Life

Lili Sandu, fără inel de logodnă pe deget: „Mi l-a luat”. Colegii de la Vorbește lumea au remarcat imediat

Lili Sandu s-a afișat fără inelul de logodnă pe deget în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Ce explicație a oferit pentru lipsa bijuteriei?
27.09.2022 | 18:10
Lili Sandu fara inel de logodna pe deget Mi la luat Colegii de la Vorbeste lumea au remarcat imediat
Lili Sandu a apărut fără inelul de logodnă în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a apărut fără inelul de logodnă în emisiunea Vorbește lumea, iar colegii nu au putut să nu observe, așa că au luat-o la întrebări. Vedeta a oferit și o explicație pentru care nu poartă bijuteria oferită de Silviu Țolu, tatăl copilului său.

Lili Sandu a apărut fără inelul de logodnă la Vorbește lumea. Care este explicația oferită de vedetă

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au întâlnit în America și, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, el fiind mai mic cu 12 ani decât prezentatoarea de la Pro TV, în anul 2015 au început o relație.

ADVERTISEMENT

În mai 2019, în ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie, iar un an mai târziu, ea și logodnicul său au devenit părinții unui băiețel.

Chiar dacă nunta nu a avut încă loc, Lili Sandu dezvăluia în trecut că îl consideră pe Silviu Țolu ca fiind soțul ei. Totuși, în ediția de marți, 27 septembrie 2022, a emisiunii Vorbește lumea, vedeta a apărut fără inelul de logodnă pe deget.

ADVERTISEMENT

Colegii săi, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, au remarcat lipsa bijuteriei și au întrebat-o care este motivul pentru care nu o poartă.

„Lili, mă tot uit la mâna ta stângă. Unde îți este verigheta, măcar, nu mai zic de inelul de logodnă?”, a remarcat Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Recent, Lili Sandu a mărturisit că relația dintre ea și partenerul său a avut de suferit în primul an după ce a devenit mamă și chiar că s-au aflat în pragul despărțirii. 

„Nu știu unde mi l-a pus”

În ciuda acestui lucru, vedeta a explicat că nu poartă inelul deoarece fiul său s-a jucat cu el și nu știe unde l-a pus, dar că nu există nicio altă problemă.

ADVERTISEMENT

„L-a văzut Thomas pe masă aseară și a zis ‘Mami, floarea lui mami’ și mi l-a luat. Nu știu unde mi l-a pus. Inelul de logodnă nu există, dar e acasă. L-am uitat”, a fost explicația oferită de Lili Sandu.

După aceea, prezentatoarea a încercat, după cum a crezut colegii săi, să schimbe subiectul și a îndreptat atenția către faptul că și-a făcut o schimbare de look.

„Dar, voi ați observat ceva astăzi la mine? M-am tuns, mi-am mai tuns și bretonul”, i-a întrebat Lili Sandu pe Bogdan și Shurubel.

ADVERTISEMENT
Tags: