Life

Lili Sandu, mărturisire în premieră. A dat casting pentru rolul Magdei din Clanul, dar i-a fost „suflat” de Jojo: „Am plâns”

Lili Sandu a mărturisit că a fost la casting pentru rolul Magdei din Clanul, însă nu a fost aleasă. Principala sa rivală a fost JoJo, care a și ieșit victorioasă din „bătălie”.
14.11.2022 | 13:50
Lili Sandu marturisire in premiera A dat casting pentru rolul Magdei din Clanul dar ia fost suflat de Jojo Am plans
Lili Sandu a dat casting pentru rolul Magdei din Clanul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a dezvăluit abia acum, după ce filmările primului sezon s-au și încheiat, că ar fi putut să apară în Clanul. A dat casting pentru rolul Magdei, însă cea aleasă, într-un final, a fost Cătălina Grama -Jojo-.

Lili Sandu, dezvăluire în direct. A dat casting pentru Magda din Clanul, dar Jojo a fost cea aleasă

De câteva luni, Lili Sandu a revenit în televiziune, la cârma emisiunii Vorbește lumea, spre bucuria telespectatorilor care i-au dus lipsa și care o opresc pe stradă pentru a le transmite gândurile lor bune. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ea, la rândul său, se simte bine în familia de la Pro TV, Lili Sandu a făcut abia acum o dezvăluire neașteptată.

În prezența lui Jojo care vorbea despre serialul Clanul, unde o interpretează pe Magda, soția lui Bebe Măcelaru’, vedeta a mărturisit că a dat casting pentru același personaj, de care s-a îndrăgostit imediat ce a citit scenariul.

ADVERTISEMENT

„Că ai amintit de castingul pentru Clanul, aș vrea să vă fac o dezvăluire, ca să știți cum a stat treaba și să vă bucurați că sunt aici cu voi acum. Încă din fașă știam de acest proiect pentru că am fost invitată, la rândul meu, să dau casting pentru Magda.

Mi-a plăcut extrem de mult cum a fost scris și întâmplarea frumoasă a făcut că am ajuns pe lista scurtă. Adică, am avut audiție după care call back și lista scurtă a fost între mine și Cătălina”, a spus Lili Sandu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu a plâns când a aflat că nu o să joace în Clanul

Chiar dacă recunoaște că nu i-a fost ușor să accepte înfrângerea, Lili Sandu a susținut că ar fi fost și mai greu de asimilat dacă în locul lui Jojo era altcineva.

„Ideea este că, vă spun sincer, dacă ar fi fost oricine altcineva în afară de Cătălina, m-aș fi supărat foarte tare. Oricum, am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult acest rol. Dar Cătălina face un rol admirabil”, a adăugat Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Cătalina Grama a felicitat-o pentru munca de la Vorbește lumea. În plus actrița a mărturisit că știe bine sentimentul trăit de Lili Sandu, mai ales că și Achim, fiul său, a dat probă pentru un rol din Clanul, dar nu a trecut mai departe.

„Mulțumesc mult. Și eu am trecut prin atâtea castinguri la care nu am fost aleasă. E grea viața de actor. Lili are dreptate.

Asta i s-a părut și lui Achim ciudat, când ești atât de bun la o probă, de ce nu ești?! Ți se potrivește foarte bine rolul aici”, a completat Jojo.

Paul Ipate, cel mai mare critic al Cătălinei Grama. Ce a spus despre interpretarea sa din Clanul

Și Jojo a spus că între ea și personajul Magda a fost „dragoste la prima citire”. De la vedere a scenariului, și-a dorit să fie soția temutului Bebe Măcelaru’, astfel că pregătirea pentru casting a fost intensă.

Nu mai puțin de 6 ore a repetat în oglindă înainte de probă, timp în care a descoperit și vocea perfectă pentru Magda. Totodată, ea a recunoscut că multele scene încărcate emoțional o afectează și că, uneori, este greu să se detașeze după ce luminile pe platoul de filmare se sting.

În acest sens, un rol important îl joacă familia, Paul Ipate, Achim și Zora, care îi readuc fericirea și zâmbetul pe chip. Cu toate acestea, nu s-a sfiit să spună că soțul său îi este și cel mai mare critic.

„Paul e foarte sincer. Este cel mai mare, cel mai aspru și cel mai bun critic al meu. Dacă ceva trece de ochiul lui, înseamnă că este bun. Vreau să vă spun cu toată sinceritatea și din toată inima că atunci când s-a dat primul episod din Clanul în care am apărut eu și ne-am uitat, toată familia, nu-mi găseam locul pe canapea.

Îmi transpirau palmele. Îmi era rău, efectiv. Știam că eu am muncit și am pus acolo tot ce aveam eu mai bun. Presiunea era că văzuseră deja măiestria celorlalți actori”, a povestit Jojo.

Cu toate acestea, Magda l-a fermecat și pe el. Chiar în direct, la Vorbește lumea, a trimis un mesaj în care a spus că Jojo este perfectă pentru rol și face o treabă extraordinară.

ADVERTISEMENT