Life

Lili Sandu a încins internetul cu ultima poză de pe Instagram! Gravidă în 8 luni, vedeta arată spectaculos

05.07.2020 | 13:50
Lili Sandu a incins internetul cu ultima poza de pe Instagram Gravida in 8 luni vedeta arata spectaculos
Lili Sandu. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Lili Sandu este însărcinată în 8 luni, iar căldura a devenit insuportabilă pentru viitoarea mămică. Vedeta se află la mare, unde se bucură de diminețile răcoroase, însă încearcă să se ascundă de cele peste 35 de grade din timpul zilei.

Îmbrăcată într-un costum de baie albastru, actrița se află într-o formă de zile mari și radiază mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

Ținutele pe care le poartă îi scot sarcina în evidență, însă Lili Sandu nu s-a îngrășat foarte mult de când a rămas gravidă, motiv pentru care se bucură de fructele de sezon.

Lili Sandu, în costum de baie la mare

Lili Sandu este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Persoană discretă cu viața ei, actrița se află într-o relație de iubire cu Silviu Țolu, un model internațional de succes, pe care urmează să-l facă tată pentru prima dată în cel puțin două luni.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă între vedeta TV și partenerul ei de viață este de 12 ani, cea mai în vârstă fiind viitoare mămică. Lili Sandu are 41 de ani, iar Silviu Țolu 29 de ani.

Lili Sandu urmează să nască în două luni. Foto: Instagram
Lili Sandu urmează să nască în două luni. Foto: Instagram

” Adevărul este că nimic nu se compară cu diminețile petrecute la malul marii….🏝🌊 Sunt acolo cu gândul că reality check ul arată cam așa: stau pe canapea cu o porție de pepene rece, mă uit pe geam și implor Sfinții să mai vina o ploicica sa ne răcorească.”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A fost un babymoon cam scurt ce i drept dar binemeritat! 🌊🌞 Ne am încărcat bateriile pentru minunata aventura de a fi părinți… ni s a spus ca vom avea nevoie de multă energie! 😁 #TheTolus #parentstobe

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Lili Sandu, cerută în căsătorie în 2019

Cu un an înainte să rămână însărcinată, chiar pe 28 mai, când a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută de soție de Silviu Țolu, bărbatul care îi este alături de 4 ani. ” Suntem doi nebuni. Trăim niște vremuri în care toată lumea divorțează și se desparte, iar noi vrem să le arătăm cum se face. Nu cred că există un secret. E iubirea care te leagă, trebuie să comunici foarte bine, practic, să te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău. Am ajuns să realizez că este foarte important să fie lângă tine așa cum trebuie în momentele în care îți e greu.

M-a ajutat să depășesc aceste momente. Este foarte important să te susțină și să-ți dea forță și dorință să treci mai ușor peste probleme. N-am fost niciodată înnebunită după acest miraj al căsătoriei, după femeia care îmbracă rochia albă. E frumos ce mi se întâmplă, sunt liberă să iubesc și bine am făcut. Dacă mă luam după stereotipurile societății, că el e mai mic, nu mai eram acum aici. Am făcut bine că am avut încredere în sentimentele mele.”, a declarat Lili Sandu, la Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Silviu Țolu este foarte îndrăgostit de partenera lui de viață, iar cei doi par să aibă o relație spontană și nu țin cont de diferența de vârstă dintre ei. “ Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Știam vag despre ea, şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Știam că fusese cântăreaţă și actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți.”, a mărturisit Silviu Țolu, La Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: