Video. Marseille-Metz 6-3. Set şi meci. Tripla lui Thauvin

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
03/02/2018, 09:27
Video. Marseille-Metz 6-3. Set şi meci. Tripla lui Thauvin

Vineri seară a început etapa a 24-a din Ligue 1 cu partida dintre Olympique Marseille şi laterna roşie Metz, echipă care în ultima perioadă mai reuşise să adune puncte, câştigând acasă cu Nice şi cu Saint Ettiene, doi oponenţi dificili de bătut.

Pe Velodrome însă oaspeţii au fost executaţi fără drept de apel în ceea ce a devenit meciul cu cele mai multe goluri înscrise în actuala ediţie din Ligue 1. S-au marcat nouă goluri, iar rezultatul este împrumutat din tenis, Marseille câştigând setul cu 6-3.

Mitroglou nu s-a impus în Ligue1

În prima repriză gazdele au punctat de trei ori, omul meciului fiind Thauvin, autor al unei triple. Pentru Marseille a înscris şi fostul coşmar al României din barajul cu Grecia pentru CM 2014, Mitroglou, adus vara trecută de la Benfica, dar care nu a reuşit încă să îşi găsească loc în prima echipă, având doar zece apariţii şi 3 goluri date.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Metz a marcat cele trei goluri în ultimul sfert de oră, când zarurile fuseseră de mult aruncate. Cu acest rezultat Marseille a urcat pe locul 2, cu 51 de puncte, trei mai mult ca Lyon şi are toate şansele să rămână acolo pentru că Lyon are un meci dur la Monte Carlo, unde s-a impus cu 3-2 în Cupa Franţei şi acum monegascii vor revanşa.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 1-1. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Salomao egalează

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.