Lili Sandu, în culmea fericirii! A născut un băiețel: „Atunci când viața capătă un sens”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/08/2020, 10:35
Lili Sandu, în culmea fericirii! A născut un băiețel: „Atunci când viața capătă un sens”
Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinții unui băiețel. Sursa foto: Instagram

Săptămâna a început cum nu se putea mai bine pentru Lili Sandu și Silviu Țolu, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste demnă de filmele de Oscar. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz, iar astăzi i-au urat bun venit în familia lor unui nou membru.

Asta pentru că frumoasa artistă a născut băiețelul mult dorit, după o sarcină care a venit ca un miracol, dat fiind verdictul dur al medicilor. În urma unei „vizite” la ginecolog, bruneta a aflat că șansele să rămână gravidă natural sunt aproape nule.

Optimistă din fire, a sperat, însă, până în ultima clipă că va trăi minunea de a aduce pe lume propriul său copil. Și iată că acum viața „capătă sens”, după cum spune chiar ea, în mesajul emoționant publicat pe contul personal de Facebook.

Lili Sandu a născut un băiețel perfect sănătos

Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 de grame m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte.

Au curs multe lacrimi de fericire… Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! ”, a scris Lili Sandu pe contul său de Facebook, vizibil emoționată de venirea pe lume a lui Thomas Jay.

Clipele cumplite prin care  a trecut înainte să devină mamă. Medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată

Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică. Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: «De ce tocmai noi?», «Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?», «De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?», «Doamne, cu ce am greșit?»

Eu, femeia puternică, femeia pe care cu greu o demoralizai, eu care trecusem prin atat de multe încercări și nu fusesem pusă la pamant, eram acum îngenunghiată, iar sufletul îmi plângea. Dar cu jumatate de glas in mijlocul acelei straduțe, în fața clinicii i-am spus lui Silviu: «Deci, avem o șansă!

Analize peste analize, lacrimi si nedumerire … Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani sa fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stari și sentimente de la întrebările de genul: ‘-

Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregatiti?’, «- Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva, cum să fim pregătiți sa creștem un copil care are o informație genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?»

Știu, o mare prostie să gândesc așa și totuși asta era realitatea. În tot acest timp masca de fericire era ON dar numai eu stiu ce era în sufletul meu la fiecare comment din rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil? Ce mai aștepți la vârsta ta?»

Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranta și încrederea in Dumnezeu. O bună prietenă îmi sugerase să citesc «Vindecarea Sufletului» scrisa de S.N.Lazarev și asta a fost pentru mine acel moment când am realizat puterea lui Dumnezeu.

Începusem sa ma rog si ma detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agățându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu. Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări în vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator.

Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injectii cu hormoni etc), speranța ca vom avea un copil era mai presus de orice frică. Cred că, cumva sentimentul asta de relaxare și încredere se datora și domnului doctor Andreas Vythoulkas, căruia îi vom fi recunoscatori toată viața”, s-a destăinuit Lili Sandu în urmă cu ceva timp.

Închide ×