Carousel hot news

Liga cifrelor: Cele mai interesante statistici consemnate în prima etapă

Nou-promovatele au pornit excelent în noul sezon din Liga 1. ACS Poli şi Săgeata le-au învins pe favoritele Dinamo şi Gaz Metan, Botoaşani a rezistat preţ de 80 de minute cu un om în minus...
23.07.2013 | 12:58
Liga cifrelor: Cele mai interesante statistici consemnate în prima etapă
34 de debutanţi în Liga 1 şi 6 marcatori
ADVERTISEMENT

Nou-promovatele au pornit excelent în noul sezon din Liga 1. ACS Poli şi Săgeata le-au învins pe favoritele Dinamo şi Gaz Metan, Botoaşani a rezistat preţ de 80 de minute cu un om în minus împotriva CFR-ului, iar Corona a pierdut cu greu în faţa Oţelului.

Conform cifrelor furnizate de FRF, în această etapă, 6 jucători au marcat primele lor goluri în Liga 1: Diogo Fonseca (FC Braşov), Hristou (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu), Szabolcs Székely, Bărbuţ (ambii, ACS Poli), Marquinhos Carioca (FC Oţelul Galaţi) şi Georgievski (FC Steaua Bucureşti).

ADVERTISEMENT

De asemenea au fost consemnate 34 de debuturi în rîndul fotbaliştilor, majoritatea de la echipele proaspăt promovate (20 români, 14 stranieri).

Alte cifre interesante bifate în prima etapă

– Nae Manea a ajuns la 100 de meciuri ca antrenor pe prima scenă
– Vasile Miriuţă a debutat în Liga I, ca antrenor
– fotbaliştii de la Dinamo, Laurenţiu Rus şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Golubovic au bifat cifre rotunde cu privire la numărul de meciuri în Liga I, al 100-lea, respectiv al 50-lea.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri