Life

Ligi de la “Puterea Dragostei”, în lacrimi: “Am avut momente foarte grele”. Fanii sunt în stare de șoc

30.06.2020 | 19:38
Ligi de la Puterea Dragostei in lacrimi Am avut momente foarte grele Fanii sunt in stare de soc
Ligi de la Puterea Dragostei, în lacrimi: "Am avut momente foarte grele"
ADVERTISEMENT

Ligi de la Puterea Dragostei și-a speriat fanii, după ce a postat un mesaj ciudat pe rețelele de socializare. Concurenta a vorbit despre participarea la emisiunea concurs, dar și despre finalul poveștii.

Concurenta recunoaște că a trecut că, în cadrul emisiunii, a trecut și prin momente grele ceea ce a făcut-o să se gândească la finalul poveștii, pentru că, uneori, sunt clipe imposibil de gestionat.

ADVERTISEMENT

Fanii și urmăritorii de pe Instagram au reacționat imediat când au văzut postarea pentru că nu au știut, de la început, la ce se referă concurenta.

Ligi de la Puterea Dragostei, în lacrimi. Ce i s-a întâmplat concurentei

Nu este totul lapte și miere în casa de la Puterea Dragostei. Ligi recunoaște că au existat multe momente tensionate care au făcut-o să se gândească să plece din competiție.

ADVERTISEMENT

„Venind la această emisiune am privit-o ca pe o experiență frumoasă, unde mă voi îndrăgosti, sentimentul după care tânjim cei mai mulți dintre noi, dar am întâlnit oameni frumoși, dar și oameni răi.

O experiență plină de momente de fericire, autocunoaștere, dezamăgire, tristețe, durere, iubire, iertare, apreciere, recunoștință. 

ADVERTISEMENT

O experiență care m-a dezvoltat din foarte multe puncte de vedere. Am avut momente foarte grele, atât de grele încât pentru o clipă m-au făcut să cred că acolo e finalul meu.

Pentru că Dumnezeu niciodată nu stă nepăsător. Mereu mi-a oferit oameni frumoși și cu o inimă mare care m-au ridicat prin vorbele lor sau chiar printr-o simplă îmbrățișare.

ADVERTISEMENT

Iar azi, după atâtea furtuni am ajuns să fiu mult mai puternică și o adevărată războinică. Vă mulțumesc tuturor și mă simt o norocoasă să am alături de mine un număr atât de mare de oameni minunați care nu stau nepăsători. 

Oameni care cred în mine și care mă încurajează mereu pentru a mă aduce la cea mai bună versiune a mea. Sunteți minunați!”, a scris Ligi pe Instagram.

ADVERTISEMENT