Fotbal international

VIDEO / Colosul REAL, calificare TRISTĂ! Jucătorii, HUIDUIŢI pe Bernabeu!

FINAL DE MECI! Real Madrid se califică chinuit în optimile Ligii Campionilor după 3-4 cu Schalke. Jucătorii Realului au ieşit de pe teren într-un cor de fluierături din partea propriilor fani....
10.03.2015 | 23:30

FINAL DE MECI! Real Madrid se califică chinuit în optimile Ligii Campionilor după 3-4 cu Schalke. Jucătorii Realului au ieşit de pe teren într-un cor de fluierături din partea propriilor fani. FC Porto se califică după ce a făcut instrucţie, scor 4-0 cu FC Basel.

GOOOOOOL Schalke! Huntelaar marchează un gol superb în minutul 83 şi nemţii au 10 minute pentru a marca golul calificării

Loading the player…

GOOOOOL Porto! Aboubakar marchează pentru 4-0 cu FC Basel 

Loading the player…

GOOOOOOOOL Porto! Casemiro marchează un SUPER GOL din lovitură liberă în minutul 56

Loading the player…

GOOOOOOL Schalke! Spectacolul continuă pe Bernabeu! Sane marchează în poarta lui Casillas, care a luat 3 goluri uşoare în această seară 

Loading the player…

S-a marcat şi la Porto! Herrera face 2-0 şi gazdele stau liniştite în acest meci 

Loading the player…

GOOOOOOOOOL Real Madrid! Benzema marchează pentru 3-2 după ce a driblat 3 adversari

Loading the player…

A început cu 7 minute întîrziere şi repriza secundă în Porto – Basel. Întîrzierea a fost datorată prelungirilor multe din prima repriză cînd Danilo s-a accidentat grav. VEZI AICI DETALII

Start în a doua repriză

FINAL de primă repriză! Real Madrid – Schalke e 2-2 după o repriză nebună! În celălalt meci, Porto conduce cu 1-0

GOOOOOOOL Real Madrid! Cristiano Ronaldo marchează cu capul în minutul 45 şi ajunge la 78 de goluri în Europa 

Loading the player…

GOOOOOOL Schalke! Huntelaaar marchează în minutul 40 după o greşeală a lui Casillas

Loading the player…

Cu acest gol, Ronaldo ajunge la 77 de goluri în toate competiţiile europene. E un record absolut, avînd un gol mai mult decît Leo Messi

goluri

Min. 25: GOOOOOOLL Real Madrid! Ronaldo marchează cu capul pentru 1-1

Loading the player…

Momente de groază la Porto. Căpitanul Danilo este transportat cu ambulanţa la spital. A fost scos cu guler cervical de pe teren

hh

4

Min. 20: GOOOOOOL Schalke 04! Fuchs deschide scorul pentru Schalke în minutul 21

Loading the player…

GOOOOOOL Porto! Brahimi deschide scorul dintr-o lovitură liberă în minutul 13

Loading the player…

START ÎN CELE DOUĂ MECIURI! 

Cristiano Ronaldo a fost huiduit pe Santiago Bernabeu în momentul în care au fost prezentate echipele. De acelaşi tratament a avut parte şi Carlo Ancelotti. 

UPDATE 21:40 / Au mai rămas 5 minute pînă la startul celor două meciuri. Toată acţiunea din Liga Campionilor poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO

UPDATE, ora 21:03 / Echipele de start în meciurile serii: Real Madrid – Schalke 04:

dddd

FC Porto – FC Basel: 

ddfff

UPDATE 10 martie, ora 19:08 / Au mai rămas aproximativ două ore şi jumătate pînă la meciurile din returul optimilor din Liga Campionilor. În lotul lui Real Madrid se întoarce Luka Modric, mijlocaşul croat fiind accidentat o lungă perioadă de timp.

Antrenorul Carlo Ancelotti a declarat că e încîntat de revenirea croatului: “Mă bucur că îl am din nou la dispoziţie pe Modric. E un jucător care ne va ajuta mult!”, a fost remarca lui Ancelotti la conferinţa de presă.

Meciurile Real Madrid – Schalke 04 şi FC Porto – Basel din optimile Ligii Campionilor pot fi urmărite în format LIVETEXT pe FANATIK.RO. 

********************************

Situaţia este tensionată la Real Madrid înainte de returul cu Shalke 04 din optimile Ligii Campionilor. “Galacticii” au pierdut primul loc din Primera Division odată cu înfrîngerea de la Bilbao. Starurile din atacul echipei au fost primele luate la ţintă de suporteri şi ziarişti, celebra tripletă BBC (Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo) fiind aspru criticată. 

Ronaldo a pierdut susţinerea fanilor

Un sondaj făcut de ziarul madrilen AS relevă că 1 din 3 suporteri nu îl mai vor pe Cristiano Ronaldo în echipă. Aproximativ acelaşi număr de fani ar fi de acord cu vînzarea starului portughez la o altă formaţie.

Cifrele lui Ronaldo în anul 2015 sînt îngrijorătoare. Portughezul a marcat doar două goluri în ultimele 7 etape, din care unul a fost din penalty cu Villarreal. Ronaldo a fost egalat în clasamentul golgheterilor din Primera de argentinianul Leo Messi, ambii avînd 30 de goluri marcate în acest sezon.

Portughezul a fost o adevărată maşină de goluri în debutul sezonului, reuşind să marcheze 25 de goluri din august pînă la finalul anului 2014, însă în primele două luni ale anului 2015 a reuşit doar 5 goluri în campionat.

Un alt star luat la ţintă e Gareth Bale, care e cerut afară de 46,1% dintre fanii Realului. De furia fanilor a scăpat însă Benzema. Atacantul francez are susţinerea majorităţii suporterilor, în condiţiile în care doar 20% dintre fani cred că Ancelotti ar trebui să renunţe la el pentru celelalte meciuri.

Eficacitatea a scăzut la jumătate în 2015

Real Madrid a pierdut 11 puncte în campionat de la începutul anului. AS scrie că o mare parte din vină o are tripleta din atac, BBC a cărei eficacitate a scăzut la jumătate în anul 2015 faţă de anul 2014.

Astfel, dacă Bale, Benzema şi Ronaldo aveau în prima parte a sezonului o medie uluitoare de 2,6 goluri pe meci, în 2015, această medie s-a înjumătăţit şi e de 1,3 goluri pe meci. Pînă la pauza de iarnă, tripleta ofensivă a avut 39 de goluri în 15 meciuri de campionat. Din luna ianuarie, cei 3 au înscris împreună 13 goluri în 10 meciuri.  

Inevitabil, această lipsă de eficacitate s-a văzut şi în rezultatele echipei, care au început să scîrţîie, atît în deplasare, cît şi pe Bernabeu.

“BBC e identitatea noastră!” 

Carlo Ancelotti şi-a apărat jucătorii în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Schalke 04, spunînd că are încredere totală în tripleta ofensivă a echipei:

“Nu voi schimba linia de atac. Face parte din identitatea noastră. Am toată încrederea în Bale, Benzema şi Cristiano. Cei 3 ne-au adus multe puncte şi nu e cazul să schimbăm acum”, a declarat Ancelotti în conferinţa de presă.

Real Madrid are un avantaj important înainte de returul cu Schalke 04 din optimile Ligii Campionilor. “Galacticii” pornesc cu 2-0 din prima manşă după golurile marcate de Ronaldo şi Marcelo pe terenul nemţilor.

Meciurile Real Madrid – Schalke 04 şi FC Porto – Basel din optimile Ligii Campionilor pot fi urmărite în format LIVETEXT pe FANATIK.RO