ADVERTISEMENT
Fotbal international

Azi se decid semifinalele din Ligă! Cine va efectua tragerea la sorţi

Vineri, de la ora 14:00, are loc tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor. După aproape zece ani, patru ţări au reprezentante în careul de aşi.
Autor: Razvan Nicolae | 12.04.2018 | 22:10
Azi se decid semifinalele din Ligă! Cine va efectua tragerea la sorţi

Liga Campionilor semifinale tragere la sorţi LIVE STREAM. Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool şi AS Roma vor avea emoţii vineri, de la ora 14:00, când va avea loc tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor. Andrei Şevcenko, ambasadorul UEFA, va fi cel care va extrage echipele din urnă.

ADVERTISEMENT

Liga Campionilor semifinale tragere la sorţi LIVE STREAM. Este pentru prima dată după aproape zece ani, când în faza semifinalelor se regăsesc patru formaţii din patru ţări diferite. În sezonul 2009-10, în semifinale erau calificate Barcelona, Inter Milano, Bayern Munchen şi Olympique Lyon. Bavarezii sunt singurii care se regăsesc în această fază şi în 2018.

Liga Campionilor semifinale tragere la sorţi LIVE STREAM. AS Roma, singura echipă fără trofeu în Ligă

Liga Campionilor semifinale tragere la sorţi LIVE STREAM. Dintre cele patru formaţii, doar AS Roma nu a câştigat niciodată trofeul, italienii ajungând până în finala Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1983-84. Atunci, formaţia din capitala Italiei a fost învinsă, după loviturile de departajare, de Liverpool.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!