Fotbal intern

Liga 2, etapa 12: clasament și rezultate live. Petrolul – Mioveni, scor alb! “Lupii” se depărtează de lider

Etapa cu numărul 12 din Liga 2 s-a încheiat cu meciul dintre Petrolul şi FC Mioveni, scor 0-0! În această rundă s-a schimbat liderul, Academica Clinceni fiind prima, după ce a profitat de înfrângerea Sportului Snagov la Târgu Jiu.  Vezi toate detaliile partidelor accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 21:30. Final de meci în Petrolul – FC Mioveni. S-a încheiat 0-0 şi Petrolul cade pe locul 5 cu 23 de puncte, 4 mai puţin decât liderul Academica.


UPDATE. În minutul 20, Chindriş îl loveşte pe Traşcu, iar jucătorul celor de la Mioveni primeşte îngrijiri medicale timp de minute bune, după ce a sângerat puternic.


UPDATE. Ultimul meci al etapei cu numărul1 2 din Liga 2 are loc de la ora 19.30.

Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 0-0


UPDATE. Derby-ul Timișoarei disputat între ASU Politehnica și Ripensia s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 0-1. E o gură uriașă de oxigen luată de Ripensia. Formația risca să pice pe locurile retrogradabile dacă pierdea meciul cu ASU.  Ultimul meci al etapei se joacă miercuri între Petrolul Ploiești și CS Mioveni


UPDATE. Chindia Târgovişte – UTA Arad s-a terminat cu scorul de 4-2. După acest rezultat echipa lui Viorel Moldovan a făcut 26 de puncte și a urcat pe locul 3 în clasament. De la ora 18.00 se joacă ultimul meci al zilei, derby-ul dintre ASU Politehnica Timișoara și Ripensia Timișoara


UPDATE. Duminică se joacă următoarele două meciuri din etapa a 12-a:

Chindia Târgoviște – UTA Arad, ora 13.00

Politehnica Timișoara – Ripensia Timișoara, ora 18.00


UPDATE. Universitatea Cluj – Dacia Unirea Brăila a fost ultima partidă a zilei, iar ardelenii s-au impus cu 6-1! În urma acestui rezultat, U Cluj a urcat provizoriu pe locul 4, la patru puncte în urma liderului Academica Clinceni.


UPDATE. Pandurii – Sportul Snagov s-a terminat 2-0. Este prima înfrângere a liderului din Liga a doua de la începutul campionatului și până acum. Etapa continuă de la 20.30 când joacă U Cluj cu Dacia Unirea Brăila.


UPDATE. Iată rezultatele primelor cinci meciuri din etapa a 12-a:

Aerostar Bacău – Farul Constanţa 2-2

Energeticianul – Poli Timişoara 3-0

FC Argeş – Daco Getica Bucureşti 1-1

Luceafărul Oradea – CS Baloteşti 4-1

Metaloglobus – Academica Clinceni 0-1


Runda începe sâmbătă cu nu mai puțin de cinci partide, toate disputându-se de la aceeași oră, 11.00. Liderul ligii, Sportul Snagov evoluează, de asemenea, sâmbătă, dar de la ora 16.00. Ziua se încheie cu meciul de la 20.30 dintre Universitatea Cluj și Dacia Unirea Brăila. Etapa continuă cu alte două jocuri duminică și apoi se termină cu partida de miercuri dintre Petrolul Ploiești și CS Mioveni.

Program și rezultate LIVE din Liga 2, etapa 12

Sunt câteva meciuri puternice încă din prima zi a etapei. Luceafărul Oradea deschide runda împotriva celor de la CS Balotești. Liderul, Sportul Sangov are parte de o noua deplasare tare. Joacă de data aceasta la Pandurii Târgu Jiu. Și Academica Clinceni merge la Metaloglobus, în timp ce Chindia dă piept cu UTA Arad.

Sâmbătă, 13 octombrie
Luceafărul Oradea – CS Balotești 4-1
Marcatori: Daniel Paraschiv, Daniel Paraschiv, Claudiu Codoban, Alexandru Dulca / Alexandru Stoica
Metaloglobus – Academica 0-1
Marcatori: / Andrei Răuță
Energeticianul – ACS Poli Timișoara 3-0
Marcatori: Cosmin Achim, Vlad Tudorache, Cosmin Ionică / 
Aerostar Bacău – SSC Farul Constanța 2-2
Marcatori: Ciprian Vraciu, Valentin Buhăcianu / Alexandru Grigoraș, Alexandru Sabangeanu
FC Argeș – Daco Getica 1-1
Marcatori:Vasile Buhăescu / Vlad Motroc
Pandurii Târgu Jiu – Sportul Snagov 2-0
Marcatori: Philippe Nsiah, George Tudoran / 
Universitatea Cluj – Dacia Unirea Brăila 6-1
Marcatori: Dorin Goga, Octavian Ursu, Marius Coman, Marius Coman, Octavian Ursu, Răzvan Greu / Adreano Van Den Driest
Duminică, 14 octombrie
Chindia Târgoviște – UTA Arad 4-2
Marcatori: Cristian Neguț, Daniel Novac, Andrei Șerban, Cristian Neguț / Ciprian Rus, Ciprian Rus
ASU Poli Timișoara – Ripensia Timișoara 0-1
Marcatori: / Alexandru Popovici
Miercuri, 17 octombrie
Petrolul Ploiești – CS Mioveni 0-0
Marcatori: – 

  • Toate meciurile sunt televizate de cele trei posturi TV de sport: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

Liga 2: clasament actualizat

Clasamentul înainte de etapa a 12-a este condus de Sportul Snagov. Liderul a făcut un pas greșit la Oradea acolo de unde s-a întors cu un singur punct, echipa fiind condusă o bună parte a jocului. Cu toate acestea, formația e prima cu 27 de puncte obținute din opt victorii și trei rezultate de egalitate. Cei din Snagov sunt de altfel singurii care nu au pierdut în actualul campionat. Sunt urmați în clasament de Academica Clinceni și FC Argeș cu câte 24 de puncte. Implicați în lupta pentru promovarea pe prima scenă mai sunt și cei de la Chindia Târgoviște cu 23 de puncte și Petrolul Ploiești cu 22 de puncte. Vezi aici, în timp real, clasamentul din Liga 2, actualizat odată cu marcarea fiecarui gol din etapa 12 din Liga 2. 

Liga 2, etapa 12: clasament și rezultate live! Clasament
Clasamentul Ligii 2 înaintea etapei a 12-a