Sport

Liga 2 Casa Pariurilor etapa a 2-a. CSA Steaua a învins-o pe CSM Slatina! Cum arată clasamentul

Liga 2 Casa Pariurilor are programată etapa a 2-a pe parcursul a cinci zile, vineri, 12 august - marți, 16 august. Cel mai atractiv joc se dispută marți, 16 august, Dinamo - Oțelul Galați.
12.08.2022 | 18:19
Liga 2 Casa Pariurilor etapa a 2a CSA Steaua a invinso pe CSM Slatina Cum arata clasamentul
CSA Steaua joacă pe terenul lui CSM Slatina în etapa a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
15-08-2022
09:29

CSM Slatina - CSA Steaua 1-2 (Doman 73 / Ad. Popa 13, Chipirliu 24)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL: CSA Steaua a învins-o pe CSM Slatina, scor 2-1, după golurile marcate de Adi Popa (13) şi Bogdan Chipirliu (24). Cătălin Doman (73) a înscris singurul gol al gazdelor.

Min. 88: Stephan Drăghici a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. CSA Steaua joacă finalul meciului în inferioritate numerică.

Min. 73: GOOOL CSM Slatina! Doman reuşeşte să înscrie din careu, după o greşeală în apărarea Stelei.

Repriza a doua începe cu o întârziere, după ce fanii lui CSA Steaua au provocat probleme în tribune şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Min. 24: GOOOL CSA Steaua! Bogdan Chipirliu reia foarte bine din careu o centrare venită din bandă şi îl învinge pe portarul gazdelor.

Min. 13: GOOOL CSA Steaua! Adi Popa înscrie cu un şut de la peste 30 de metri.

Min. 1: A început meciul dintre CSM Slatina şi CSA Steaua.

15-08-2022
08:28

CSM Slatina - CSA Steaua, de la ora 12:30. Echipele de start

CSM Slatina: I. Pop – I. Mitran, Sălcianu, M. Manea, Pisaru – M. Șerban, D. Toma – C. Dinu, Doman, Oprescu – Al. Popovici. Rezerve: Preduț, R. Gherghe, Neicu, Al. Dinu, Trancă, Necșulescu, Radu, Trașcu, Leață. Antrenor: Daniel Oprescu.

CSA Steaua: Dincă – Corbu, Walace, Gugu, S. Drăghici – Balgiu, Enceanu , Ad. Popa, Bodișteanu – Chipirliu, Chunchunkov. Rezerve: Iancu, M. Mihăescu, Sima Alexandru, Ad. Ilie, E. Pacionel, Ș. Pacional, Al. Sabău, Oroian, A. Trică. Antrenor: Daniel Opriţa.

CSM Slatina – CSA Steaua se joacă luni, de la ora 12:30, în penultimul meci al etapei a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor. “Militarii” au început cu stângul sezonul, al doilea în care nu au drept de promovare, după 1-1 cu Metaloglobus.

De cealaltă parte, CSM Slatina a produs una dintre surprizele primei runde, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna, una dintre favoritele la calificarea în play-off, scor 3-0.

14-08-2022
10:29

FC Brașov - FC Baia Mare 1-1 (Lambrinoc 90+4 / Rotaru 45+1)

Cele mai impoirtante faze VIDEO AICI 

Min. 90+4: 1-1 GOOOOOL FC Brașov! Gazdele salvează un punct în ultimele secunde ale prelungirilor meciului. Lambrinoc a marcat pentru brașoveni

Min. 45+1: 0-1 GOOOOOL FC Baia Mare! Rotaru deschide scorul în minutul adițional al primei reprize

Min. 1: A început meciul

FC Brașov: Micu – Sorsa, Fustar, Jovanovic, Dumbravă – Spătaru, R. Lazăr, Rz. Iorga, Saim Tudor – Chică-Roșă, Angelov
Rezerve: D. Mutu – Lambrinoc, Tud. Oltean, M. Burlacu, Covalciuc, Joao Amorim, Martinov, Vas. Constantin, Marc
Antrenor: Dan Alexa

Minaur Baia Mare: Băilă – Potcoavă, Rz. Lazăr, Dav. Simion, Ius. Neacșu – Gneba, Raph. Stănescu, Donca – Rotar, Cip. Stanciu (cpt.), Chinde
Rezerve: Al. Costache – Al. Stoian, Văsălie, Mărieș, Jucan, D. Matei, K. Bakare, Muacir, Ct. Alexe
Antrenor: Ciprian Danciu

13-08-2022
07:25

Programul etapei a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Vineri, 12 august

Csikszereda – Concordia Chiajna 0-1 (Llullaku 85) 

Sâmbătă, 13 august, ora 11:00

Șelimbăr – Politehnica Timișoara 4-0 (Natea 13, Ciocâlteu 61, 65, Luca 90 pen.)

Dumbrăvița – Unirea Dej 1-2 (Grigoriu 81 / Cocian 13, Greu 82)

Politehnica Iași – Viitorul Tg. Jiu 2-0 (Vaşvari 54, Finica 90+2)

Ripensia – Unirea Slobozia 1-2 (Piftor 58 / Rus 3, Afalna 33)

Unirea Constanța – Progresul Spartac 0-3 (Sandru 13, Lixandru 47, Purice 58)

Metaloglobus – FC Buzău 1-3 (Herea 3 / Blejdea 25, Ciobanu 40, 89)

Duminică, 14 august, ora 13:30

FC Brașov – Minaur Baia Mare

Luni, 15 august, ora 12:30

CSM Slatina – CSA Steaua

Marți, 16 august, ora 18:00

Dinamo – Oțelul Galați

Clasament

12-08-2022
15:30

Csikszereda - Concordia 0-1 (A. Llulaku 84)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 85: GOOOOLLL Chiajna! Azdren Llulaku reușește să deschidă scorul.

Min. 1 – A început meciul!

12-08-2022
15:18

Echipele de start din Csikszereda - Concordia Chiajna

Csikszereda – Concordia Chiajna este meciul care deschide etapa a doua din Liga 2 Casa Pariurilor. Meciul e programat vineri, 12 august, și va începe la ora 18:30. Cei doi tehnicieni au anunțat echipele cu care vor aborda această partidă:

  • Csikszereda: 33. Gyenge – 99. Csiszer, 18. Nemanic, 3. Apro, 24. Vita – 13. Csuros, 6. L.Kovacs – 77. Gal, 7. El-Sawy, 20. Schieb – 32. Richard; Rezerve: 23. Karacsony – 5. Kelemen, 4. M.Kovacs, 8. Takacs, 16. Tajti, 10. Jebari, 9. Bărăbaș, 22. Suciu, 11. P.Ivanovici; Antrenor: Francisc Dican.
  • Concordia: 12. Chudy – 6. Palmeș, 23. Maric, 3. Alexandrescu, 80. Bușu – 10. D.Codrea, 8. Pațurcă, 20. Negoi, 27. Mediop, 19. Ad.Voicu – 15. Voinea; Rezerve: 1. Cheseneau – 22. Goge, 4. Stănică, 5. Ghimfus, 11. Constantinescu, 30. Mustacă, 21, Llulaku, 9. Cocoș, 31. Catrina; Antrenor: Ianis Zicu.

Pe parcursul a cinci zile este programată să se desfășoare etapa a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Începe vineri, 12 august, și are capăt de linie marți, 16 august, când are loc și partida considerată a fi cea mai interesantă a acestei runde, Dinamo – Oțelul Galați, ambele echipe având ca obiectiv promovarea și făcând parte din rândul formațiilor care sunt eligibile pentru SuperLiga.

Programul etapei a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Vineri, 12 august, ora 18:30

Csikszereda – Concordia Chiajna

Sâmbătă, 13 august, ora 11:00

Șelimbăr – Politehnica Timișoara

Dumbrăvița – Unirea Dej

Politehnica Iași – Viitorul Tg. Jiu

Ripensia – Unirea Slobozia

Unirea Constanța – Progresul Spartac

ora 11:30 Metaloglobus – FC Buzău

Duminică, 14 august, ora 13:30

FC Brașov – Minaur Baia Mare

Luni, 15 august, ora 12:30

CSM Slatina – CSA Steaua

Marți, 16 august, ora 18:00

Dinamo – Oțelul Galați

FRF a anunțat oficial numele celor patru echipe care chiar dacă vor termina pe unul dintre primele două locuri sau vor intra în play-off nu vor avea drept de promovare, întrucât nu întrunesc toate elementele necesare obținerii avizului favorabil al dosarului de licențiere pentru prima divizie. Acestea sunt noile promovate Minaur Baia Mare, Dumbrăvița și CSM Slatina, la care se adaugă, al doilea an consecutiv, CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de oficialii fotbalului românesc a inflamat rău de tot spiritele în Ghencea, suporterii CSA Steaua fiind înfuriați de faptul că în această vară șefii clubului nu au fost în stare să rezolve problema găsirii unui investitor care să preia majoritatea acțiunilor și astfel CSA Steaua să nu mai fie considerat club departamental, aparținând Ministerului Apărării Naționale.

Csikszereda – Concordia Chiajna este meciul de deschidere din etapa a 2-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Etapa se deschide vineri, 12 august, cu partida de la Miercurea Ciuc, de pe noul stadion inaugurat cu cântec de meciul dintre selecționata Ținutului Secuiesc și naționala U18 a Ungariei. Față în față vor fi două echipe care au declarate obiectivele de intrare în play-off: Csikszereda și Concordia Chiajna, ultima participantă și sezonul trecut la lupta pentru promovare, dar a ratat-o de puțin, pierzând barajul cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

În prima etapă, ambele au avut porniri false și acest lucru surprinde, ținând cont că au și loturi de bună calitate, care justifică stabilirea obiectivului participării în play-off. Csikszereda a pierdut afară, la Dej, în fața Unirii, în timp ce Chiajna a șocat pur și simplu, fiind măcelărită acasă la scor de neprezentare de nou-promovata CSM Slatina!

Politehnica Iași și FC Buzău au ca obiectiv calificarea în play-off

Politehnica Iași, una dintre formațiile care au făcut masiv transferuri în această vară, cu obiectivul clar de a ataca promovarea directă, a început cu un 0-0 la Galați, cu Oțelul, iar acum are șanse să bifeze primul succes stagional, pe teren propriu, cu Viitorul Târgu Jiu, o echipă care nu are obiectiv decât menținerea în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Un meci foarte interesant va fi televizat sâmbătă, de la ora 11:30, între Metaloglobus, mereu o echipă solidă, din zona primelor opt locuri, și FC Buzău, care ca și sezonul trecut vrea să intre în play-off, păstrând în mare parte lotul de atunci și pe antrenorul Cristi Pustai pe bancă, argumente destul de solide.

Dinamo – Oțelul se joacă la Clinceni

CSA Steaua va merge la Slatina pentru o partidă în care ambele echipe nu au voie să promoveze în acest sezon. Ce e drept, Slatina nu are ca obiectiv promovarea în prima ligă, targetul fiind mult mai modest, dar la fel de important, menținerea în eșalonul secund. “Militarii” sunt afectați psihic de decizia FRF, pentru că au încercat să formeze un lot cât mai puternic, tocmai în speranța că se va ridica interdicția promovării.

ADVERTISEMENT

Marți, la Clinceni, Dinamo, care în  prima etapă a învins, prin golul lui Antonio Borduşanu, pe același stadion un Progresul Spartac parcă prea crud pentru a doua divizie, va primi vizita echipei lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, care chiar dacă este o nou promovată are obiective îndrăznețe, făcând achiziții bune și având un buget consistent. Oțelul poate pune mari probleme “câinilor”, care au făcut multe transferuri în ultima vreme, dar tot nu au un lot foarte bine pus la punct pentru a ataca hotărât promovarea.

ADVERTISEMENT