Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa a 7-a. FC Buzău – Dinamo 2-1. A cincea înfrângere pentru “câini”. Cum arată clasamentul. Video

Meciurile din etapa a 7-a a Ligii 2 Casa Pariurilor au loc sâmbătă, 17 septembrie, și duminică, 18 septembrie. Meciul CSA Steaua - Unirea Constanța nu se va disputa.
17.09.2022 | 10:57
Liga 2 Casa Pariurilor etapa a 7a FC Buzau  Dinamo 21 A cincea infrangere pentru caini Cum arata clasamentul Video
Dinamo a obținut o victorie în Cupa României și speră să redreseze situația și în Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-09-2022
07:25

FC Buzău - Dinamo 2-1. Câinii, pe locul 16. Oțelul e noul lider

Oțelul este noul lider din Liga 2 Casa Pariurilor după victoria cu FC Brașov, scor 2-1. FC Buzău se apropie de play-off după victoria cu Dinamo, scor 2-1. Pentru “câini” continuă chinul și sunt pe locul 16 după a cincea înfrângere din sezon.

FINAL. Unirea Slobozia – Politehnica Iași 0-0
FINAL. Oțelul Galați – FC Brașov 2-1 (Mitoi 34, Cîrjan 54)
FINAL. Ripensia – FK Csikszereda 0-0

FINAL. FC Buzău – Dinamo 2-1 (A. Lopez 24, Gaitan 79 / Giafer 3)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 79: GOOOL FC Buzău! 2-1! Gaitan marchează cu o lovitură de cap din centrarea lui Vârtej, gazdele trec în avantaj. 

Min. 24: GOOOL FC Buzău! 1-1! Ariel Lopez aduce egalarea cu un șut puternic din interiorul careului, la colțul scurt.

Min. 3: GOOOL Dinamo! 0-1! Giafer deschide scorul cu o lovitură de cap după un corner.

Min. 1: A început partida.

Dinamo: Dujmovic – Moura, Patriche, Giafer, Amzăr – N. Roșu, Iglesias, Ghezali – Bordușanu, V. Lazăr, Bani. Rezerve: Oncescu, Bena, I. Roșu, Buhăescu, Șerban, Buleică, Gorka, Pop, Delciu. Antrenor: Ovidiu Burcă

FC Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Vîrtej, Lopez, Uțiu, Honciu (cpt.), Trebotic, Blejdea, Neicuțescu, Ciobanu, Boiciuc. Rezerve: Boison – Gaitan, Munteanu, Alexandru, Matiș, Mandea, Wiktorski, Oteliță, Lazăr. Antrenor: Cristian Pustai

17-09-2022
08:02

Șelimbăr profită de egalul Unirii Dej și e noul lider în Liga 2 Casa Pariurilor

Unirea Dej a ratat pe final victoria în partida cu Poli Timișoara. S-a terminat 2-2, iar Șelimbăr profită și e lider după victoria de la Chiajna. A fost spectacol la Baia Mare, unde Dumbrăvița se impune 4-3. Iată cum arată clasamentul:

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Flashscore.ro
  • FINAL Viitorul Tg. Jiu – Progresul Spartac 1-0 (Dragu 77)
  • FINAL Concordia Chiajna – CSC 1599 Șelimbăr 0-1 (Raicea 70)
  • FINAL Metaloglobus – CSM Slatina 0-1 (Dinu 77)
  • FINAL Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița 3-4 (Bodri 30 aut.,  Chinde 52, Ciocan 60 / Bodri 9, Paulevici 17, Pascalău 20, Zubargiu 39)
  • FINAL Unirea Dej – Politehnica Timișoara 2-2 (Militaru 10, A. Pop 57 / Mudrazija 26, Pană 79)

Etapa a 7-a din Liga 2 are loc pe parcursul a numai 48 de ore, cea mai comprimată rundă de la începutul sezonului, mai precis în zilele de sâmbătă, 17 septembrie, și duminică, 18 septembrie. Este o etapă incompletă, deoarece meciul CSA Steaua – Unirea Constanța a fost anulat în ultimul moment de FRF.

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa a 7-a: programul complet și clasamentul

Sâmbătă, 17 septembrie

  • ora 11:00 Viitorul Tg. Jiu – Progresul Spartac
  • ora 11:00 Concordia Chiajna – CSC 1599 Șelimbăr
  • ora 11:00 Metaloglobus – CSM Slatina
  • ora 11:00 Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița
  • ora 11:00 Unirea Dej – Politehnica Timișoara
  • CSA Steaua – Unirea Constanța a fost anulat.
ADVERTISEMENT

Duminică, 18 septembrie

  • ora 11:00 FC Buzău – Dinamo
  • ora 11:00 Unirea Slobozia – Politehnica Iași
  • ora 11:00 Oțelul Galați – FC Brașov
  • ora 11:00 Ripensia – FK Csikszereda
clasament liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Ca urmare a faptului că urmează ultimele două săptămâni cu meciuri din faza grupelor Nations League și campionatul Ligii 2 Casa Pariurilor are parte de o etapă fulger, de obicei rundele începând de vineri și încheindu-se de multe ori chiar marțea din săptămâna următoare.

ADVERTISEMENT

Acum totul este strâns în menghina timpului în 48 de ore, dezavantajul fiind că nu va putea fi transmisă în direct pe micile ecrane decât o partidă față de minim patru cum se petrecea până acum. Asta în condițiile în care în afara singurului meci televizat (Gloria Buzău – Dinamo) mai sunt cel puțin alte două meciuri foarte interesante: Oțelul – FC Brașov și Unirea Slobozia – Politehnica Iași.

Mai era în plan să fie televizat și jocul CSA Steaua – Unirea Constanța, dar cum a fost anulat de FRF, s-a ajuns în această situație de „sărăcie”. Partida de la Buzău, dintre FC-ul local și Dinamo, este programată duminică dimineața, de la ora 11:00, și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Meciul CSA Steaua – Unirea Constanța a fost anulat de FRF

Vineri după amiaza, cu mai puțin de 24 de ore înaintea partidei CSA Steaua – Unirea Constanța, de la FRF a venit o veste bombă: din cauza incidentelor provocate de suporteri la derby-ul cu Dinamo, clubul Armatei a primit o amendă record de 83.750 lei. În plus, terenul din Ghencea a fost suspendat pentru o perioadă de patru etape.

Deoarece timpul scurt nu permitea organizarea partidei pe un alt stadion, suporterii CSA Steaua au fost anunțați că meciul cu Unirea Constanța se va disputa după programarea inițială, pe stadionul din Ghencea și cu spectatori în tribune. Suspendarea primită de la FRF urma să intre astfel în vigoare începând cu următoarea partidă de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Numai că, după ora 21:00, pe site-ul oficial al FRF a apărut informația că meciul a fost anulat, veridicitatea fiind confirmată de un anunț asemănător apărut pe site-ul CCA.

Imediat, au reacționat și cei de la CSA Steaua, care și-au anunțat susținătorii că jocul nu va mai avea loc. „Conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, frfotbal.ro, partida dintre Steaua București și Unirea Constanța a fost anulată! Fanii care au achiziționat bilete pentru acest meci le vor putea folosi la primul joc disputat pe teren propriu”, a fost comunicatul clubului Armatei.

Dinamo, deplasare foarte grea în Crângul Buzăului

Dinamo are viață foarte grea în Liga 2 Casa Pariurilor. „Câinii” sunt departe de locurile de promovare, fiind mai degrabă mult mai aproape de pozițiile din subsol. Vor juca acum pe terenul echipei antrenate de Cristi Pustai, echipă aflată pe locul 9, cu 10 puncte, cu obiectiv de calificare în play-off.

FC Buzău a păstrat cea mai mare parte a lotului cu care a ratat aproape incredibil, în ultima etapă din sezonul regulat, intrarea în play-off. Dinamo a mai crescut puțin ca și calitate a jocului, după ce stranierii Iglesias și Ghezzali s-au integrat în primul unsprezece, dar încă este departe de nivelul unei echipe care să emită pretenții justificate la play-off.

Antrenori cu nume mari la Unirea Slobozia – Politehnica Iași și Oțelul – Brașov

Două jocuri foarte interesante tot pentru zona play-off sunt Oțelul – FC Brașov, confruntarea dintre Dorinel Munteanu și Dan Alexa, și Unirea Slobozia – Politehnica Iași, între Costel Enache și Claudiu Niculescu. Unirea Slobozia, care sezonul trecut a fost marea surpriză a prezenței în play-off, cu Adrian Mihalcea pe bancă, profitând de harakiri făcut de Gloria Buzău și FK Csikszereda în ultimele 90 de minute ale sezonului regulat, are acum obiectiv declarat play-off-ul și, după cum joacă, îl poate atinge cu ușurință.

FK Csikszereda a început prost sezonul, dar în ultimele etape a câștigat pe linie și acum este în apropierea locurilor de play-off. Având lot foarte puternic, în mod normal ciucanii trebuind să fie una dintre primele șase clasate. La Timișoara, cu Ripensia, oaspeții sunt mari favoriți și pot spera justificat ca la finele acestei runde să urce pe loc de play-off.

În schimb, Concordia Chiajna, meci foarte dificil acasă cu revelația Șelimbăr, trebuie să tragă tare să recupereze terenul pierdut, pentru că mai sunt 12 etape până la finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT