LIVE Actualizat 29-10-2021
16:34

Liga 2, etapa a 12-a. Surpriză în ultimul meci al rundei! U Cluj a pierdut la Şelimbăr

FANATIK.RO vă oferă detalii despre partidele etapei a 12-a din Liga 2, care vor avea loc în perioada vineri, 29 octombrie - luni, 1 noiembrie
01.11.2021 | 17:15
Liga 2 etapa a 12a Surpriza in ultimul meci al rundei U Cluj a pierdut la Selimbar
U Cluj joacă împotriva lui Şelimbăr în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 2
ADVERTISEMENT
29-10-2021
16:34

Liga 2, etapa a 12-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 29 octombrie

  • CSA Steaua – Concordia Chiajna 0-0

Sâmbătă, 30 octombrie

  • Viitorul Tg. Jiu – Metaloglobus 0-0
  • Unirea Slobozia – Unirea Constanţa 2-0 (Toma 15, Dinu 57)
  • Dacia Unirea Brăila – Politehnica Iaşi 0-2 (Asăvoaei 38, Camara 74)
  • FC Braşov – Hermannstadt 1-2 (Mihalcea 25 pen. / Buhăcianu 20, Bejan 90+4)

Duminică, 31 octombrie

  • Dunărea Călăraşi – Csikszereda 0-2 (Schieb 29, Marrone 90+4)
  • Ripensia – FC Buzău 0-0
  • Astra – Petrolul 1-2 (Danciu 47 / Cebotaru 26, Buia 86)

Vezi AICI cele mai importante faze ale partidei Astra – Petrolul. 

  • Unirea Dej – Politehnica Timişoara 2-0 (Manole 22, 38)

Luni, 1 noiembrie

  • CSC 1599 Şelimbăr – U Cluj 4-2 (Tătar 7, Messie 66, Ciocâlteu 74, Cărăruş 82 / Boiciuc 43, Haită 53)

 

29-10-2021
14:18

CSA Steaua - Concordia 0-0

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90: Final de meci. CSA Steaua a ajuns la trei meciuri la rând de când nu a mai cunoscut gustul victoriei.

Min. 67: Popescu reia superb cu capul de la 10 metri, dar Bălbărău respinde din nou de lângă bară.

Min. 50: Șutul lui Pacionel din afara careului trece puțin pe lângă bară.

Min. 25: O nouă ocazie imensă ratată de oaspeți. Pe un contraatac rapid, Voicu pătrunde în careu pe partea stângă, pasează în centru, Deac lasă mingea să treacă, Dușmanu reia din 10 metri pe centrul porții, însă Bălbărău are o intervenție miraculoasă și se opune deschiderii scorului.

Min. 7: Corner pentru Concordia, Bălbărău respinge greșit balonul, dar tot el repară situația și intervine salvator la șutul lui Llullaku din mijlocul careului.

Min. 1: A început partida.

  • CSA Steaua: Bălbărău – Rob. Neacșu, Beța, Walace, D. Oroian, Bărbulescu, Șt. Pacionel, Al. Zaharia, Ad. Popa, Chipirliu, Băjenaru. Rezerve: M. Enache, Răsdan, Em. Pacionel, Buhăescu, Măd. Mihăescu, Ad. Ilie, Enceanu, Huiban, Zătreanu. Antrenor: Daniel Oprița
  • Concordia Chiajna: Silveanu – Ct. Alexe, Palmeș, Marc, Cherecheș, D. Codrea, Biceanu, Gab. Deac, Dușmanu, Ad. Voicu, Llullaku. Rezerve: Aldescu, Bg. Manole, N. Popescu, Piper, Fl. Sandu, Val. Lazăr, Val. Balint, Younes. Antrenor: Claudiu Niculescu
28-10-2021
22:15

4 meciuri din etapa a 12-a a Ligii 2 se văd în direct la televizor

4 dintre cele 10 partide programate în etapa a 12-a din Liga 2 pot fi urmărite în direct la televizor pe posturile Digisport 1, Telekomsport și Look Sport, după următorul program.

Vineri, 29 octombrie

  • ora 17:30 CSA Steaua – Concordia Chiajna

Sâmbătă, 30 octombrie

  • ora 13:00 FC Braşov – Hermannstadt

Duminică, 31 octombrie

  • ora 12:30 Astra – Petrolul

Luni, 1 noiembrie

  • ora 15:30 CSC 1599 Şelimbăr – U Cluj

Etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii 2 are loc în acest weekend, mai precis pe durata a patru zile, începând de vineri, 29 octombrie, şi până luni, 1 noiembrie. Vestea cea bună din punctul de vedere al condiţiilor de joc şi a gazonului este că până marţea viitoare, pe 2 noiembrie, nu se anunţă nicăieri în ţară precipitaţii.

Programul etapei a 12-a din Liga 2

Vineri, 29 octombrie

  • ora 17:30 CSA Steaua – Concordia Chiajna

Sâmbătă, 30 octombrie

  • ora 11:00 Viitorul Tg. Jiu – Metaloglobus
  • ora 11:00 Unirea Slobozia – Unirea Constanţa
  • ora 11:00 Dacia Unirea Brăila – Politehnica Iaşi
  • ora 13:00 FC Braşov – Hermannstadt
ADVERTISEMENT

Duminică, 31 octombrie

  • ora 11:00 Dunărea Călăraşi – Csikszereda
  • ora 11:00 Ripensia – FC Buzău
  • ora 12:30 Astra – Petrolul
  • ora 13:00 Unirea Dej – Politehnica Timişoara

Luni, 1 noiembrie

  • ora 15:30 CSC 1599 Şelimbăr – U Cluj

Petrolul, mare favorită pe terenul Astrei în etapa a 12-a din Liga 2

Echipele din zona play-off încep să se delimiteze, deşi mai sunt încă şapte runde până la final. Dintre participantele la barajul de promovare de anul trecut nu mai este nici una şi absolut nici una nu are vreo perspectivă de a mai ajunge acolo. Politehnica Timişoara şi Csikszereda sunt la opt puncte de locul 6, iar Dunărea Călăraşi are peste 90 la sută şanse să ajungă în Liga 3.

ADVERTISEMENT

Liderul Petrolul, cu nouă victorii consecutive, are toate şansele să o bifeze pe a zecea, pentru că va evolua la Giurgiu, pe terenul Astrei, care a reuşit să neutralizeze megapenalizarea de 14 puncte şi are primul punct în clasament.

Oricât de mult ar lupta Astra la acest moment, „lupii galbeni” sunt mult deasupra lor şi chiar ar fi o mare surpriză ca Petrolul să nu plece de malurile Dunării cu toate cele trei puncte şi asta chiar cu lejeritate.

ADVERTISEMENT

Ocupanta locului secund, U Cluj, va merge în judeţul Sibiu, pentru a juca împotriva nou promovatei Şelimbăr, o echipă pe care toată lumea o vedea de la bun început pe ultimele locuri şi care ocupă locul 9 în acest moment.

Şelimbăr joacă foarte curajos, etapa trecută a pierdut derbyul judeţean la Mediaş cu Hermannstadt, echipă care trage la promovare, abia în al patrulea minut de prelungiri, a învins acasă altă candidată la promovare, Concordia Chiajna şi a făcut egal la Bucureşti, cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua – Concordia, meciul de deschidere al etapei a 12-a din Liga 2

Concordia Chiajna ocupă locul 3 şi, după neaşteptatul stop de la Şelimbăr, a revenit la normal cu o victorie acasă în faţa unui Braşov din ce în ce mai amorf. Pentru elevii lui Claudiu Niculescu urmează însă un meci foarte greu, în deplasare, chiar dacă nu se vor depărta de casă.

„Alb-verzii” vor merge pe noul stadion Ghencea pentru partida cu CSA Steaua. Echipa lui Daniel Opriţa a pierdut mult din elanul primelor etape şi a alunecat pe locul 6, ultimul din baraj, cu patru puncte peste Metaloglobus, locul 7, dar faptul că nu are drept de promovare e clar că frânează mult evoluţiile „roş-albaştrilor”.

Viaţă grea pentru braşoveni cu Hermannstadt

Pe locul 4 se află singura echipă care încă nu a pierdut nici un meci, Hermannstadt, şapte victorii şi patru remize, care acum va evolua la poalele Tâmpei şi după cum joacă „galben-negrii” din Braşov sunt mari şanse ca sibienii să păstreze invincibilitatea.

FC Buzău este formaţia de pe poziţia a cincea, dar pe oamenii lui Cristi Pustai nu îi aşteaptă deloc un joc comod, pentru că vor poposi pe malurile Begăi, pentru meciul cu o Ripensie care tocmai ce a câştigat derby-ul timişorean cu Politehnica. În plus, FC Buzău a a avut joi şi meci în optimile Cupei României, acasă cu Dunărea Călăraşi, obținând o spectaculoasă calificare în sferturile de finală.

De eventuali paşi greşiţi ai buzoienilor sau ai steliştilor ar putea profita Metaloglobus şi Unirea Slobozia, primele două echipe sub zona play-off, aflate la patru şi respectiv cinci puncte de salvatorul loc 6. Metaloglobus joacă la Târgu Jiu, iar Slobozia cu Unirea Constanţa.

ADVERTISEMENT