Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa a 8-a. Gloria Buzău, eșec categoric cu Unirea Constanța. Cum arată clasamentul. Video

Etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor are loc în perioada sâmbătă, 1 octombrie - marți, 4 octombrie, patru meciuri fiind televizate pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.
03.10.2022 | 17:57
Liga 2 Casa Pariurilor etapa a 8a Gloria Buzau esec categoric cu Unirea Constanta Cum arata clasamentul Video
Gloria Buzău a pierdut în deplasare cu Unirea Constanța, scor 1-3, și a ratat șansa de a urca pe locurile de play-off. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-10-2022
15:05

Rezultatele etapei a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Gloria Buzău a pierdut în deplasare cu Unirea Constanța, scor 1-3, și a ratat șansa de a urca pe locurile de play-off. Ultimul meci al etapei, Dinamo – Unirea Slobozia, se va disputa marți, 4 octombrie, de la ora 17:00

Sâmbătă, 1 octombrie

  • Progresul Spartac – Unirea Dej 2-2
  • CSC Dumbrăvița – Ripensia Timișoara 1-0
  • Politehnica Iași – Minaur Baia Mare 2-0
  • CSC 1599 Șelimbăr – CSA Steaua 1-1

Duminică, 2 octombrie

  • Politehnica Timișoara – Concordia Chiajna 1-4
  • Oțelul Galați – Viitorul Tg. Jiu 2-1
  • FC Brașov – CSM Slatina 0-0
  • FK Csikszereda – Metaloglobus 2-0

Luni, 3 octombrie, ora 16:00

  • Unirea Constanța – Gloria Buzău 3-1

Marți, 4 octombrie

  • Dinamo – Unirea Slobozia 1-0

 

Clasament 

Clasamentul din Casa Pariurilor Liga 2
Clasamentul din Casa Pariurilor Liga 2
03-10-2022
12:33

Unirea Constanța - Gloria Buzău 3-1 (Pandele 63, Chirițoiu 88, Mitrică 90+2 / Matiș 90+5)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Unirea Constanța învinge Gloria Buzău, scor 3-1, și obține al doilea succes din acest sezon.

Min. 90+5 – GOOOL Gloria Buzău!!! Matiș reduce din diferență la ultima fază a meciului.

Min. 90+2 – GOOOL Unirea Constanța!!! Mitrică pleacă din propria jumătate, trece de trei adversari și șutează fantastic, din afara careului, de la aproximativ 18 metri, în vinclul porții lui Stoian.

Min. 88 – GOOOL Unirea Constanța!!! Chirițoiu majorează avantajul gazdelor după ce scapă singur cu portarul Stoian.

Min. 63 – GOOOL Unirea Constanța!!! Stoian respinge defectuos o centrare, Pandele preia în careul buzoienilor și marchează cu un șut imparabil.

Min. 1 – A început meciul.

Unirea Constanța și Gloria Buzău sunt adversare în etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Cu o victorie, oaspeții pot urca pe loc de play-off în clasament. Gloria Buzău e pe 8, cu 13 puncte, unul mai puțin decât Unirea Slobozia.

02-10-2022
07:25

Oțelul - Viitorul Tg Jiu 2-1. Gălățenii revin pe primul loc cu un gol în minutul 90+3

Oțelul este din nou lider în Liga 2 Casa Pariurilor Liga 2, după victoria în prelungiri cu Viitorul Tg Jiu. Câștigă și Csikszereda, care urcă pe podium.

  • FINAL. Politehnica Timișoara – Concordia Chiajna 1-3 (Pană 64 pen. / Taub 40 aut, Ndiaye 58, Oancea 69)
  • FINAL. Oțelul Galați – Viitorul Tg. Jiu 2-1 (Cîrjan 77, 90+3 / Dodoi 64) VIDEO
  • FINAL. FC Brașov – CSM Slatina 0-0
  • FINAL. FK Csikszereda – Metaloglobus 2-0 (Kelemen 51, L. Kovacs 72)
01-10-2022
08:05

Șelimbăr - Steaua 1-1. Poli Iași bate Baia Mare și e noul lider

Steaua a ratat pe final victoria cu Șelimbăr, după ce a jucat 30 de minute în inferioritate numerică. Adi Popa a marcat un gol de generic pentru “roș-albaștrii”. Poli Iași termină ziua pe primul loc, după victoria cu Baia Mare.

