Life

Liga Campionilor şi Europa League se văd şi la UPC! Look Plus şi Look Sport rămân în portofoliul providerului

08.09.2018 | 13:32
Cele mai tari competiţii europene, Liga Campionilor şi Europa League se văd în continuare şi de către abonaţii providerului UPC! Look Plus şi Look Sport rămân în portofoliul reţelei de cablu după ce s-a ajuns la o nouă înţelegere.

Cele mai tari competiţii europene, Liga Campionilor şi Europa League se văd în continuare şi de către abonaţii providerului UPC! Look Plus şi Look Sport rămân în portofoliul reţelei de cablu după ce s-a ajuns la o nouă înţelegere. UPC a anunţat printr-un comunicat de presă că s-a prelungit contractul pentru următorii trei ani pentru cele două posturi.

Astfel, conform reprezentanţilor providerului UPC, cele două posturi Look se pot vedea și pe aplicația online Horizon Go, dar utilizând și funcția Replay a mediabox-ului Horizon, conținutul fiind disponibil cu până la șapte zile în urmă. De remarcat totuşi că pentru a activa serviul “sport” abonații acestei firme de cablu trebuie să plătească 10 lei lunar pentru 11 canale, care includ și cele două posturi amintite mai sus.

Liga Campionilor şi Europa League se văd şi la UPC! Trofeul UCL la tragerea la sorţi
Cele mai tari competiţii europene, Liga Campionilor şi Europa League se văd în continuare şi de către abonaţii providerului UPC! Look Plus şi Look Sport rămân în portofoliul reţelei de cablu după ce s-a ajuns la o nouă înţelegere.

Liga Campionilor şi Europa League se văd şi la UPC!

Mai mult de atât, pe lângă cele două mari competiţii europene, Look Sport și Look Plus, mai transmit şi meciurile din Liga 1, Liga 2, Cupa României, dar și partide din campionatul Spaniei și Italiei. În acest moment, UPC are 3,1 milioane de abonați pe tot teritoriul României! Trebuie specificat că până pe 21 septembrie 2018, toți clienții UPC au vizionare liberă pentru toate canalele incluse în extraopțiunea Sport.

“Prin încheierea parteneriatului cu Look TV, clienții noștri vor avea ocazia să trăiască emoția tuturor meciurilor din UEFA Champions League și Europa League, care se alătură celorlalte competiții fotbalistice din campionatul național. Ne bucurăm să extindem oferta noastră de conținut premium cu cele mai importante competiții din fotbalul european ca parte a strategiei de a oferi divertisment nelimitat, pe orice device”, a declarat Mihnea Rădulescu, CEO al UPC România.

Cele mai tari competiţii europene de fotbal transmise şi de providerul UPC!

După ce au reuşit să îşi asigure Champions League şi Europa League, Look TV a bătut palma şi cu UPC şi încet, dar sigur urcă în topul preferinţelor. Astfel, s-a schimbat clasamentul în ceea ce priveşte audienţele! Look Tv vine puternic din urmă, după ce a achiziţionat mai multe drepturi de televizare. De remarcat că numai o singură partidă, cea disputată între Tottenham şi Juventus, a urcat postul de televiziune Look Plus pe locul 4 pe publicul comercial.

Şi Telekom Sport este în urcare un loc, intrând astfel în top 10. Aproximativ 180.000 de români au urmărit meciul dintre Tottenham şi Juventus, scor 1-2, din optimile de finală ale UEFA Champions League. Cifrele au fost apropiate între cele două posturi care au transmis. 141.000 de oameni au ales să se uite pe postul Look Plus, în timp ce 135.000 au preferat Telekom Sport.

Liga Campionilor şi Europa League se văd şi la UPC! Real Madrid sărbătoreşte trofeul
Cele mai tari competiţii europene, Liga Campionilor şi Europa League se văd în continuare şi de către abonaţii providerului UPC! Look Plus şi Look Sport rămân în portofoliul reţelei de cablu după ce s-a ajuns la o nouă înţelegere.

UEFA Champions League şi Europa League la UPC prin Look Sport şi Look Plus! PRO Tv, out din cursă

Postul din Pache Protopopescu a surprins telespectactorii prin anunţul că nu va mai oferi partidele din cele mai importante competiţii inter-cluburi începând cu această toamnă. În sezonul precedent, cele două competiţii s-au văzut pe Pro TV, acesta având avantajul de a fi post “free to air” şi putând astfel să obţină la un preţ preferenţial meciurile din Champions League şi Europa League, mai ales datorită obligativităţii ca deţinătorul de drepturi să facă o inţelegere cu un astfel de post TV, pentru ca partidele să aibă o acoperire cât mai mare. Începând cu acest sezon însă, această obligativitate a dispărut, iar Pro TV a decis să nu mai liciteze pentru obţinerea de drepturi.

„Drepturile sportive sunt programe premium pentru televiziunile free-to-air. Când investim în ele, avem un buget alocat pentru sport şi încercăm să-l cheltuim pe cele mai bune drepturi disponibile. Am anunţat anul trecut că preferăm să investim în Nations League şi Euro 2020, ca strategie a postului pe zona de sport şi suntem mulţumiţi de această decizie. Dar trebuie să îți alegi „jucăriile”. Am ales „jucăriile” pe care le-am considerat mai puternice și cu potenţial mai mare de audienţă”, a explicat Aleksandras Cesnavicius, lituanianul care este CEO al Pro Tv.

12 partide din UEFA Champions League şi Europa League sunt transmise săptămâna viitoare de posturile Look