Fotbal intern

Liga 2, etapa 4, clasament şi rezultate live. Poli Timişoara bate pe U Cluj în ultimul meci al rundei

26.08.2018 | 10:34
Liga 2 etapa 4 clasament si rezultate live Poli Timisoara bate pe U Cluj in ultimul meci al rundei

Etapa cu numărul 4 din Liga 2 are loc în acest sfârșit de săptămână. Toate rezultatele sunt afișate live, la fel, și clasamentul actualizat! Rămâi pe FANATIK.ro pentru fi la curent cu tot ce se întâmplă în această rundă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Update. Astăzi au avut loc ultimele două meciuri ale etapei.

Sportul Snagov – Farul Constanţa 1-0

Poli Timişoara – U Cluj 1-0

Update, ora 15:00. Ultimul meci al zilei de fotbal din eşalonul secund a avut loc între Chindia Târgovişte şi FC Argeş, terminat cu scorul de 1-1. S-au mai jucat şase dueluri astăzi, iar Academica Clinceni a stabilit scorul etapei, după 7-0 cu Dacia Unirea Brăila.


Update, ora 10.00. Şase partide au loc sâmbătă, de la oră obişnuită, 11:00.

Luceafărul Oradea – ACS Poli Timişoara 4-2

UTA Arad – Ripensia Timişoara 2-1

Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila 7-0

CS Baloteşti – Daco-Getica Bucureşti 1-1

Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni 2-0

Energeticianul – Aerostar Bacău 4-3


Update, ora 20:00. Petrolul Ploieşti a pierdut prima partidă din acest sezon pe terenul celor de la Metaloglobus, 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ştefan Niculae în minutul 45, după ce Herea a preluat mingea cu pieptul şi i-a lăsat-o perfect. Şutul lui Niculae, din 4 metri, nu a putut fi parat de Tordai. Prahovenii sunt printre favoriţii la promovarea în Liga 1, dar această înfrângere vine surprinzător, în condiţiile în care Metaloglobus nu avea decât un punct înaintea acestei etape.


Etapa va începe vineri, 24 august, cu duelul dintre Metaloglobus Bucureşti – Petrolul Ploieşti. “Lupii Galbeni” au început bine sezonul, cu 7 puncte din primele 3 etape. În etapa precedent, Petrolul a câştigat cu 2-1 pe teren propriu, în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. De partea cealaltă, Metaloglobus are un început dificil de sezon. Bucureştenii au strâns un singur punct în primele trei etape. În etapa precedentă Metaloglobus a pierdut duelul la Piteşti duelul cu FC Argeş, scor 2-0.

Program și rezultate LIVE din Liga 2, etapa 4

Etapa a patra a Ligii 2 rezervă două derby-uri. Este vorba în primul rând despre meciul dintre Chindia Târgovişte şi FC Argeş, două dintre formaţiile aflate în fruntea clasamentului. “Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat. Târgoviştenii au avut constanţă în sezonul trecut, au şi acum. Chindia este o echipă care are o omogenitate de invidiat, o grupare cu multe individualităţi, iar aici i-aş numi pe Cherchez, Florea, Liviu Mihai, Vătavu… jucători cu experienţă în spate. Nu întâmplător târgoviştenii sunt lideri. Din punctul meu de vedere, partida este un derbi al rundei. De asemenea, să nu uităm că, în sezonul trecut, FC Argeş a fost considerată revelaţie. Am învins atunci la Târgovişte, victoria nefiind întâmplătoare, am făcut un joc foarte bun. Din acest punct de vedere avem un atu în faţa lor. Însă acum este alt campionat, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Târgovişte”, a declarat antrenorul piteştenilor, Emil Săndoi, potrivit ziarulargesul.ro.

De asemenea, în vestul ţării are loc un duel de tradiţie, între UTA Arad şi Ripensia Timişoara: Va fi un meci foarte greu pentru noi. UTA este favorită, în primul rând pentru că joacă pe un teren pe care sunt mai obişnuiţi decât noi. Am făcut un joc de pregătire pe sintetic contra celor de la Centrul Naţional de Pregătire în vederea meciului. Ionuţ Popa a reuşit din nou să facă o echipă competitivă în această vară şi, în plus, întotdeauna meciurile dintre Arad şi Timişoara au fost dificile şi pline de suspans”, a declarat antrenorul Ripensiei, Ciprian Urican, în presa locală

Vineri, 24 august

Metaloglobus – Petrolul 1-0 (Ştefan Niculae 45)

Sâmbătă, 25 august

Luceafărul Oradea – ACS Poli Timişoara (11:00)

UTA Arad – Ripensia Timişoara (11:00)

Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila (11:00)

CS Baloteşti – Daco-Getica Bucureşti (11:00)

Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni (11:00)

Energeticianul – Aerostar Bacău (11:00)

Chindia Târgovişte – FC Argeş (13:30)

Duminică, 26 august 

Sportul Snagov – SSC Farul Constanţa (11:00)

ASU Poli Timişoara – Universitatea Cluj (13:30)

*Mai multe partide din etapa 4 a Ligii 2 vor fi transmise pe Telekom Sport, începând cu duelul dintre Metaloglobus şi Petrolul.

Liga 2: clasament actualizat

După primele trei etape, o singură echipă din Liga 2 are maxim de puncte. Este vorba despre Chindia Târgovişte, formaţie care a pierdut la loviturile de departajare promovarea în Liga 1 Betano în sezonul precedent. Echipa condusă de Viorel Moldovan a reuşit să câştige meciurile cu ASU Poli Timişoara (scor 1-0), cu Universitatea Cluj-Napoca (2-1) şi 2-0 pe terenul celor de la Aerostar Bacău. Pe lângă Petrolul, alte două echipe mai au 7 puncte după 3 runde. Este vorba despre FC Argeş şi Sportul Snagov.

Vezi aici clasamentul Ligii 2