Fotbal international

S-au dat la o parte? Gyor, înfrîngere care o afectează pe CSM Bucureşti

UPDATE, 12.11.2016, ora 17:45...
12.11.2016 | 18:00
Sau dat la o parte Gyor infringere care o afecteaza pe CSM Bucuresti
ADVERTISEMENT

UPDATE, 12.11.2016, ora 17:45

Echipa daneză Midtjylland a reuşit să aducă prima înfrîngere fetelor de la Gyor, cîştigînd pe teren propriu cu 27-23. Rezultatul se poate explica şi prin faptul că unguroaicele, antrenate de selecţionerul României, Martin Ambrus, erau oricum cîştigătorele grupei din care s-a calificat şi CSM Bucureşti.

Problema este că prin acest succes a fost eliminată cert formaţia rusă Rostov pe Don, singura echipă din grupă în faţa căreia bucureştencele, deţinătoarele la zi ale Ligii Campionilor, obţinuseră victorii, acasă şi în deplasare. În aceste condiţii, formaţia noastră, pregătită acum de Aurelian Roşca, trebuie să învingă acasă, în ultima etapă, gruparea daneză, la care evoluează şi Eliza Buceschi, pentru a intra în faza următoare cu două puncte. Altminteri, CSM, dublă înfrîngere în faţa Gyor-ului, ar avea o misiune foarte grea, dacă nu ar obţine nici un punct.

ADVERTISEMENT

De notat faptul că danezele, care erau considerate la tragerea la sorţi echipa fără şanse, au bătut acasă în toate meciurile, dar rezultatul cu Gyor ridică destule semne de întrebare privind modul în care oaspetele şi-au apărat şansele, după ce la Gyor a fost măcel, 12 gol avans pentru gazde.

clasahandbal

UPDATE, ora 19:33 / CSM Bucureşti se impune în Rusia, pe terenul lui Rostov, scor 22-20, şi obţine astfel calificarea în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor. Grubisic a făcut o partidă excelentă, cu foarte multe intervenţii reuşite. CSM Bucureşti joacă în ultima partidă pe propriul teren, contra danezelor de la Midtjylland, pe 20 noiembrie. Ar putea obţine locul doi în grupă dacă va cîştiga acest meci. În faza a doua a grupelor nu se pun punctele cu ultima echipă din grupă.

ADVERTISEMENT

capture

Min. 59: 20-21.

Min. 58: 19-21.

Min. 57: 18-21.

Min. 55: 18-20.

Serie de ratări de ambele părţi. Grubisic a avut cîteva intervenţii excelente.

Min. 49: 17-19!

Ce joc al româncelor! După începutul slab de meci, ale noastre au avut o revenire de excepţie! 

Min. 44: 15-18 CSM! Oana Manea dă gol!

Min. 40: 14-15

Min. 37: 13-13 Rostov!

Min. 33: 11-12 CSM! Bucureştencele conduc pentru prima dată!

S-a reluat partida!

S-a încheiat prima repriză!

Min. 30: 11-10 Rostov!

Min. 24: 10-7 Rostov! Ce revenire CSM! Scorul ultimelor minute este de 5-1 pentru românce

Min. 22: 10-6 Rostov! Gol, CSM Bucureşti!

Min. 17: 9-2 Rostov! Româncele reuşesc să înscrie al treilea gol, după ce gazdele dăduseră şapte consecutiv!

Min. 14: 8:2 Rostov! Bucureştencele nu se trezesc! 

Min. 9: 6-2 Rostov! Gazdele se desprind!

Min. 3: 3-2 Rostov!

Min. 1: Rostov a înscris primul gol al partidei!

A început meciul!

Handbal, Liga Campionlor (f) / ROSTOV – CSM BUCUREŞTI @ vineri, 11 noiembrie, 18:00, Dolce Sport 1

ADVERTISEMENT

LIGA CAMPIONILOR. Rostov-CSM Bucureşti. Pentru a evita ruşinea eliminării premature din actuala ediţie, campioana Europei trebuie să scoată cel puţin un punct în Rusia.

LIGA CAMPIONILOR. Rostov-CSM Bucureşti. CSM Bucureşti este foarte aproape de a parcurge un drum de coşmar în cîteva luni, de la extazul cîştigării Ligii Campionilor la Budapesta, la o ruşinoasă ieşire pe uşa din spate a competiţiei în actuala ediţie, în urma unui parcurs aproape catastrofal în grupa C.

ADVERTISEMENT

LIGA CAMPIONILOR. Rostov-CSM Bucureşti. Parcurs care a dus la demiterea antrenorului Jakob Vestergaard, acesta fiind înlocuit cu Aurelian Roşca. Cu o singură victorie, cea de pe teren propriu în faţa lui Rostov, bucureştencele sînt cu spatele la zid înaintea deplasării din Rusia, pentru că o nouă înfrîngere ar însemna în mare proporţie eliminarea.

LIGA CAMPIONILOR. Rostov-CSM Bucureşti. Cu mari carenţe în linia de 9 metri, acolo unde, practic, nu există inter dreapta după accidentarea lui Jorgensen, CSM Bucureşti trebuie să se mobilizeze la maximum într-o confruntare în care ambele echipe vor juca pentru „totul sau nimic”. Nu ne rămîne decît să sperăm că Isabelle Gulden şi colegele ei îşi vor reveni în al doisprezecelea ceas şi vor reuşi să salveze situaţia cu un rezultat pozitiv, care înseamnă cel puţin un egal.

CLASAMENT

handbal

ADVERTISEMENT