Life

Lili Sandu a slăbit enorm după naștere. Actrița a revenit la greutatea de dinainte de a deveni mamă

28.01.2021 | 17:00
Lili Sandu a slabit enorm dupa nastere Actrita a revenit la greutatea de dinainte de a deveni mama
Lili Sandu a slăbit enorm după naștere. Actrița a revenit la greutatea de dinainte de a deveni mamă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a slăbit spectaculos după ce a născut. Frumoasa actriță a acumulat circa 24 de kilograme în sarcină, însă în momentul de față a revenit la greutatea de dinainte de a afla că va aduce pe lume un băiețel. 

Actrița a mărturisit că nu a ținut vreo dietă anume pentru că-și alăptează copilul și nici nu a mers la sala de antrenament. Pur și simplu slăbirea a venit de la sine, vedeta fiind conștientă că s-a întâmplat acest lucru datorită stilului de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

Bruneta este foarte mândră de evoluția organismului său, mai ales că nu se aștepta să slăbească după numai 5 luni de când a devenit mamă. Lili Sandu nu și-a făcut un țel pentru slăbit, însă este bucuroasă că totul a revenit la normalul de dinainte de sarcină.

Lili Sandu, slăbire spectaculoasă după naștere. A dat jos 24 de kilograme

„La unele se întâmplă la 20, la altele la 40. Într-adevăr, a contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată. Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la cap cu modul meu de viață sănătos. 

ADVERTISEMENT

Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp. Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara.

S-a întâmplat să slăbesc. N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez. Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 kg. Eram destul de solidă, dar drăguță.

ADVERTISEMENT

Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Actrița a devenit mamă de băiețel în urmă cu 5 luni, când l-a adus pe lume pe Thomas Jay. Vedeta adoră această ipostază și este foarte fericită și liniștită de când s-a născut micuțul ei, care a venit pe lume în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu se ocupă singură de creșterea bebelușului, singurul ajutor venind din partea partenerului ei de viață, Silviu Țolu. Bărbatul este cel care îl adoarme pe micuț, în timp ce actrița este cea care îl hrănește, restul sarcinilor  împărțindu-se între ei.

ADVERTISEMENT