ADVERTISEMENT
Carousel hot news

FRF ia măsuri dure pentru sezonul viitor! Liga 1, complet schimbată!

FRF doreşte să schimbe denumirea Ligii a II-a în Liga Naţională, începînd din sezonul viitor, cînd al doilea eşalon fotbalistic intern va avea o serie de 22 de echipe, fiind posibil ca şi...
Autor: Silviu Ghering | 21.08.2015 | 10:36
FRF ia măsuri dure pentru sezonul viitor! Liga 1, complet schimbată!

FRF doreşte să schimbe denumirea Ligii a II-a în Liga Naţională, începînd din sezonul viitor, cînd al doilea eşalon fotbalistic intern va avea o serie de 22 de echipe, fiind posibil ca şi Liga I să devină Superliga, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse de la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

Contre la nivel înalt! Federaţia „sapă” Liga lui Iorgulescu

FRF a depus la OSIM două cereri de înregistrare a mărcilor “Liga Naţională – Produse şi/sau servicii grupate pe clase: organizarea de evenimente sportive în domeniul fotbalului” şi “Liga Regională – Produse şi/sau servicii grupate pe clase: organizarea de evenimente sportive în domeniul fotbalului”. Acţiune care a generat la LPF o reacţie adversă şi preşedintele LPF Gino Iorgulescu a cerut explicaţii.

DINAMO. „Nu cerceta aceste legi, că eşti nebun cînd le-nţelegi!”

Joi, conducerea FRF a explicat că doreşte schimbarea numelui Ligii 2, care acum se dispută cu două serii de cîte 14 echipe, în Liga Naţională, din sezonul 2016/2017, cînd în eşalonul al doilea ar urma să fie o singură serie cu 22 de echipe.

ADVERTISEMENT

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Apoi, unul dintre membrii Comitetului Executiv al FRF i-a propus preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, ca şi Liga I să îşi schimbe denumirea, în Superliga, propunere ce va fi analizată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!