Fotbal international

PSG, victorie grea la Guingamp! Neymar şi Mbappe, decisivi

18.08.2018 | 17:51
PSG victorie grea la Guingamp Neymar si Mbappe decisivi

Fotbaliştii care activează în Ligue 1 vor evolua în weekend-ul 17-20 august în runda a doua de campionat a întrecerii din Franţa, iar toate golurile și fazele importante vor fi și pe Fanatik.ro. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 19:55

: PSG s-a impus în runda a doua din Ligue 1, pe terenul celor de la Guingamp, şi este pe primul loc cel puţin până la meciurile de la ora 21:00.

GUINGAMP – PSG 1-3 (Roux 20’/ Neymar 52′ pen., Mbappe 82′, Mbappe 90′)


UPDATE, ora 19:50:

Mbappe a reuşit un nou gol în ultimul minut regulamentar, iar PSG conduce cu 3-1 pe Guingamp.  VEZI AICI GOLUL


UPDATE, ora 19:45:

Kylian Mbappe a reuşit primul gol pentru PSG după ce a câştigat Campionatul Mondial 2018 cu naţionala Franţei.  VEZI AICI GOLUL


UPDATE, ora 19:15:

PSG a reuşit egalarea în minutul 52 prin Neymar, cel care a punctat dintr-un penalty. VEZI AICI GOLUL


UPDATE, ora 18:25:

Guingamp a deschis scorul surprinzător în duelul cu PSG după un gol marcat de Nolan Roux în minutul 20.


UPDATE, ora 17:52.

PSG joacă pe terenul lui Guingamp, de la ora 18:00. Parizienii au câştigat fără emoţii şi vor să continue forma bună în continuare.

PSG – Guingamp este primul meci al zilei de sâmbătă, de la ora 18:00, şi va putea fi urmărit în România pe canalele Digi Sport. Campioana en-titre va juca din nou pe teren propriu după ce a trecut cu 3-0 de Caen în runda inauguruală. Fanii de pe Parc des Princes vor avea din nou ocazia să îi vadă la lucru pe fotbaliştii lui Thomas Tuchel, noul antrenor al echipei. Neamţul a fost instalat în funcţia de antrenor al echipei din capitală în această vară după ce Unai Emery a fost demis şi a ajuns în cele din urmă la Arsenal.

PSG – Guingamp live stream online pe Digi Sport etapa a 2-a, sâmbătă, ora 18:00

Disputa dintre PSG şi Guingamp ar putea însemna debutul oficial al lui Kylian Mbappe în sezonul 2018-2019 la PSG după puştiul francez a lipsit în prima partidă din noul sezon. Fotbalistul de doar 19 ani a primit o vacanţă mai lungă din partea clubului după ce a câştigat Campionatul Mondial 2018 din Rusia. Jucătorul celor de la PSG a fost de altfel numit cel mai bun tânăr jucător al turneului final din această vară şi a impresionat pe toată lumea după evoluţiile avute în fazele eliminatorii, în special în partida cu Argentina din optimile de finală.

AS Monaco – Lile live stream online pe Digi Sport etapa a 2-a sâmbătă, ora 21:00

Fanii fotbalului din Hexagon se vor putea bucura sâmbătă seara de nu mai puţin de cinci partide cu începere de la ora 21:00. Cel mai atractiv duel pare să fie reprezentat de întâlnirea dintre AS Monaco şi Lille, însă românii vor putea să îl urmărească şi pe Ciprian Tătăruşanu în partida Dijon – Nantes. Internaţionalul român a fost la un pas de un transfer în Serie A la Napoli în ultimele zile, dar a fost titular în prima etapă din noul sezon pentru formaţia lui.

Ligue 1 live stream etapa a 2-a. Payet sărbătoreşte un gol înainte de Nimes - Marseille
Ligue 1 live stream etapa a 2-a. Payet sărbătoreşte un gol înainte de Nimes – Marseille

Nimes – Marseille live stream online pe Digi Sport duminică, ora 22:00

Duminică se vor disputa trei partide din Ligue 1, iar ultimul joc al etapei va fi cel între Nimes  şi Marseille, programat de la ora 22:00. Trupa antrenată de Rudi Garcia este pe primul loc în noul sezon datorită victoriei cu 4-0 în prima etapă şi îşi poate menţine poziţia în cazul unui nou succes la scor în faţa nou promovatei. Tot duminică se vor disputa şi partidele Strasbourg – St. Etienne şi Toulouse – Bordeaux, într-un meci în care formaţia oaspete are mari probleme după ce antrenorul a fost demis de conducere, iar fotbaliştii au refuzat să se mai antreneze din acest motiv.

Programul etapei a 2-a din Ligue 1:

Vineri, 17 august

Reims – Lyon, ora 21:45

Sâmbătă, 18 august

Guingamp – PSG, ora 18:00

Amiens – Montpellier, ora 21:00

Caen – Nice, ora 21:00

Dijon – Nantes, ora 21:00

Monaco – Lille, ora 21:00

Rennes – Angers, ora 21:00

Duminică, 19 august

Strasbourg – St. Etienne, ora 16:00

Toulouse – Bordeaux, ora 18:00

Nimes – Marseille, ora 22:00

VEZI AICI MECIURILE LIVE STREAM DIN LIGUE 1