Fotbal intern

INEDIT. Ce echipă din Liga I are DIRECTOR DE IMAGINE un… PREOT!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
08.06.2017 | 17:52
INEDIT Ce echipa din Liga I are DIRECTOR DE IMAGINE un PREOT
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

POLONIA – ROMÂNIA. REGINA MARIA; „NAŞA” TRICOLORILOR. Pe 8 iunie, cu două zile înainte de meciul decisiv cu Lewandowski & comp., se împlinesc 95 de ani de când echipa naţională a României a jucat primul ei meci oficial. Unde, cu cine şi cât a fost scorul final aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

POLONIA – ROMÂNIA. AVENTURILE UNUI POLONEZ ÎNDRĂGOSTIT DE ROMÂNIA: „VIAŢA DE NOAPTE E IDEALĂ!”. FANATIK vă prezintă VINERI povestea lui Piotr Kujawa, născut la Poznan, pasionat de ţara şi mai ales de limba noastră, pe care o studiază de 4 ani.

STEAUA.  LA STEAUA CARE-A RĂSĂRIT E-O CALE… DE 70 DE ANI! Pe 7 iunie 1947, la iniţiativa mai multor ofiţeri ai Casei Regale a României, se puneau bazele clubului A.S.A. Bucureşti, clubul sportiv al Armatei Regale Române. Aflaţi culisele înfiinţării celui mai galonat club din istoria ţării în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERVIU. GHEORGHE CIVORCHIAN: „DACĂ NU VOM JUCA ÎN COLENTINA, ESTE GRAV! PUTEM CHIAR DISPĂREA!”. Preşedintele noii-promovate Juventus Bucureşti dezvăluie într-un dialog incendiar – numai în FANATIK-ul de VINERI! – pericolul care pândeşte echipa sa în Liga I, de unde porneşte toată decăderea fotbalului românesc sau ce şanse are România la Varşovia şi la calificare.

INEDIT.  RUGĂCIUNI, PÂINE ŞI FOTBAL. Nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe are ca director de imagine un… preot! Care conduce o rugăciune cu jucătorii înaintea fiecărui meci, dar şi protestele etnicilor maghiari din România! Amănunte inedite din vestiarul primei echipe secuieşti din istoria Ligii I, numai în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERVIU. BOGDAN VĂTĂJELU: „N-O SĂ ÎNCETEZ NICIODATĂ SĂ VISEZ LA NAŢIONALĂ!”. Dialog deschis cu fundaşul stânga oltean de la Sparta Praga despre dificultatea integrării la echipa cehă, despre o eventuală întâlnire cu CS U Craiova în Liga Europa sau despre vinovaţii căderii fostei sale echipe în finalul sezonului, numai în FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. PASUL CEL MARE. SPAL Ferrara, Girona, Amiens şi Huddersfield sunt numele noi din campionate cele mai importante din Europa pe care le vom vedea în primile ligi din noul sezon. Poveşti incredibile din istoria noilor-promovate în fotbalul mare, numai în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

MONDEN. CU DEDICAŢIE, PENTRU… NEA GIGI! Ovidiu Popescu s-a căsătorit week-end-ul trecut, la Timişoara. La nuntă nu a fost niciun coechipier de la FCSB, însă dedicaţiile au curs. Pentru patron! Cu cât a „dăruit” Gigi Becali pe cei doi însurăţei şi cât i-a făcut salariul jucătorului său favorit, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT