LIVE Actualizat 11-09-2022
08:47

Liga 2, etapa a 6-a. Csikszereda – Baia Mare 3-0. Gazdele urcă pe loc de play-off. Cum arată clasamentul

Vezi aici meciurile din etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor, care au loc în perioada vineri, 9 septembrie - duminică, 11 septembrie.
09.09.2022 | 15:20
Liga 2 etapa a 6a Csikszereda  Baia Mare 30 Gazdele urca pe loc de playoff Cum arata clasamentul
Csikszereda poate urca pe loc de play-off cu o victorie în partida cu Baia Mare. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-09-2022
08:47

Csikszereda - Baia Mare 3-0. Gazdele urcă pe locul 5

FINAL. Csikszereda – Baia Mare 3-0 (L. Kovacs 20 pen., Klemen 32, Șandor 90+2)

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Min. 90+2. GOOOL Csikszereda! 3-0. Șandor trimite în plasă centrarea excelentă venită de la Pîrvulescu.

Min. 32: GOOOL Csikszereda! 2-0. Klemen reia la colțul scurt o centrare venită din corner. Băilă nu reușește să intervină și gazdele își măresc avantajul.

Min. 20: GOOOL Csikszereda! 1-0. Kovacs trasformă lovitura de pedeapsă fără emoții.

Min. 19: Penalty destul de ușor acordat pentru Csikszereda. Cătălin Alexe primește și galben, pentru o lovitură cu antebrațul aplicată unui adversar, dintr-o neglijență.

Min. 1: A început partida.

10-09-2022
08:37

Patru echipe cu 13 puncte în fruntea clasamentului din Liga 2 Casa Pariurilor

Goluri multe în cele șapte meciuri programate sâmbătă în Liga 2 Casa Pariurilor. Șelimbăr – Unirea Dej, duel pentru primul loc, s-a încheiat la egalitate după ce oaspeții au egalat în prelungiri. Poli Iași a trecut de FC Buzău, iar Rusescu a punctat pentru Chiajna. Iată cum arată clasamentul.

Clasament Casa Pariurilor Liga 2
  • FINAL. CSC 1599 Șelimbăr – Unirea Dej 1-1 (Ursu 78 / Frăsineanu 90+2)
  • FINALCSC Dumbrăvița – Unirea Slobozia 1-4 (Ghinescu 31 pen., C. Toma 88 / Toma 8, 24, Dinu 16, Afalna 35)
  • FINAL. CSM Slatina – Ripensia Timișoara 3-0 (Nițu 14, D. Toma 40, 62)
  • FINAL. FC Brașov – Metaloglobus 1-0 (Lambrinoc 4)
  • FINAL. Politehnica Iași – FC Buzău 1-0 (Trebotic 56 aut.)
  • FINAL. Politehnica Timișoara – Viitorul Tg. Jiu 0-1 (Toma V. 57)
  • FINAL. Unirea Constanța – Concordia Chiajna 0-2 (Mediop 27, Cană 41 aut., Rusescu 85)
10-09-2022
08:36

Progresul Spartac - Oțelul 0-0. Steaua, victorie în derby-ul cu Dinamo

  • Progresul Spartac – Oțelul 0-0
  • Dinamo – CSA Steaua 1-2 (Ghezali 41 / Șt. Pacionel 44, Chipirliu 50) 

Steaua trece pe primul loc în clasament după victoria cu Dinamo, dar cel mai probabil va pierde această poziție după partidele de sâmbătă. “Roș-albaștrii” au 13 puncte după primele 6 runde. Dinamo este pe 12, cu 6 puncte în 6 meciuri.

Etapa a 6-a din Liga 2 are loc în perioada vineri, 9 septembrie – duminică, 11 septembrie, pentru prima dată de la începerea campionatului neexistând în program nici o partidă în zilele de luni sau marți. De departe, confruntarea dintre Dinamo și CSA Steaua reprezintă capul de afiș al acestei runde și cel mai așteptat meci al sezonului, ținând cont că la nivelul eșalonului secund nu se joacă sistemul tur-retur, ci o manșă unică.

Liga 2 Casa Pariurilor, programul etapei a 6-a

Vineri, 9 septembrie

  • ora 16:30 Progresul Spartac – Oțelul Galați
  • ora 21:30 Dinamo – CSA Steaua

Sâmbătă, 10 septembrie

  • ora 11:00 CSC 1599 Șelimbăr – Unirea Dej
  • ora 11:00 CSC Dumbrăvița – Unirea Slobozia
  • ora 11:00 CSM Slatina – Ripensia Timișoara
  • ora 11:00 FC Brașov – Metaloglobus
  • ora 11:00 Politehnica Iași – Gloria Buzău
  • ora 11:00 Politehnica Timișoara – Viitorul Tg. Jiu
  • ora 11:00 Unirea Constanța – Concordia Chiajna
ADVERTISEMENT

Duminică, 11 septembrie

  • ora 11:00 FK Csikszereda – Minaur Baia Mare
Clasament Liga 2
Clasament Liga 2

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Dinamo și Steaua, derby în premieră în eșalonul secund

Patru dintre cele zece meciuri programate în etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor vor putea fi urmărite în direct la tv de microbiștii români. Este vorba despre Dinamo – CSA Steaua, Progresul Spartac – Oțelul, Politehnica Iași – Gloria Buzău și FK Csikszereda – Minaur Baia Mare. Toate acestea vor fi transmise pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

Vineri seară, „Arena Națională” va găzdui ineditul derby de tradiție al fotbalului românesc Dinamo – CSA Steaua, pentru prima dată jucat la nivelul eșalonului secund. Deși „militarii” nu au drept de promovare, ambițiile sunt uriașe și la clubul din Ghencea, care nu concepe alt rezultat decât victoria.

ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit în etapa a cincea să obțină al doilea succes stagional, 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna, dar ceea ce este mai îmbucurător decât însuși rezultatul în sine este creșterea evidentă în joc a elevilor lui Ovidiu Burcă, la care aportul stranierilor Iglesias și Ghezzali se vede tot mai mult. Vor fi foarte mulți spectatori la un meci din Liga 2, este posibil chiar să se stabilească un record de public pentru al doilea eșalon.

Progresul Spartac și Oțelul Galați deschid etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Primul joc al etapei cu numărul 6 din Liga 2 are loc vineri, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe stadionul de la Clinceni, între Progresul Spartac și Oțelul Galați, o interesantă partidă între două echipe nou promovate, dar cu evoluții foarte bune. Moldovenii anunță faptul că au un obiectiv îndrăzneț, calificarea în baraj și pe cât posibil promovarea directă sau măcar prezența la meciurile de baraj.

ADVERTISEMENT

Progresul a obținut 9 puncte, reușind etapa trecută prima victorie pe teren propriu, una aproape miraculoasă, în fața Brașovului. A fost condusă cu 1-0 până în minutul 90, când a egalat, pentru ca în al treilea minut de prelungiri să obțină un penalty controversat și să câștige cele trei puncte. Progresul nu are deocamdată obiectiv decât menținerea în eșalonul secund, pentru că din punct de vedere financiar are una dintre cele mai modeste situații și nu poate aspira foarte sus.

Politehnica Iași – Gloria Buzău, meci pentru zona play-off

Orașul Iași va fi gazda sâmbătă, de la oră de matineu, a unuia dintre meciurile dintre echipe cu obiective declarate de play-off. Echipa locală Politehnica, pregătită de Claudiu Niculescu, vine după eșecul din Ghencea, în fața lui CSA Steaua și prestația elevilor săi l-a supărat tare pe exigentul tehnician al echipei moldovene, campioană la transferuri în această vară, cu 24 de sosiri și 10 plecări.

ADVERTISEMENT

Gloria Buzău a stopat etapa trecută pasa neagră cu un succes pe teren propriu în fața nou promovatei Dumbrăvița, dar modul în care a evoluat echipa nu l-a mulțumit deloc pe antrenorul Cristi Pustai. Acesta și-a criticat jucătorii pentru faptul că au momente când pur și simplu iau piciorul de pe accelerator și lasă adversarul să se desfășoare în voie.

FK Csikszereda încheie runda a 6-a din Liga 2 duminică, 11 septembrie

Concordia Chiajna, la care antrenorul Ianis Zicu a șocat declarând că poate, pentru binele echipei, aflată în loc de zona play-off, în partea de jos a clasamentului, ar fi mai bine să plece, pentru că un astfel de șoc ar putea fi benefic, merge la Clinceni pentru jocul cu Unirea Constanța pentru a lua toate cele trei puncte și a începe urcușul spre primele șase poziții.

FC Brașov, altă echipă cu investiții mastive în vară, pentru a se bate la play-off, joacă pe teren propriu cu surprinzâtoarea lanternă roșie din Liga 2, Metaloglobus, o echipă care an de an s-a aflat în prima jumătate a clasamentului, dar acum are un singur punct după cinci meciuri. Etapa se încheie duminică la Miercurea Ciuc, unde FK Csikszereda, trei victorii consecutive, o caută pe a patra în fața unei echipe care nu are drept de promovare, pentru a intra în primele șase locuri.

ADVERTISEMENT