Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa a 5-a. Gloria Buzău, victorie la limită cu CSC Dumbrăvița. Toate rezultatele și clasamentul

În intervalul vineri, 2 septembrie - luni, 5 septembrie, sunt programate partidele din cadrul etapei a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor. FANATIK vă prezintă în timp real informații de la toate cele 10 meciuri.
02.09.2022 | 13:08
Liga 2 Casa Pariurilor etapa a 5a Gloria Buzau victorie la limita cu CSC Dumbravita Toate rezultatele si clasamentul
Gloria Buzău - CSC Dumbrăvița este ultimul meci al etapei a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
05-09-2022
15:26

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa a 5-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 2 septembrie

  • CSA Steaua – Poli Iași 2-1 (Chipirliu 22, Ad. Popa 63 / Plokhotnyuk 89)

Sâmbătă, 3 septembrie

  • Ripensia Timișoara – Metaloglobus 2-1 (Gavra 45, 60 / Herea 88)
  • Minaur Baia Mare – CSM Slatina 2-1 (Stoian 74, Rotar 78 / Trașcu 24)
  • Unirea Slobozia – FK Csikszereda 0-1 (L. Kovacs 23 pen.)
  • Unirea Dej – Unirea Constanța 2-1
  • Viitorul Tg. Jiu – CSC 1599 Șelimbăr 1-0 (Țegle 9)
  • Progresul Spartac – FC Brașov 2-1 (Șandru 90+1, Tudorache 90+4 / R. Lazăr 65)
  • Oțelul Galați – Politehnica Timișoara 1-0 (Gorovei 3)

Duminică, 4 septembrie

  • Concordia Chiajna – Dinamo 0-1 (D. Iglesias 71)

Luni, 5 septembrie

  • Gloria Buzău – CSC Dumbrăvița 2-1 (Trebotic 25, V. Alexandru 56 pen. / Ungureanu 61 pen.)

05-09-2022
13:30

Gloria Buzău - CSC Dumbrăvița 2-1 (Trebotic 25, V. Alexandru 56 pen. / Ungureanu 61 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 61: GOOOL CSC DUMBRĂVIȚA! Vârtej îl trage de tricou în careu pe Olaru, vede al doilea galben și e eliminat. Penalty pentru oaspeți, transformat de Ungureanu.

Min. 56: GOOOL GLORIA BUZĂU! V. Alexandru transformă impecabil un penalty acordat foarte ușor pentru un presupus fault comis în careu de Olaru.

Min. 25: GOOOL GLORIA BUZĂU! Trebotic deschide scorul cu o lovitură de cap din mijlocul careului, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă.

Min. 15: Liber pe 6 metri, Trebotic șutează peste poartă.

Min. 1: A Început partida.

  • Gloria Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Lopez, Vîrtej, Sălceanu – Trebotic, Honciu, Matiș – Ciobanu, V. Alexandru, Blejdea. Rezerve: Boson – Wiktorski, Neicuțescu, Burlacu, Manea, Munteanu, Gaitan, Oteliță, Uțiu. Antrenor: Cristi Pustai
  • CSC Dumbrăvița: Trifon – Martinov, Tănase, Simon, Gisa – Bain, Popa – Toma, Zurbagiu, Amariei – Curea. Rezerve: Miklos – Bura-Kot, Bodri, Bickling, Tismonar, Ungureanu, Olaru, Grancea, Pascalau. Antrenor: Costin Stan
04-09-2022
08:08

Concordia Chiajna - Dinamo 0-1. "Câinii", victorie înainte de derby-ul cu Steaua

FINAL: Concordia Chiajna – Dinamo 0-1 (D. Iglesias 71) VIDEO

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Min. 90+3. Final de meci.

Min. 71: GOOOL Dinamo! 0-1. Dani Iglesias preia excelent și îl învinge pe Cheseneau cu un șut plasat.

Min. 69: O nouă ocazie mare pentru Dinamo. Șutul lui Bordușanu la colțul lung este respins senzațional în corner de Chesneau.

Min. 57: Prima ocazie importantă pentru Chiajna. Șut bun al lui Ndiaye, Dujmovic respinge în corner.

Min. 54: Șansă uriașă pentru Dinamo. Răzvan Patriche trimite o lovitură de cap din poziție excelentă, dar mingea lovește transversala și iese afară.

Min. 45+2. Finalul unei reprize cu foarte puține șanse de gol.

Min. 9: Ocazie uriașă pentru Dinamo. Alexandru Pop șutează din prima, Chesneau intervine excelent.

Min. 1: A început partida.

Concordia Chiajna: Chesneau – Simion, Stănică, Palmeș, Busu – Cierpka, Ghimfus – Paturcă, Mustacă, Llulaku – Ndiaye. Rezerve: Duțu – Alexandrescu, Maric, Mihalcea, Constantinescu, Negoi, Catrina, Voinea, Rusescu

Dinamo: Dujmovic – de Moura, Patrichem, Bena, Amzăr – Dudea, Roșu, Iglesias – Ghezzali, Bordușanu, Pop. Rezerve: Oncescu – Țone, Iulian Roșu, Lazăr, Buhăescu, Bani, Giafer Șerban, Buleică

03-09-2022
08:05

Unirea Dej noul lider în Liga 2 Casa Pariurilor

Unirea Dej este lider neașteptat după cinci etape în Liga 2 Casa Pariurilor, după o revenire dramatică în partida cu Unirea Constanța. Tot în prelungiri a fost decisă și partida Progresul Spartac – FC Brașov. Gazdele au întors scorul cu goluri în minutele 90+1 și 90+4. Csikszereda continuă forma bună și bate la Slobozia, iar Oțelul urcă pe locul 2 după victoria cu Timișoara. 

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
  • FINAL Ripensia Timișoara – Metaloglobus 2-1 (Gavra 45, 60 / Herea 88)
  • FINAL Minaur Baia Mare – CSM Slatina 2-1 (Stoian 74, Rotar 78 / Trașcu 24)
  • FINAL Unirea Slobozia – FK Csikszereda 0-1 (L. Kovacs 23 pen.)
  • FINAL Unirea Dej – Unirea Constanța 2-1
  • FINAL Viitorul Tg. Jiu – CSC 1599 Șelimbăr 1-0 (Țegle 9)
  • FINAL Progresul Spartac – FC Brașov 2-1 (Șandru 90+1, Tudorache 90+4 / R. Lazăr 65)
  • FINAL Oțelul Galați – Politehnica Timișoara 1-0 (Gorovei 3)
03-09-2022
07:20

Unirea Slobozia - Csikszereda ar putea fi amânat, după ce tribuna a luat foc din cauza unui fulger

Unirea Slobozia – Csikszereda, cea mai tare partidă dintre cele programate sâmbătă de la ora 11:00, ar putea fi amânată. Tribuna stadionului din slobozia a luat foc vineri noapte din cauza unui fulger. Respectiva zonă a fost mistuită de flăcări și va trebui practic refăcută de la zero.

02-09-2022
12:31

CSA Steaua - Poli Iași 2-1 (Chipirliu 22, Ad. Popa 63 / Plokhotnyuk 89)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 89: GOOOL POLI IAȘI! Plokhotnyuk reduce din diferență cu un șut plasat din interiorul careului.

Min. 63: GOOOL CSA STEAUA! Adi Popa profită de o eroare în apărarea ieșeană și îl învinge pe Knoflach cu un lob superb, din 14 metri.

Min. 56: Ștefan Pacionel reia cu capul mult peste poartă după 0 centrare a lui Adi Popa.

Min. 22: GOOOL CSA STEAUA! Dragoș Gheorghe centrează perfect pentru Chipirliu, care reia cu capul în plasă din 6 metri.

Min. 12: Roman execută surprinzător pe colțul scurt o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral dreapta, Dincă era bătut, dar mingea se duce în pasa laterală.

Min. 5: Singur pe 6 metri, Ștefan Pacionel reia cu capul, dar portarul Knoflach are un reflex uluitor și reușește să respingă.

Min. 1: A început partida.

Au apărut echipele de start la CSA Steaua – Poli Iași, primul meci al etapei a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Acesta se joacă vineri, 2 septembrie, începând cu ora 16:30 pe stadionul din Ghencea.

  • CSA Steaua: Dincă- Drăghici, Sabău, Wallace, Corbu – Balgiu, Șt. Pacionel – Ad. Popa, Bodișteanu, Gheorghe – Chipirliu. Antrenor: Daniel Oprița
  • Poli Iași: Knoflach – Martac, Lică, Tincu, Finică – Anton, Cristea, Marchioni, Hunte – Roman, Harrison. Antrenor: Claudiu Niculescu

Cele 10 meciuri din etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor se vor disputa pe parcursul a patru zile, în intervalul vineri, 2 septembrie – luni, 5 septembrie. De departe, cea mai atractivă partidă este cea dintre CSA Steaua și Poli Iași, dar și Concordia – Dinamo sau Oțelul Galați – Politehnica Timișoara pot stârni un interes la fel de mare.

Liga 2 Casa Pariurilor, programul etapei a 5-a

Vineri, 2 septembrie

  • ora 16:30 CSA Steaua – Poli Iași

Sâmbătă, 3 septembrie

  • ora 11:00 Ripensia Timișoara – Metaloglobus
  • ora 11:00 Minaur Baia Mare – CSM Slatina
  • ora 11:00 Unirea Slobozia – FK Csikszereda
  • ora 11:00 Unirea Dej – Unirea Constanța
  • ora 11:00 Viitorul Tg. Jiu – CSC 1599 Șelimbăr
  • ora 11:00 Progresul Spartac – FC Brașov
  • ora 11:30 Oțelul Galați – Politehnica Timișoara
ADVERTISEMENT

Duminică, 4 septembrie

  • ora 11:00 Concordia Chiajna – Dinamo

Luni, 5 septembrie

  • ora 16:30 Gloria Buzău – CSC Dumbrăvița

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Runda se deschide cu derby-ul CSA Steaua – Poli Iași

Patru dintre cele zece meciuri programate în etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor vor putea fi urmărite în direct la tv de microbiștii români. Este vorba despre CSA Steaua – Poli Iași, Oțelul – Politehnica Timișoara, Concordia – Dinamo și Gloria Buzău – CSC Dumbrăvița. Toate acestea vor fi transmise pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

Etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor debutează în forță vineri, 2 septembrie, cu cel mai tare meci al rundei. De la ora 16:30, pe noul stadion din Ghencea, se vor întâlni CSA Steaua și Poli Iași, poate cele mai puternice echipe din cel de-al doilea eșalon, dacă e să ne raportăm la bugete și loturile de jucători.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru cei care susțin echipa Armatei, aceasta nu va avea drept de promovare nici în acest an, așa că banii publici vor fi cheltuiți din nou aiurea pe salarii mult peste media eșalonului secund sau pe meciuri amicale. Lipsa obiectivului se vede și în evoluția elevilor antrenați de Daniel Oprița, mai ales în jocurile de pe teren propriu. Un egal cu Metaloglobus (1-1) și o înfrângere categorică în fața celor de la FK Csikszereda (0-4) are CSA Steaua în Ghencea, ceea ce reprezintă un bilanț catastrofal. „Roș-albaștrii” s-au scos însă în deplasare, cu două victorii la Slatina și Dumbrăvița, însă a mulțumit doar scorul, nu și prestația echipei în fața unor adversari mult inferiori.

De partea cealaltă, Poli Iași a anunțat clar și răspicat încă de la început că obiectivul este promovarea. E în grafic până acum, cu 10 puncte acumulate în primele 4 etape, dar și în cazul moldovenilor mai e mult de muncă, pentru că norocul a avut un rol important în parcursul de la începutul de sezon.

