Sport

Liga 2. CS Mioveni câştigă dramatic, în minutul 92, derby-ul local cu FC Argeş!

Liga 2 CS Mioveni castiga dramatic in minutul 92 derbyul local cu FC Arges

FC Argeş – CS Mioveni se joacă astăzi, în ultimul meci al rundei cu numărul 32 din Liga 2. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE 21:25 CS Mioveni a câştigat în mod dramatic derby-ul local cu FC Argeş, scor 0-1. Cosmin Năstăsie a înscris în ultima fază a meciului după o pasă primită de la căpitanul Ayza. Asta după ce Ionuţ Năstăsie, căpitanul gazdelor, a ratat un penalty. Mai mult, echipa din Trivale a jucat şi 35 de minute cu un om în plus, dar nu a ratat enorm de multe de ocazii. Astfel, Mioveniul încurcă pe alb-violeţi care rămân la 7 puncte de Chindia Târgovişte. Dâmboviţenii ocupă locul trei în Liga 2, loc care duce la barajul pentru promovarea în Liga1.


Suporterii celor de la FC Argeş au vrut să boicoteze derby-ul cu CS Mioveni din cauza programării iniţiale. Meciul FC Argeş – CS Mioveni fusese pus luni, 30 aprilie, de la ora 15:00, iar suporterii au emis un comunicat prin care au anunţat că nu vor veni la meci: ”Fotbalul este pentru suporteri. Dată fiind programarea meciul orgoliilor judeţene cu CS Mioveni în ziua de luni 30 Aprilie la ora 15.00, membrii galeriei sunt hotăraţi să nu se prezinte în tribune la acest meci.

Liga 2 etapa 32 – rezultate. FC Argeş – CS Mioveni

Principalele motive invocate sunt:
– programarea meciului într-o zi şi la o oră nepotrivită (nu toată lumea este bugetară şi implicit liberă, e cald, se putea juca în nocturnă, de exemplu, într-o zi liberă);
– lipsa unor acţiuni din partea conducerii clubului de a atrage cât mai mulţi spectatori, mai ales în aceste momente când echipa face spectacol;
– incertitudinea privind promovarea, chiar în condiţiile câştigării barajului (de pe locul 3).

Considerăm ca e inadmisibil ca, în momentul de faţă, juriştii clubului şi cei din conducere să nu ştie exact care este viitorul echipei noastre, arătând o lipsă crasă de respect pentru munca de un an a jucătorilor şi antrenorilor alb-violeţi, pe care îi felicităm cu această ocazie pentru ultimele evoluţii. Prin urmare, solicităm conducerii să facă toate demersurile legale în acest sens”, au scris fanii lui FC Argeş, iar conducerea clubului le-a respectat dorinţa. Partida a fost mutata pentru astăzi, 1 mai, de la ora 19:30.

Meciul va fi găzduit de stadionul Trivale. FC Argeș se află pe locul 4, cu 58 de puncte, iar CS Mioveni pe 9, cu 41 de puncte.

Sursa foto: FC Argeş fans