Life

Lili Sandu, de ugență la spital cu fiul său. Ce a pățit micuțul: „Tomy s-a decis”

Lili Sandu a publicat în mediul online o imagine în care se afla într-o situație nefericită: pe patul de spital, vizibil obosită, împreună cu fiul său.
28.11.2022 | 12:47
Lili Sandu de ugenta la spital cu fiul sau Ce a patit micutul Tomy sa decis
Lili Sandu a ajuns la spital cu fiul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Lili Sandu și fiul său. Vedeta Pro TV a ajuns la spital cu micuțul Thomas Jay și a trecut prin clipe grele, văzându-și copilul că nu se simte bine.

Lili Sandu a ajuns la spital cu fiul său. Ce a pățit Thomas Jay

Lili Sandu a devenit mamă abia după vârsta de 40 de ani și era dispusă de orice sacrificiu pentru a-și vedea acest vis împlinit, chiar să se despartă de Silviu Țolu dacă acesta nu era pregătit pentru a-și întemeia o familie. 

ADVERTISEMENT

La scurt timp după naștere, fericirea vedetei de la Pro TV a fost umbrită de faptul că a aflat că Thomas Jay suferă de o anumită formă de icter, iar anul trecut micuțul s-a îmbolnăvit de Covid-19.

Pe de altă parte, Lili Sandu s-a confruntat și cu depresia postnatală, despre care și-a făcut curaj să vorbească abia în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, viața de mamă nu s-a dovedit a fi deloc ușoară pentru cea care a a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește lumea, iar acum, ea a trecut din nou prin momente grele.

Lili Sandu a publicat pe contul său de Instagram o fotografie de pe patul de spital. Nemachiată și vizibil obosită, îl ține în brațe pe Thomas Jay. La rândul lui, băiețelul are o branulă în mână, semn că starea sa de sănătate este fragilă în acest moment.

ADVERTISEMENT

După ce și-a lăsat urmăritorii să afle ce se întâmplă în „cuibul său”, Lili Sandu a oferit mai multe detalii despre motivele pentru care Thomas Jay a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că problemele pentru artistă și băiețel au început încă din weekend, când Lili Sandu a observat că micuțul are febră.

ADVERTISEMENT

„Am fost de la bal, la spital. Tomy s-a decis, s-a gândit el sâmbătă seară, că e cazul să facă o febră în 41.

Am ajuns la spital, am intrat, dar acum totul este bine. Se face bine. Te pupă mami!”, a spus Lili Sandu la Pro TV, citată de playtech.ro.

ADVERTISEMENT