Unde vor Steaua şi Rapid să joace meciurile DIRECTE din Liga a 4-a

Steaua, Dinamo, Rapid, sportul studenţesc, LIGA 4, Carmen Bucuresti

Este OFICIAL! Steaua, Dinamo şi Rapid vor face parte din aceeaşi serie în Liga a 4-a. Cele trei echipe s-au înscris şi vor debuta pe 3 septembrie.

Dinamo, în "Ştefan cel Mare", Steaua Armatei în Ghencea

Este într-adevăr o serie specială în liga a patra, pentru că, în afara celor trei amintite mai sus, mai sunt alte nume istorice ale fotbalului românesc: Carmen, Sportul Studenţesc, Venus. Va fi o luptă teribilă, câştigătoarea seriei urmând să joace barajul pentru promovarea în liga a treia cu învingătoarea din judeţul Ilfov. Dinamo antrenată de Ionel Augustin va juca meciurile de acasă pe arena din "Ştefan cel Mare", Steaua lui Lăcătuş şi Ion Ion în complexul Ghencea, iar Rapidul lui Pancu, Schumacher şi Daniel Niculae pe Giuleşti.

Derby-uri şi pe Arenă?!

Oficialii CSA Steaua au discutat cu cei de la Rapid şi vor lua în calcul ideea ca meciurile directe să fie programate chiar pe Arena Naţională. Cei de la Steaua Armatei se bazează şi pe abonamente, unul dintre cei care şi-au făcut deja fiind Gabi Balint (vezi foto mare).

Lista echipelor din Liga IV-a: AFC Asalt, AFC Carmen, AFC Comprest GIM, CS FC Dinamo, FC Metaloglobus II, CS Progresul 2005, AFC Progresul 1944 Spartac II, AS Academia Rapid, AFC Rapid, AS Romprim, FC Sportul Studentesc SA, CSA Steaua, AS Termo, Tricolor FC, AFC Venus 1914, ACS Victoria.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

..........................

Multe echipe cu nume din fotbalul românesc se vor aduna la startul campionatului municipal, iar printre acestea se află Steaua, Dinamo, Rapid, Venus, Sportul Studenţesc, Progresul şi Carmen Bucureşti.

Mai mult, în Liga 4 vor exista două echipe cu numele de Rapid, după ce AFC Rapid a promovat, iar Primăria Sectorului 1 a format Academia Rapid. Toate marile formaţii se vor lupta pe un singur loc care duce în Liga 3.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

LIGA 4. Iată cele 16 echipe care vor începe campionatul:

1. CSA Steaua 

2. AFC Rapid

3. Academia Rapid

4. ACS FC Dinamo

5. Carmen Bucureşti

6. Venus

7. Sportul Studenţesc

8. Progresul Spartac II

9. Romprim

10. Asalt

11. Comprest Gim

12. Olimpic

13. Termo

14. Tricolor

15. Metaloglobus II

16. Juventus II

Liga a 4-a va începe pe 1 sau 2 septembrie, iar transferurile se pot face cu 48 de ore înaintea primului meci.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091