Cele mai citite

Video. Tătăruşanu, bătut în minutul 96 dintr-un penalty provocat de el!

Echipa lui Ciprian Tătăruşanu, FC Nantes, a terminat la egalitate, 1-1, deplasarea de la Toulouse, dar a fost egalată în al şaselea minut de prelungiri ale timpului regulamentar.
17.01.2018 | 23:37
Video. Tătăruşanu, bătut în minutul 96 dintr-un penalty provocat de el!
ADVERTISEMENT

Cât de aproape a fost FC Nantes să plece învingătoare de la Toulouse, într-un meci din cadrul etapei a 21-a, etapă intermediară, din Ligue 1! Canarii conduceau cu 1-0 şi se intrase în al şaselea minut de prelungiri ale timpului regulamentar,când s-a arătat punctul cu var în favoarea gazdelor. Faţă în faţă s-au aflat Max Gradel şi portarul român Ciprian Tătăruşanu, însă jucătorul lui Toulouse nu şi-a pierdut cumpătul şi a transformat. 

Nu se poate contesta lovitura de pedeapsă, acordată gazdelor, cum ar părea la prima vedere dacă am judeca din contextul momentului în care s-a dictat, pentru că faultul care a adus sancţiunea a fost făcut chiar de goalkeaperul român! Era o situaţie în care una dintre soluţii pentru a evita golul era faultul, ceea ce Tătăruşanu a şi făcut, sperând că va putea neutraliza penalty-ul. Iar cel pe care l-a oprit prin fault în suprafaţa de pedeapsă a fost tocmai Gradel.

ADVERTISEMENT

A fost aproape de al nouălea meci fără gol în Ligue 1

Până atunci a fost un meci de uzură, în care oaspeţii au punctat repede, în minutul 15, lovitură de cap fostul interist Khrin, iar situaţiile de gol la cele două porţi au fost rare. Apărarea lui Claudio Ranieri a funcţionat bine, iar Toulouse a intrat frecvent în criză de soluţii, expresie a perioadei negre prelungite prin care trece.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu a fost la mai puţin de 30 de secunde de a bifa al nouălea meci fără a primi gol în această stagiune de Ligue1.  Nantes rămâne pe locul 5, cu 34 de puncte, departe de echipa de pe locul 4, Monaco, 9 puncte distanţă, dar şi aşa echipa se află pe o poziţie mult superioară previziunilor specialiştilor la început de sezon, care o vedeau cu puţin peste linia fierbinte din subsol sau chiar luptând pentru supravieţuire.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri