Fotbal intern

LPF, precizări de ultimă oră: „Botoșaniul nu pierde cu 0-3 meciul cu Craiova”. Care e situația de la Dinamo

12.06.2020 | 11:54
LPF precizari de ultima ora Botosaniul nu pierde cu 03 meciul cu Craiova Care e situatia de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal a venit cu precizări de ultimă oră după ce întâlnirea Universitatea Craiova – FC Botoșani, din etapa a treia a play-off-ului, a fost amânată.

LPF, precizări de ultimă oră după amânarea meciului Craiova – Botoșani

După ce doctorul echipei FC Botoșasni a fost depistat pozitiv cu coronaavirus înaintea meciului cu Universitatea Craiova, iar întânirea a fost amânată, Liga a venit cu precizări de ultimă oră.

ADVERTISEMENT

”Avem un start puțin amânat. I-am transmis lui Iftime că nu se pune problema să piardă meciul de la Craiova cu 3-0 și că acesta va fi reprogramat”, a declarat Justin Ștefan, la Pro X.

Secretarul general al LPF a precizat că DSP Botoșani a preluat ancheta în cazul echipei de fotbal și s-a dispus izolarea peentru 7 zile a jucătorilor și a celorlați membri ai clubului.

ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo este mai complicată

”În a cincea zi de la testarea pozitivă se va face o nouă testare. Depinde de ancheta epidemiologică și de următoarele teste dacă FC Botoșani va putea juca în etapa viitoare”, a spus Ștefan.

”Testarea ar putea avea loc marți, miercuri, iar rezultatele vor veni în 24 de ore. Putem duce acel meci să se joace duminică, luni, dar totul depinde de ancheta epidemiologică”, a menționat oficialul LPF.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește situația de la Dinamo, Justin Ștefan a precizat că este ceva mai complicată, deoarece se pare că magazionerul ar fi intrat în contact cu jucătorii și atunci aceștia ar trebui să intre în izolare timp de 14 zile.

Medicul echipei FC Botoșani, Petre Rădăuceanu, a fost confirmat pozitiv, iar partida cu Universitatea Craiova a fost amânată. Patronul Valeriu Iftime a avut o reacție foarte dură, după ce jucătorii săi au scoși joi seară din hotel și trimiși noaptea cu autocarul spre Botoșani.

ADVERTISEMENT

Magazionerul echipei Dinamo a fost și el depistat cu COVID-19, iar întâlnirea cu echipa Chindia Târgoviște a fost amânată. Mai mult, LPF a decis ca și meciul FC Hermannstadt – Dinamo, din etapa a patra a play-out-ului, să nu se joace.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova câștigă titlul este 7,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT