Oaspeții sunt foarte aproape de a marca, dar șutul lui Passaglia lovește bara.

Min. 45: GOOOL FC VOLUNTARI! Tamaș șutează din careu, Iacob respinge în față până la Nemec, care reia din 6 metri în poarta goală.

Min. 44: Ocazie rarisimă ratată de oaspeți prin Dangubic, care scapă singur cu portarul Popa, dar nu reușește să-l învingă în două rânduri.

Min.15: GOOOL UTA! Miculescu pătrunde în careu și înscrie cu un șut în cross, la colțul lung.

Min. 1: A început partida.

  • FC Voluntari: Popa – Veiga, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa – Veiga Lopes, Rață, Gheorghe – Nemec. Rezerve: Angelov, Costin, Fulop, Golan, Ilie, Merloi, Rîmniceanu, Tavares, Vlad. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Șliakov – Passaglia, Batha – Miculescu, Roger, Ubbink – Dangubic. Rezerve: Balauru, Buștea, Dima, Ilie, Isac, Medjimorec, Mercioiu, Antal. Antrenor: Laszlo Balint

Casa Pariurilor Liga 1 se pregăteşte de vacanţa de iarnă. Care va fi una destul de scurtă pentru echipe, pentru că pe 22 ianuarie va avea loc deja prima etapă din 2022.

Deocamdată, în acest weekend, începând cu vineri, 17 decembrie, şi încheind luni, 20 decembrie, se vor juca meciurile etapei a 21-a, ultima din acest an.

ADVERTISEMENT

Programul etapei a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1

Vineri, 17 decembrie

  • ora 20:30 FC Voluntari – UTA Arad

Sâmbătă, 18 decembrie

  • ora 18:00 Gaz Metan – Universitatea Craiova
  • ora 20:30 Rapid – FC Botoşani

Duminică, 19 decembrie

  • ora 13:30 Academica Clinceni – Chindia
  • ora 16:00 CFR Cluj – FC Argeş
  • ora 20:30 Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB

Luni, 20 decembrie

  • ora 17:30 FC U Craiova – CS Mioveni
  • ora 20:30 Dinamo – Farul

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 8 partide ale etapei a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi televizate în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekomsport și Look Plus/Look Sport, dar vor putea fi urmărite și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

În plus, ca un bonus, partida de sâmbătă seara de pe „Arena Națională”, dintre Rapid și FC Botoșani, care va începe la ora 2o:30, va fi televizată și de Prima TV, al patrulea post care a obținut dreptul să transmită câte un joc din fiecare etapă.

FC Voluntari – UTA Arad deschide etapa a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1

Etapa începe cu un meci foarte interesant, din zona play-off, chiar dacă echipa oaspete se află la patru puncte de locul 6, dar joacă un fotbal frumos şi trebuie încă luată în calcul. Este vorba de confruntarea FC Voluntari – UTA. Arădenii nu au mai câştigat de şapte meciuri, dar cinci dintre ele s-au încheiat 0-0.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari este clar marea revelaţie a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1. Ilfovenii, magistral conduşi de Liviu Ciobotariu, sunt foarte greu de pus la podea, reuşind să ajungă pe merit până pe locul 3 şi şansele lor de a imita performanţa Academicii Clinceni din sezonul trecut sunt foarte mari.

FC Botoşani, un oaspete extrem de incomod pentru Rapid

Sâmbătă avem Gaz Metan – Universitatea Craiova şi Rapid – FC Botoşani. Craiova lui Reghe e în criză evidentă, cu şapte partide fără victorie şi, în plus, are din nou şi infirmieria plină. Gaz Metan are probleme financiare serioase şi riscă în iarnă să îi plece mulţi jucători din acest motiv.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani este ultimul obstacol pe care şi l-ar fi putut dori giuleştenii ca oaspete înainte de Moş Crăciun. Echipa lui Marius Croitoru este foarte bine organizată şi ştie arma contraatacului la perfecţie, având şi jucători foarte rapizi şi tehnici în atac.

Meciuri dificile pentru CFR Cluj și FCSB

Duminică e ziua cea mai lungă din acest final de an fotbalistic, în sensul în care avem trei meciuri în program. La ora prânzului, e programată o partidă crâncenă, Academica Clinceni – Chindia, o dispută din zona retrogradării. Târgoviştenii au intrat într-o pasă proastă, cu trei eşecuri la rând, ultimul, la Ploieşti, cu FC U Craiova 1948, fiind fără echivoc, de o manieră care îngrijorează pentru că dâmboviţenii nu sunt deloc departe de zona suspinelor şi încă două-trei partide la fel şi devin nedoriţi candidaţi la supravieţuire.

De la ora 16:00, campioana ultimelor patru ediţii şi liderul destul de detaşat al campionatului, CFR Cluj îşi ia la revedere de la fani pe teren propriu, dar trebuie să fie atentă pentru că FC Argeş, într-o criză evidentă de rezultate, va încerca să-și spele păcatele chiar în Gruia.

Spectacolul de seară este asigurat de jocul de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi şi FCSB. Covăsnenii sunt pe val cu Cristiano Bergodi, au început să urce în clasament, dar distanţa faţă de locul 6 încă e mare, de şase puncte. FCSB are 12 meciuri fără eşec, însă această partidă nu va fi deloc una uşoară pentru bucureşteni.

Gică Hagi vine să-l îngroape pe Rednic la Bucureşti

Luni, 20 decembrie, sunt ultimele două jocuri din 2021 în Casa Pariurilor Liga 1. FC U Craiova – CS Mioveni va fi o luptă pe viață și pe moarte pentru puncte, ambele având mare nevoie de ele, însă sunt genul de echipe care înscriu puţin, aşa că sunt şanse mari ca cine loveşte prima să şi câştige.

Gică Hagi a pierdut jocul de acasă cu CFR Cluj, deşi Farul nu s-a mişcat rău şi acum merge la Bucureşti, la Dinamo, unde se revede cu Mircea Rednic, pe care o bună perioadă l-a avut şi el antrenor la Viitorul. Acum, dobrogenii au revenit la tradiţionala denumire de Farul şi gândul lor este să obţină victoria la Bucureşti, pentru a rămâne în cursa pentru play-off. Dinamo e în stare de şoc după ce a pierdut la Mioveni, având 1-0 până în minutul 93!

ADVERTISEMENT