Life

Lili Sandu, mărturii fără perdea despre viața intimă: „N-am purtat cătușe, deși mi-aș fi dorit!”

Lili Sandu a făcut mărturii picante din dormitor. Vedeta a mărturisit că a trimis fotografii în ipostaze sexy către partenerul de viață, dar și că s-au uitat împreună la filme pentru adulți.
17.06.2022 | 11:43
Lili Sandu marturii fara perdea despre viata intima Nam purtat catuse desi mias fi dorit
Lili Sandu, mărturii fără perdea despre viața intimă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a făcut mărturisiri despre viața sa intimă. Aceasta nu s-a ferit să recunoască anumite detalii picante din dormitor.

Lili Sandu, dezvăluiri picante despre viața intimă

Prezentă în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, la proba ”Am / N-am”, vedeta a vorbit despre viața sa intimă și despre anumite lucruri pe care le au făcut sau ar vrea să le facă în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Un lucru pe care a recunoscut că la făcut pentru a face viața intimă mai picantă a fost să se uite la filme pentru adulți împreună cu partenerul de viață.

Lili Sandu s-a uitat cu partenerul la filme pentru adulți pentru a reproduce momente intime, a recunoscut vedeta, arătând macheta cu „Am” când Dani Oțil i-a pus întrebarea respectivă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântăreața a mărturisit că nu a purtat niciodată cătușe, indiferent de motiv, deși ar fi dorit acest lucru.

„N-am, deși nu mi-aș fi dorit. Nu e niciodată prea târziu. Silviu, niciodată nu e târziu!”, a spus aceasta, la emisiune.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu a trimis poze sexy sau nud. Ce truc folosea

Lili Sandu a mai mărturisit și că a trimis poze sexy sau nud partenerului de viață și a spus că acesta este un fel prin care se poate întreține o relație, la începutul ei.

Totuși, pentru a se asigura că nu va ajunge în presă în ipostaze de dormitor, cântăreața a spus că edita imaginie și tăia capul din fotografie.

ADVERTISEMENT

„Am trimis poze sexy sau nud partenerului. Cum menții altfel o relație la început? Dar tăiam capul!”, a mai recunoscut vedeta.

Aceasta a mai mărturisit că nu a uitat niciodată numele unui partener cu care a fost la întâlnire și a precizat că avea mereu un întreg dosar pregătit despre cel cu care ieșea în oraș.

De asemenea, ceea ce a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii de la Antena 1 a fost că a mințit pentru a proteja relațiile extraconjugale ale altor persoane și a explicat că, de fiecare dată, soția era mai frumoasă decât cea cu care era înșelată.

„Am mințit să protejez o relație a unui cunoscut. Dacă te-am văzut cu amanta, nu vreau să te văd cu nevasta. Sunt foarte delicate situațiile astea, ei se împacă și tot tu pici prost. Nevasta e mai frumoasă de fiecare dată!”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: