Fotbal international

Ligue 1 LIVE STREAM etapa 1: PSG – Caen, Nantes – Monaco și Marseille – Toulouse

10.08.2018 | 18:45
Ligue 1 LIVE STREAM etapa 1 PSG  Caen Nantes  Monaco si Marseille  Toulouse

Ligue 1 LIVE STREAM etapa 1: PSG – Caen, Nantes – Monaco și Marseille – Toulouse. Cluburile din Ligue 1 se aliniază la start pentu sezonul 2018-2019. PSG pornește ca favorită la câștigarea titlului, având în lot jucători de cel mai înalt nivel, precum Neymar, Kylian Mbappe și Edinson Cavani. În plus, parizienii l-au adus la echipă pe Gianluigi Buffon, în speranța că goalkeeperul italian îi va ajuta să câștige și trofeul Champions League. Ligue 1 începe cu câteva meciuri interesante: PSG – Caen, Nantes – Moncao și Marseille – Toulouse. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Ligue 1 LIVE STREAM etapa 1: PSG – Caen, Nantes – Monaco și Marseille – Toulouse. Prima etapă din campionatul Franței începe cu meciul Marseille – Toulouse. Gazdele sunt favorite să câștige meciul, fiind cotate la casele de pariuri cu 1,44. Cele două echipe s-au întâlnit de 40 de ori până în prezent. Marseille a câștigat de 15 ori, 17 meciuri s-au terminat la egalitate, în timp ce Toulouse a câștigat 8 partide. Ultima dată s-au întâlnit pe 6 martie 2018, iar scorul final a fost 1-1. Marseille – Toulouse se joacă vineri, 10 august, de la ora 21.45.

Ligue 1 LIVE STREAM etapa 1: PSG – Caen, Nantes – Monaco și Marseille – Toulouse

Ligue 1 LIVE STREAM etapa 1: PSG – Caen, Nantes – Monaco și Marseille – Toulouse. Ciprian Tătărușanu prinde al doilea sezon de Ligue 1 cu Nantes. În sezonul trecut, portarul român a jucat în 37 de partide pentru francezi și a încasat 38 de goluri. În 12 meciuri, Tătărușanu a ținut poarta intactă, prestațiile sale fiind lăudate în rândul jurnaliștilor și al oamenilor de fotbal. Nantes joacă acasă în prima etapă împotriva celor de la AS Monaco. Monegascii au investit 96 de milioane de euro în transferuri, cumpărându-i, printre alții, pe Aleksandr Golovin de la CSKA Moscova, Willem Geubbels de la Olympique Lyon și Jean-Eudes Aholou de la Strasbourg. I-au vândut în schimb pe Fabinho la Liverpool, Thomas Lemar la Atletico Madrid și pe Terence Kongolo la Huddersfiel, în timp ce Kylian Mbappe a părăsit definitiv gruparea, după ce sezonul trecut a fost împrumutat la PSG. Nantes – AS Monaco se joacă sâmbătă, 11 august, de la ora 18.00.

PSG are un meci ușor, acasă cu Caen. Parizienii nu au făcut multe achiziții, însă Kylian Mbappe a devenit definitiv jucătorul clubului, în timp ce de la campioana Italiei, Juventus, a sosit veteranul Gianluigi Buffon, dornic de o nouă provocare la 40 de ani. PSG s-a despărțit de câțiva jucători importanți, cum ar fi Javier Pastore, Yuri Beriche, Odsonne Edouard, Hatem Ben Arfa și Thiago Motta. Lotul este însă unul foarte puternic și este greu de crezut că Monaco, Lyon sau Marseille îi vor face prea mari probleme PSG-ului. PSG – Caen se joacă duminică, 12 august, de la ora 22.00.

Ligue 1 LIVE STREAM etapa 1. Meci ușor și pentru Lyon

Olympique Lyon va juca acasă în compania celor de la Amiens, un meci pe care ar trebui să îl câștige fără prea multe bătăi de cap. Lyon – Amiens se joacă duminică, 12 august, de la ora 16.00. Tot în prima etapă sunt programate meciurile Angers – Nimes, Lille – Rennes, Montpellier  – Dijon,  Nice – Reims, Saint-Etienne – Guingamp și Bordeaux – Strasbourg. La casele de pariuri, PSG are cotă 1,10 că va câștiga titlul în Ligue 1. Lyon are 18,00, Marseille – 20, la egalitate cu AS Monaco, în timp ce Rennes și Saint-Etienne au 150,00.