Fotbal intern

Liga 2. Mioveni a remizat cu Chindia! Vezi toate rezultatele din etapa 33

08.05.2018 | 22:49
Liga 2 Mioveni a remizat cu Chindia Vezi toate rezultatele din etapa 33

Sâmbătă, 5 mai, s-au jucat majoritatea meciurilor din etapa a 33-a a Ligii a 2-a, iar Dunăre Călăraşi şi-a asigurat prezenţa în Liga 1 în următorul sezon comeptiţional după meciul câştigat în faţa celor de la Ripensia Timişoara. Hermannstadt a învins-o pe FC Argeş, scor 1-0, iar UTA Arad a făcut show cu Foresta, scor 8-1. Ultimul meci al rundei a avut loc între Mioveni şi Chindia, scor 2-2. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!


Update. CS Mioveni – Chindia Târgovişte s-a terminat la egalitate, scor 2-2.


Update. Academica Clinceni a învins Metaloglobus, scor 4-1, în etapa 33 din Liga 2. M


Update. Hermannstadt s-a impus cu greu în faţa celor de la FC Argeş, scor 1-0. De la 17.00 s-a jucat ultimul meci de sâmbătă, Poli Timişoara – Sportul Snagov.

Pandurii Târgu Jiu – Ştiinţa Miroslava 1-0
CS Baloteşti – Dacia Unirea Brăila 2-1
UTA Arad – Foresta Suceava 8-1
Dunărea Călăraşi – Ripensia Timişoara 3-1
AFC Hermannstadt – FC Argeş 1-0
ASU Politehnica Timişoara – Sportul Snagov 1-0


Academica Clinceni – Metaloglobus Bucureşti se joacă duminică, ora 11:00, iar marţi are loc CS Mioveni – Chindia Târgovişte, ora 19.30.


Update. Dunărea Călăraşi a făcut 83 de puncte şi este prima echipă care promovează la vară în Liga 1 Betano. Echipa antrenată de Dan Alexa a învins Ripensia Timişoara, scor 2-1, în faţa spectatorilor . VIDEO VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS MAI MULTE IMAGINI CU BUCURIA ECHIPEI DUNĂREA CĂLĂRAŞI! 

Bucurie după promovarea echipei Dunărea Călăraşi în Liga 2.
Bucurie după promovarea echipei Dunărea Călăraşi în Liga 2.

Update. UTA Arad a făcut show cu Foresta Suceava, scor 8-1. Pandurii Târgu Jiu s-a impus în faţa celor de la Miroslava, scor 1-0, iar Baloteşti a învins-o pe Dacia Unirea Brăila.


Update. Primele meciuri din etapa 33 se joacă de la ora 11.00,  când Pandurii întâlneşte Ştiinţa Miroslava, UTA Arad se duelează cu Foresta Suceava, iar Baloteşti primeşte vizita celor de la Dacia Unirea Brăila.

De la ora 12.00, Dunărea Călăraşi se luptă cu Ripensia Timişoara. Gazdele au nevoie de cel puţin un punct pentru locul care duce în Liga 1 Betano.


Update. Dunărea Călăraşi, echipă care va juca azi, de la ora 12.00, contra celor de la Ripensia Timişoara, are nevoie de cel puţin un punct pentru a promova matematic în Liga 1 Betano.


Etapa cu numărul 33 din Liga 2 debutează sâmbătă, de la ora 11:00, când se vor disputa trei partide. Alte trei meciuri sunt programate apoi, de la 12:00, 13:00 şi 17:00. Duminică se va mai juca Academica Clinceni – Metaloglobus Bucureşti, iar etapa va fi încheiată prin partida dintre CS Mioveni şi Chindia Târgovişte.

Etapa trecută, CS Mioveni a avut derby în Trivale, cu FC Argeş, pe care l-a câştigat într-un mod dramatic, în minutul 90+2.

Program Liga 2, etapa 33:

Sâmbătă, 5 Mai

Pandurii Târgu Jiu – Ştiinţa Miroslava 11:00
CS Baloteşti – Dacia Unirea Brăila 11:00
Olimpia Satu Mare – Luceafărul Oradea 11:00
Dunărea Călăraşi – Ripensia Timişoara 12:00
AFC Hermannstadt – FC Argeş 13:00
ASU Politehnica Timişoara – Sportul Snagov 17:00

Duminică, 6 Mai

Academica Clinceni – Metaloglobus Bucureşti 11:00

Marţi, 8 Mai

CS Mioveni – Chindia Târgovişte 19:30

ASU vrea între primele opt

ASU Politehnica Timişoara şi-a propus la startul sezonului să termine între primele opt echipe ale clasamentului, iar antrenorul clubului, Anotnio Foale, spune că bănţenii îşi pot îndeplini în continuare obiectivul: “Mă aştept la un joc greu, este o echipă clasată la jumătatea ierarhiei. Ne despart două jocuri, e o echipă care nu a marcat, dar nici nu a primit multe goluri, care joacă. Îl pot considera un joc dificil.

Având în vedere că şi băieţii noştri au avut timp să îşi revină psihologic, deoarece am fost puţin cam încărcaţi. Ne-am revenit şi cu toată încrederea în băieţii mei, pot să spun că vom arăta fotbal sâmbătă. Este important să ţinem echipa în priză, deoarece suntem în obiectiv şi vrem să rămânem până la final”, a spus Foale, citat de Liga 2.ro.