Fotbal international

Lyon și Monaco s-au calificat în Champions League. Vezi toate echipele care au prins Europa. Video

19.05.2018 | 23:49
Lyon si Monaco sau calificat in Champions League Vezi toate echipele care au prins Europa Video
ADVERTISEMENT

Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 38 Lyon-Nice, Marseille-Amiens. Se joacă tare în ultima etapă din Franța. Monaco, Lyon și Marseille se luptă pentru Champions League. Rennes, Nice, Bordeaux și Saint Etienne vor să joace în următorul sezon Europa League, în timp ce Troyes și Toulouse speră să prindă locul 18, care duce la barajul de promovare-retrogradare. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!

UPDATE 23.50 / Monaco a trecut cu 3-0 de Troyes și  aterminat sezonul pe locul 2. Monegascii merg în Champions League alături de Lyon, care deși a fost condusă, a revenit și a bătut cu 3-2 pe Nice. Marseille a învins pe Amiens cu 2-1, dar nu a fost suficient pentru a prinde Liga, așa că va trebui să se mulțumească doar cu Europa League. Tot în Europa League merg Rennes ( 1-1 cu Montpellier) și Bordeaux (4-0 cu Metz). Troyes a retrogradat, în timp ce Toulouse a prins locul 18 și va juca barajul de promovare – retrogradare.

ADVERTISEMENT


UPDATE 23.20 / Goool, Lyon! Memphis Depay a înscris golul care o poate duce pe Olympique la masa bogaților Europei. Monaco scapă de emoții. Are 2-0 după dubla lui Rony Lopes. Bordeaux a mai marcat o dată prin De Preville.


UPDATE 23.10 / Lyon egalează și se apropie la un punct de locul 3. Bordeaux marchează pe bandă rulantă, are 3-0 la Metz și urcă pe locul 6, loc de Europa League. Monconduit de la Amines este eliminat și Marseille este tot mai aproape de Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT


UPDATE 22.25 / Marseille conduce cu 2-1 și este cu un pas în Champions League. Monaco are 1-0 la Troyes și se menține pe locul 2. Lyon este condusă și dacă nu va reveni în meci își poate lua adio de la Ligă.


Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 38 Lyon-Nice, Marseille-Amiens. Înaintea partidelor din ultima etapă din Ligue 1, Monaco se află pe locul 2, cu 77 de puncte, urmată de Lyon (75) și Marseille (74). Cele 3 echipe se bat pentru 2 locuri de Champions League, iar în caz de egalitate la finalul sezonului se va lua în calcul golaverajul. La acest capitol cel mai bine stă Lyon (+43). Monaco are golaveraj +37, iar Marseille +32.

ADVERTISEMENT

Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 38 Lyon-Nice, Marseille-Amiens. Marseille speră ca Balotelli să o încurce pe Lyon

Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 38 Lyon-Nice, Marseille-Amiens. Marseille vine după finala de Europa League pierdută în fața lui Atletico Madrid cu 0-3. Joacă acasă cu Amiens, echipă care nu are de a face nici cu locurile retrogradibile, nici cu cele care duc în cupele europene. Lyon primește vizita lui Nice, echipă pentru care Mario Balotelli va juca ultimul meci. De la el vin speranțele celor de la Marseille. Balotelli a marcat pentru Nice 43 de goluri în 65 de partide, dovedind o poftă de gol extraordinară. Pe asta mizează Marseille, în speranța că atacantul se va despărți de Nice cu gol marcat. În același timp, Nice este implicată în lupta pentru Europa League. E pe 6 în campionat, ultimul loc care duce în Europa. Are 54 de puncte și este urmată de Bordeaux și Saint Etienne, fiecare cu câte 52.

Ligue 1 LIVE STREAM Etapa 38 Lyon-Nice, Marseille-Amiens. Monaco pare că are o sarcină mai ușoară în compania echipei Troyes, numai că echipa aflată pe penultimul loc în Ligue 1 are șansa să urce 18 în cazul în care o învinge acasă pe Monaco, iar Touluse pierde partida cu Guingamp. Locul 18 asigură prezența la barajul pentru promovare-retrogradare. Pentru Guingamp, meciul nu are miză.

ADVERTISEMENT