Fotbal intern

Video Liga 2. Hermannstadt nu a trecut de Roşu, dar a redevenit lider!

În urma remizei de la Târgovişte, Dunărea Călăraşi a trecut în poziţia de lider, doar până luni seara însă, când Hermannstadt a trecut, din nou, pe prima treaptă a podiumului, graţie remizei de la Mioveni.
19.11.2017 | 15:00
Video Liga 2 Hermannstadt nu a trecut de Rosu dar a redevenit lider
ADVERTISEMENT

Penultima etapă a turului Ligii 2 propune mai multe meciuri deosebit de interesante. Astfel, sâmbătă, de la ora 11:00, a avut loc un nou derby pe Bega, între Ripensia Timişoara şi ASU Politehnica Timişoara, câştigat clar de ultima, cu scorul de 2-0.

Jocuri care opun foste prim-divizionare, aşadar cu multe orgolii la mijloc, au fost cele dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu şi, respectiv, Dacia Unirea Brăila şi UTA Arad, acestea oferind fanilor spectacole adevărate, cu o ploaie de goluri.

ADVERTISEMENT

Duel direct pentru promovare în Liga 2, etapa 18

Apoi, într-unul dintre duelurile directe pentru promovare, Chindia Târgovişte a avut ocazia, în cazul unui succes în faţa Dunării Călăraşi, să vină la un punct de aceasta. Gazdele au beneficiat de două penalty-uri, dar au avut şi un om eliminat, într-un meci peste nivelul eşalonului secund, încheiat cu un echitabil 2-2… VEZI CLASAMENTUL AICI

Etapa s-a încheiat luni seară, odată cu disputatea în nocturnă a partidei dintre CS Mioveni şi AFC Hermannstadt, Laurenţiu Roşu debutând cu un rezultat pozitiv pe banca gazdelor, 1-1. Graţie acestei remize, sibienii lui Pelici au redevenit lideri.

ADVERTISEMENT

Liga 2, etapa 18. Program:

Sâmbătă, 18 noiembrie

ora 11:00

Sportul Snagov – Foresta Suceava 2-0

Luceafărul Oradea – Ştiinţa Miroslava 1-1

Ripensia Timişoara – ASU Poli Timişoara 0-2

ASA Tg. Mureş – Pandurii Tg. Jiu 4-1

Dacia Unirea Brăila – UTA Arad 3-4

Metaloglobus Bucureşti – CS Afumaţi 0-3

ora 12:00

Chindia Târgovişte – Dunărea Călăraşi 2-2

ora 13:00

FC Argeş – Olimpia Satu Mare 2-1

Duminică, 19 noiembrie, ora 14:00

Academica Clinceni – CS Baloteşti 5-2

Luni, 20 noiembrie, ora 18:00

CS Mioveni – AS Hermannstadt 1-1