Liga 2. Dunărea Călăraşi rămâne lider! Mioveni a remizat cu UTA. Vezi rezultatele şi clasamentul

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
28/03/2018, 15:50
Liga 2. Dunărea Călăraşi rămâne lider! Mioveni a remizat cu UTA. Vezi rezultatele şi clasamentul

Update. Ultimul meci al rundei a avut loc între CS Mioveni şi UTA Arad, scor 1-1. Dunărea Călăraşi rămâne pe prima poziţie cu 62 de puncte, la 3 în faţa celor de la Hermannstadt. VEZI ÎN APLICAŢIA DE MAI JOS CLASAMENTUL ŞI REZULTATELE ETAPEI 23.


Update. Primele patru meciuri care au avut loc de la ora 15.00 s-au terminat. Dunărea Călăraşi s-a impus la Baloteşti şi rămâne pe prima poziţie în clasamentul din Liga 2.  VEZI ÎN APLICAŢIA DE MAI JOS REZULTATELE ŞI CLASAMENTUL!


Update. Celelalte meciuri din etapa 23 se joacă astăzi. De la ora 15.00 au început patru partide, iar Baloteşti – Dunărea Călăraşi şi CS Afumaţi – Sportul au loc la 16.00. Ultimul duel din această rundă va începe la 19.30, atunci când CS Mioveni o întâlneşte pe UTA Arad.


Update. Chindia Târgovişte s-a impus în faţa celor de la Miroslava, scor 2-0, după golurile înscrise de Florea şi Neguţ.  Trupa din Târgovişte se află pe poziţia a 3-a, cu 55 de puncte. Miercuri vor avea loc celelalte meciuri din etapa 23. VEZI ÎN APLICAŢIA DE MAI JOS PROGRAMUL, REZULTATELE ŞI CLASAMENTUL!


Etapa a 23-a din Liga a 2-a va începe marţi, de la ora 16.00, cu partida pe care Chindia Târgovişte o va disputa împotriva celor de la Ştiinţa Miroslava. În meciul tur, echipa târgovişteană s-a impus cu 9-0. 

Cele mai multe meciuri din această rundă vor avea loc miercuri, începând cu ora 15.00, atunci când Hermannstadt va primi vizita celor de la Olimpia Satu Mare, Dacia Unirea Brăila o întâlneşte pe Luceafărul Oradea. De la 16.00, Dunărea Călăraşi se deplaseară la Baloteşti. Ultimul meci al etapei va avea lor de la 19.30, atunci când UTA joacă în deplasare cu CS Mioveni.

Dunărea Călăraşi este lider

Înaintea etapie 23 din Liga 1 Betano, Dunărea Călăraşi este lider cu 59 de puncte, urmată de FC Hermannstadt, 56 de puncte, iar pe loc de baraj se află Chindia Târgovişte, cu 52 de puncte. 

 

Închide ×