ADVERTISEMENT

Tensiunea partidei va fi amplificată și de faptul că pe banca oaspeților se va afla Claudiu Niculescu, unul dintre „dușmanii” tradiționali ai Stelei. În plus, tehnicianul ieșean a avut o ieșire dură la adresa adversarei de vineri, pe care o acuză că denaturează competiția.

Grosul etapei a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor se joacă sâmbătă. Oțelul Galați – Politehnica Timișoara, un meci fără nicio legătură cu fostele echipe de tradiție ale fotbalului românesc

Grosul etapei a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor se joacă sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 11:00, când sunt programate nu mai puțin de 6 partide. Liderul surpriză CSC 1599 Șelimbăr joacă pe terenul codașei Viitorul Tg. Jiu și are toate șansele să-și păstreze poziția fruntașă. Mai ales că Unirea Slobozia, ocupanta poziției secunde, are meci greu pe teren propriu cu FK Csikszereda, o echipă aflată într-o revenire incredibilă de formă.

ADVERTISEMENT

Unirea Dej, o altă formație care a surprins plăcut în acest început de sezon, primește vizita Unirii Constanța, aflată în subsolul clasamentului, și poate ataca poziția de lider. Nou promovata Progresul Spartac are meci „acasă” cu FC Brașov, grupare care a dezamăgit până acum, deși antrenorul Dan Alexa declara sus și tare că nu are cum să rateze promovarea. În coada clasamentului se mai joacă partida dintre deziluziile Ripensia și Metaloglobus, dar și cea dintre nou promovatele Minaur Baia Mare și CSM Slatina.

În fine, ultimul joc al zilei de sâmbătă le pune față în față, de la ora 11:30, pe Oțelul Galați și Politehnica Timișoara. Un duel care ar suna foarte interesant, dacă nu am ști că niciuna dintre cele două echipe nu are vreo legătură cu fostele glorii ale fotbalului românesc. Doar o asemănare de nume, nimic altceva… Pretenții de promovare ar avea însă ambele, dar prin prisma evoluțiilor din primele patru etape numai „oțelarii” lui Dorinel Munteanu ar avea dreptul să spere. La timișoreni, ca de obicei, multe vorbe goale, pretenții exagerate, dar evoluții foarte slabe.

Dinamo, „derby de promovare” pe terenul Concordiei Chiajna… Se mai face o dată de rușine?

Fără îndoială, cea mai mare deziluzie a actualei ediții din Liga 2 Casa Pariurilor este Dinamo. Bine, la situația în care se află clubul „alb-roșu”, nici nu te puteai aștepta la altceva. 3 înfrângeri în primele 4 etape și „câinii” sunt mai aproape de retrogradarea în Liga 3 decât de promovare. Iar, cum era și firesc, rezultatele proaste au dat naștere la scandaluri. Suporterii au răbufnit la adresa conducerii și a antrenorului Ovidiu Burcă după eșecul de pe teren propriu cu Unirea Dej, iar tehnicianul le-a oferit un răspuns pe măsură.

Acum, „alb-roșiii” joacă duminică, de la ora 11:00, pe terenul Concordiei Chiajna, o altă formație care visează la promovare, dar care se zbate în coada clasamentului după patru etape. Duel de promovare la retrogradare… Ce ironie! Se anunță însă un meci cu scântei, pentru că dinamoviștii au niște polițe de plătit. Oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” doreau să joace derby-ul cu Steaua din runda viitoare la Chiajna, numai că ilfovenii le-au dat cu flit și i-au anunțat că nici nu se pune problema.

Etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor se încheie luni, 5 septembrie. De la ora 16:30 se joacă Gloria Buzău – CSC Dumbrăvița, un meci care opune două echipe cu obiective diametral opuse. Buzoienii vor în play-off, dar vin după două rezultate negative la rând, în timp ce nou promovata din județul Timiș speră doar să evite retrogradarea.

ADVERTISEMENT
Tags: