Liga 2. UTA s-a impus în faţa lui CS Afumaţi. Hermannstadt bate pe Timişoara

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
in Fotbal intern
25/03/2018, 11:55
Liga 2. UTA s-a impus în faţa lui CS Afumaţi. Hermannstadt bate pe Timişoara GALERIE FOTO

S-a încheiat etapa în eşalonul secund prin victoria celor de la Hemannstadt în faţa lui ACS Politehnica Timişoara, scor 1-0.

Update. UTA Arad s-a impus în faţa formaţiei CS Afumaţi, scor 2-1. Ultimul meci al rundei va începe de la 14.00, atunci când Politehnica Timişoara primeşte vizita lui AFC Hermannstadt.


Update. Etapa a 26-a din Liga a 2-a continuă. Duminică Uta Arad va întâlni CS Afumaţi, de la ora 12.00, iar Politehnica Timişoara o întâlneşte pe Hermannstadt de la 14.00. VEZI ÎN APLICAŢIA DE MAI JOS REZULTATELE ŞI CLASAMENTUL DIN LIGA 2.


Update. Ripensia Timişoara a pierdut cu scorul de 2-3 partida de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte.


Update. Foresta Suceava a fost învinsă de Academica Clinceni, scor 0-1, iar Luceafărul Oradea s-a impus în faţa lui Metaloglobus, scor 2-0. Miroslava – Mioveni a început cu 45 de minute întârziere, dar gazdele au câştigat cu 1-0.


Update. Echipele din Liga a 2-a au întâmpinat probleme înaintea etapei 26, toate acestea din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Terenurile au fost complet acoperite de zăpadă, iar muncitorii s-au chinuit să o îndepărteze. Arbitrii de la meciul Ştiinţa Miroslava – CS Mioveni i-a anunţat pe oficialii cluburilor ca jucătorii să se prezinte la teren la 11.45, deoarece meciul va începe cu o întârziere de 45 de minute. CLICK PE GALERIA FOTO DE MAI SUS PENTRU A VEDEA IMAGINI CU STADIOANELE DIN LIGA 2.


Înaintea etapei a 26-a din Liga a 2-a, liderul clasamentului este Dunărea Călăraşi, 56 de puncte, urmat de FC Hermannstadt, 53 de puncte, iar pe locul de baraj se află Chindia Târgovişte. De partea cealaltă, pe locurile retrogradabile, se află exclusa Olimpia Satu Mare, Dacia Unirea Brăila,Foresta Suceava, Ştiinţa Miroslava şi CS Baloteşti. VEZI ÎN APLICAŢIA DE MAI JOS TOATE REZULTATELE ŞI PROGRAMUL ETAPEI 26 DIN LIGA A 2-A!

Două meciuri din această rundă au fost amânate din cauza condiţiilor meteo nefavorbile (Pandurii Târgu Jiu – CS Baloteşti şi Sportul Snagov -Dacia Unirea Brăila), iar  cu o zi înainte de meci, Ştiinţa Miroslava şi CS Mioveni au solicitat şi ele reprogramarea meciului, din cauza gazonului înzăpezit, dar Federaţia nu a oferit un răspuns şi a lăsat brigada de arbitri să decidă dacă se va juca sau nu. 

Meciurile amânate din etapa a 26-a:

Pandurii Târgu Jiu – CS Baloteşti

Sportul Snagov – Dacia Unirea Brăila

*FC Argeş câştigă la masa verde cu ASA Târgu Mureş, scor 3-0, după ce mureşenii au intrat în faliment şi s-au retras, iar Dunărea Călăraşi primeşte cele trei puncte puse în joc cu Olimpia, după ce formaţia din Satu Mare a fost exclusă din cauza litigiilor cu foştii jucători.

Închide ×