Fotbal international

AS Monaco – Marseille 2-3. Supermeci cu cinci goluri.Video

01.09.2018 | 23:55
AS Monaco  Marseille 23 Supermeci cu cinci goluriVideo

Vezi Ligue 1 live stream la TV online. Transmisiunea este furnizată de Digisport. Toate golurile și fazele importante vor fi și pe FANATIK.RO. Primul meci al rundei, Olympique Lyon – Nice, se dispută vineri, 31 august, de la ora 21.45. Gazdele sunt pe locul 4, cu 6 puncte, în timp ce Nice are doar un punct în 3 meciuri și e pe locul 18. Partida este transmisă live de Digisport 3. Sâmbătă se joacă Nimes – PSG, de la ora 18.00, în direct pe Digisport 4, iar duminică are loc derby-ul Monaco – Marseille, de la ora 22.00, pe Digisport 3. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE: 2 septembrie, ora 23:55. În ultimul meci din Ligue 1 Olympique Marseille s-a impus cu 3-2 la Monte Carlo, pe terenul lui AS Monaco, la capătul unuui meci superb, cu cinci reuşite şi alte cel puţin şase faze clare de gol la cele două porţi. Tocmai un fost jucător monegasc a dat lovitura de graţie în ultimele minute. Este vorba de Germain.


UPDATE: ora 22:00. Pe Twitter a apărut un video absolut senzațional în centrul căruia se află brazilianul Neymar. Un puşti a reuşit să intre pe teren şi l-a luat de gât pe Neymar, nemaivrând să îi dea drumul din îmbrăţişare. Neymar a făcut semn stewarzilor să nu intervină şi şi-a scos tricoul, pe care l-a dat copilului, iar acesta a început să plângă de emoţie. Brazilianul l-a luat în braţe şi l-a dus spre marginea terenului de unde a fost preluat de ai lui.


ora 19:55 Cavani marchează ultimul gol al meciului, PSG câştigând cu 4-2, însă vestea proastă este că Mbappe şi Savanier au avut o altercaţie şi ambii au fost eliminaţi, Mbappe fiind furios pentru atacul dur al adversarului asupra sa.


ora 19:40 Repriza a doua este deosebit de spectaculoasă. Nou promovata reuşit două goluri în mai puţin de zece minute, restabilind o egalitate nesperată, însă Kylian Mbappe e pe teren şi readuce pe PSG în avantaj.


 


ora 18:45 PSG face 2-0, gol senzaţional marcat de Angel di Maria direct din corner.


1 septembrie, ora 18:40 PSG a deschis scorul în minutul 37 al meciului de la Nîmes, o echipă nou promovată. Cel care a punctat este brazilianul Neymar. Acesta s-a îndreptat apoi spre un banner al lui Nîmes care îl ironiza pentru felul lui de a se plânge de orice contact cu adversarul. Neymar s-a aşezat lângă banner şi a mimat că plânge.


31 august, ora 23:40. Uvertură cu surpriză în etapa a 4-a din Ligue 1. Lyon – Nice 0-1, gol marcat în minutul 51 de către Lees-Malou. Lyon a dominat, dar după plecarea lui Mariano Diaz la Real Madrid echipa pare a avea şi mai puţină forţă ofensivă.

Ligue 1 live stream la TV Online. Vezi etapa 4 din Franța la Digisport

Campionatul Franței este în direct la Digisport. Iubitorii fotbalului pot urmări meciul Strasbourg – Nantes, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Digisport 3, iar duminică, de la ora 16.00, Saint Etienne – Amiens este live pe Digisport 4. Toate golurile și fazele importante se vor vedea pe FANATIK.RO.

Ligue 1 etapa 4 – Program, rezultate și scoruri în Franța

FANATIK.RO te va ține informat pe toată perioada weekend-ului cu ce se întâmplă în etapa cu numărul 4 din Ligue 1. Iată programul complet al rundei:

Olympique Lyon – Nice

Nimes – PSG

Guingamp – Toulouse

Strasbourg – FC Nantes

Angers – Lille OSC

Reims – Montpellier

AS Saint Etienne – Amiens

Rennes – Bordeaux

Monaco – Olympique Marseille

Clasament Franța etapa 4. Cum stau până acum echipele din Ligue 1

După 3 etape scurse din campionatul Franței, PSG ocupă prima poziție în clasament, cu 9 puncte, la egalitate cu Dijon. Parizienii au înscris mai multe goluri: 9-2 față de 8-1. Podiumul este completat de Lille, care are 7 puncte. Pe 4 se află Lyon, cu 6 puncte, la egalitate cu Nimes, Reims și Toulouse.

Lyon – Nice live online la Digisport 3, vineri, ora 21.45

Lyon a debutat în actualul sezon din Ligue 1 cu o victorie pe teren propriu, 2-0 cu Amiens. A fost învinsă apoi de Reims cu 1-0 și a trecut cu Strasbourg cu 2-0. De partea cealaltă, Nice a fost înivnsă de Reims în prima etapă cu 1-0, apoi a făcut 1-1 la Caen și a pierdut cu Dijon, scor 0-4. Vezi meciul LIVE STREAM aici.

Nimes – PSG live la TV Online la Digisport 4 , sâmbătă, ora 18.00

Nimes vine după 4-3 cu Angers, 3-1 cu Marseille și 0-1 cu Toulouse, în timp ce PSG are maximum de puncte. A învins pe Caen cu 3-0, pe Guingamp cu 3-1 și pe Angers cu 3-1. Vezi meciul LIVE STREAM aici.

Strasbourg – Nantes live stream pe Digisport 3, sâmbătă, ora 21.00

Ciprian Tătărușanu își continuă aventura în Franța alături de FC Nantes. Echipa portarului român se află pe locul 17 în campionat, cu un singur punct, în timp ce adversara din etapa cu numărul 4 stă mai bine. Are 4 puncte și e pe locul 11. Vezi meciul LIVE STREAM aici.

Saint Etienne – Amiens live online la Digisport 4, duminică, ora 16.00

O altă partidă interesantă din runda a 4-a este cea dintre Saint Etienne și Amiens. Cu 5 puncte adunate după primele 3 meciuri, echipa la care a activat Bănel Nicoliță are o sarcină relativ ușoară cu ocupanta locului 14 (cu 3 puncte). Vezi meciul LIVE STREAM aici.

AS Monaco – Marseille live la TV Online la Digisport 3, duminică, ora 22.00

AS Monaco – Marseille este derby-ul etapei a 4-a din Ligue 1. Monegascii au 4 puncte și ocupă poziția a 10-a în clasament, la egalitate cu Marseille, care are golaveraj mai bun (7-5 față de 4-3). Vezi meciul LIVE STREAM aici.