Clasament Liga 2
  • FINAL. Șelimbăr – Steaua 1-1 (Ciocâlteu 85 / Ad. Popa 29)

Șelimbăr: Mitrovic – Arhirii, Dandea, R. Crișan, Riza – Al. Luca, Rob. Boboc – Oct. Ursu, Ciocâlteu, Raicea – Gele. Rezerve: Silveanu – Mir. Manole, Cărăruș, Curtean, D. Tătar, Tud. Man, Cîrstean, Buzan, Natea. Antrenor: Eugen Beza

Steaua: Dincă – St. Drăghici, Beța, Al. Sabău, Ad. Ilie – Măd. Mihăescu – Ad. Popa, Enceanu, Bodișteanu, Dr. Gheorghe – Chipirliu
Rezerve: H. Iancu – Bărbulescu, D. Oroian, Răducan, Gugu, Șt. Pacionel, Bustea, Balgiu, A. Trică. Antrenor: Daniel Oprița

Cele mai importante faze video ale partidei

Min. 90+3. Final de meci.

Min. 85: GOOOL Șelimbăr! Gazdele restabilesc egalitatea prin Ciocâlteu, după gafa lui Dincă.

Min. 62: Steaua, în inferioritate numerică. Drăghici primește al doilea “galben” și este eliminat.

Min. 43: Ocazie mare pentru Steaua. Șutul din prima al lui Chipirliu lovește bara.

Min. 29. GOOOL Steaua! Adi Popa deschide scorul cu un șut puternic de la 20 de metri, direct în vinclu.

Min. 1: A început partida.

  • FINAL Progresul Spartac – Unirea Dej 2-2 (Visic 3, I. Tudorache 73 / Blaj 22, Chira 54)
  • FINAL CSC Dumbrăvița – Ripensia Timișoara 1-0 (Stoi 9 aut)
  • FINAL Politehnica Iași – Minaur Baia Mare 2-0 (Plămadă 70, Plokhotnyuk 90+4)

Etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor se joacă în acest weekend, mai precis de sâmbătă, 1 octombrie, până marți, 4 octombrie. Este prima rundă după pauza de două săptămâni care a fost rezervată echipelor naționale pentru încheierea fazei grupelor în cele patru divizii ale Ligii Națiunilor și în urma căreia România a retrogradat în Divizia C.

Liga 2 Casa Pariurilor, programul etapei a 8-a

Sâmbătă, 1 octombrie

  • ora 11:00 Progresul Spartac – Unirea Dej
  • ora 11:00 CSC Dumbrăvița – Ripensia Timișoara
  • ora 11:00 Politehnica Iași – Minaur Baia Mare
  • ora 12:00 CSC 1599 Șelimbăr – CSA Steaua
ADVERTISEMENT

Duminică, 2 octombrie

  • ora 11:00 Politehnica Timișoara – Concordia Chiajna
  • ora 11:00 Oțelul Galați – Viitorul Tg. Jiu
  • ora 11:00 FC Brașov – CSM Slatina
  • ora 11:00 FK Csikszereda – Metaloglobus

Luni, 3 octombrie, ora 16:00

  • ora 16:00 Unirea Constanța – Gloria Buzău

Marți, 4 octombrie

  • ora 17:00 Dinamo – Unirea Slobozia
liga 2
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Misiune dificilă pentru liderul Oțelul Galați

Patru dintre cele zece meciuri programate în etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor vor putea fi urmărite în direct la tv de microbiștii români. Este vorba despre CSC 1599 Șelimbăr – CSA Steaua, Oțelul Galați – Viitorul Tg. Jiu, Unirea Constanța – Gloria Buzău și Dinamo – Unirea Slobozia. Toate acestea vor fi transmise pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați, fostă campioană a României și participantă în grupele Champions League, pare a fi decisă să revină în lumea bună a fotbalului nostru. Asta după ce ani de zile s-a zbătut la nivel județean și apoi de Liga 3, ca urmare a gravelor probleme financiare care au lovit inexplicabil un club care tocmai se îmbogățise cu nu mai puțin de 20 de milioane de euro din prezența în grupele Champions League.

Echipa pregătită de Dorinel Munteanu este singura care nu a pierdut niciodată în cele șapte etape de până acum și care ocupă primul loc, cu 15 puncte, unul mai mult decât Unirea Slobozia, CSC Șelimbăr, Unirea Dej și Politehnica Iași. Acum primește vizita Viitorului Târgu Jiu, care vine la foarte scurt timp după ce gorjenii au jucat în Cupă cu Dinamo. Viitorul a câștigat patru dintre ultimele cinci partide, deci nu va fi o partidă ușoară pentru gălățeni.

ADVERTISEMENT

Politehnica Iași, favorită în fața Minaurului din Baia Mare în etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Este inflație mare de echipe în zona play-off-ului. Pentru primele șase locuri sunt acolo echipele cam până la locul 10, dar cu mențiunea că o parte dintre ele, în frunte cu CSA Steaua, nu au drept de promovare. Politehnica Iași este clubul care a făcut cele mai multe investiții în jucători, nu mai puțin de 20 noi achiziții, dar acest lucru implică mari riscuri, antrenorului Claudiu Niculescu fiindu-i foarte greu să poată forma o formulă de joc stabilă.

Ieșenii joacă acasă cu Minaur Baia Mare și sunt favoriți la obținerea celor trei puncte, mai ales că maramureșenii fac parte din categoria celor cinci echipe fără drept de promovare. Claudiu Niculescu dispune de multe soluții ofensive pentru a putea deastabiliza apărarea Minaurului, care și așa nu este una tocmai foarte puternică.

ADVERTISEMENT

Dinamo joacă la Giurgiu contra unei aspirante la play-off în etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Dinamo va avea un alt meci foarte greu pentru că pe stadionul din Giurgiu, unde va juca două partide programate acasă, adversarul fiind unul cu pretenții la play-off și care s-a aflat acolo sezonul trecut, Unirea Slobozia. Deși l-au vândut pe cel mai bun jucător, Robert Mustacă, ialomițenii, cu Costel Enache pe bancă, joacă un fotbal frumos și au destule argumente pentru a se clasa pe unul dintre primele șase locuri.

Gloria Buzău, care sezonul trecut s-a împotmolit incredibil în ultima etapă a sezonului regulat pentru a merge în play-off, se va deplasa la Clinceni, pentru partida cu codașa Unirea Constanța, pe care, în mod normal, ar trebui să o dovedească fără prea multă greutate. Unirea este una dintre cele mai slabe echipe din  Liga 2 Casa Pariurilor, deci o victorie buzoiană ar fi absolut firească.

CSA Steaua, meci greu afară cu Șelimbăr în etapa a 8-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Cu un nou antrenor, Eugen Trică, în locul lui Ianis Zicu, ilfovenii de la Concordia Chiajna merg pe malurile Begăi pentru a lua trei puncte în fața unei Politehnici foarte slabe, cu șanse mari de a ajunge din sezonul viitor în eșalonul al treilea. Concordia, cu un lot bun spre foarte bun, e marea dezamăgire din Liga 2 Casa Pariurilor, fiind departe momentan de zona play-off.

Pentru FK Cisikszereda, partida de acasă cu „lanterna roșie” Metaloglobus, un singur punct în șapte etape, nu trebuie să constituie vreo problemă. Orice alt rezultat decât victoria ciucanilor ar fi o mare surpriză. Părăsită și de cei mai înfocați susținători, CSA Steaua a ratat, exact ca în sezonul trecut, singurul obiectiv unde nu avea interdicție, calificarea în grupele Cupei României și în campionat o așteaptă o partidă foarte grea afară, cu CSC Șelimbăr.

ADVERTISEMENT