Life

Lili Sandu, de urgență la spital cu bebelușul recent născut: „Am ajuns cu febră 40,4”

29.12.2020 | 14:21
Lili Sandu, de urgență la spital cu bebelușul recent născut: „Am ajuns cu febră 40,4”
Lili Sandu, de urgență la spital cu bebelușul ei. Foto: Instastory
ADVERTISEMENT

Lili Sandu n-a avut parte de liniștea și bucuria sărbătorilor de iarnă petrecute în familie! Vedeta a ajuns la spital cu bebelușul ei, unde se află și acum internați, după ce micuțul s-a confruntat duminică seara cu stări de rău, având febră peste 40 de grade.

Cântăreața s-a panicat foarte tare, mai ales că toată lumea se sperie când face febră din cauza coronavirusului. Micuțul nu are Covid, iar pentru asta vedeta a răsuflat ușurată, însă când a văzut rezultatul analizelor a început să tremure din nou.

ADVERTISEMENT

Se pare că băiețelul adus pe lume de vedetă în luna august ar avea o infecție urinară pe care nici ea, nici partenerul ei, Silviu Țolu, nu și-o pot explica.

Lili Sandu, cu băiețelul la spital. Micuțul a făcut febră peste 40 de grade

„Suntem internați. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgență duminică noapte cu febră 40.4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțeleg, nu înțelegem de ce. Suntem sunt tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă”, a mărturisit Lili Sandu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Nu vreți să știți ce sperietură…Deci efectiv am trăit o traumă când la 1 dimineața am constata că începuse să facă frisoane și temperatura creștea și nu se mai oprea. Începusem eu acasă să îi fac niște împachetări, dar degeaba”, a continuat îndrăgita artistă.

Momentul nașterii lui Thomas Jay i-a schimbat definitiv existența

Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară în seara zilei de 10 august, moment în care și-a văzut unul din vise îndeplinit. Bebelușul a avut nota 10 la naștere și nu a întâmpinat nicio dificultate, dar se pare că odată cu trecerea lunilor, starea lui s-a complicat din cauza infecției despre care astăzi vorbește îngrijorată mămica acestuia.

„Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut să vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, au fost cuvintele emoționante rostite de cântăreață de pe patul de spital la scurt timp după ce l-a născut pe Thomas Jay.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri