Life

Lili Sandu, o Catwoman cum nu s-a mai văzut! Silviu Țolu, cel mai invidiat bărbat după show-ul vedetei de la Pro Tv

Lili Sandu a fost Catwoman pentru o zi, la Vorbește lumea? Vedeta Pro TV A demonstrat încă o dată că Silviu Țolu este un bărbat norocos.
28.10.2022 | 12:46
Lili Sandu o Catwoman cum nu sa mai vazut Silviu Tolu cel mai invidiat barbat dupa showul vedetei de la Pro Tv
Lili Sandu a încins atmosfera la Pro TV. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei 43 de ani ai lui Lili Sandu par să se ascundă foarte bine, mai ales în spatele costumului de Catwoman pe care l-a purtat în ediția specială de Halloween a emisiunii Vorbește lumea. Vedeta a încins imaginația telespectatorilor de la Pro TV cu apariția sa și, cu siguranță, și-a transformat partenerul de viață într-unul dintre cei mai invidiați bărbați din România.

Silviu Țolu, un bărbat norocos, i-a pus pe deget inelul unei adevărate Cat Woman. Cum a încins Lili Sandu atmosfera la Pro TV

Ediția de vineri, 28 octombrie 2022, a emisiunii Vorbește lumea, a fost una cu totul și cu totul specială. Moderatorii, cu excepția lui Shurubel care a lipsit, s-au costumat, fiecare în ce și-au dorit,  Bogdan Ciudoiu alegând să fie Pantera Neagră.

ADVERTISEMENT

În momentul în care și-a văzut partenera de emisie îmbrăcată în Cat Woman, s-a răzgândit, prezentatorul de la Vorbește Lumea a amuțit. Deși are 43 de ani, din care de aproximativ doi este și mămică, Lili Sandu arată mai bine ca niciodată. Vedeta demonstrează, cu siguranță, că vârsta este doar un număr atunci când ai încredere în tine și te îngrijești.

Costumul negru, din piele, i-a scos în evidență trupul fără cusur. Mai mult, însoțită de atitudine și de tonul senzual al vocii, adoptat pe tot parcursul emisiunii, prezența în platou a frumoasei Lili Sandu a încins atmosfera la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Lili Sandu cat woman vorbește lumea
Lili Sandu a încins imaginația telespectatorilor Pro TV.
Foto: colaj Fanatik

După privirea unor astfel de imagini, este clar că Silviu Țolu a dat lovitura atunci când a reușit să o facă pe Lili Sandu să se îndrăgostească de el, cu toate că el este mai tânăr cu aproximativ 12 ani.

S-au cunoscut la Roma în urmă cu 7 ani și și-au dat seama de la început că sunt compatibili. Pentru Silviu Țolu, Lili Sandu a însemnat să renunțe la viața din America și să se întoarcă definitiv în România.

ADVERTISEMENT

La început, nici nu a presupus că el este bărbatul lângă care își va întemeia o familie, dar timpul le-a demonstrat că diferența de vârstă este complet irelevantă în cazul lor.

Cum menține Lili Sandu aprinsă flacăra iubirii. Vedeta Pro TV a făcut dezvăluiri inedite despre viața intimă

După naștere, relația dintre Lili Sandu și Silviu Țolu a avut de suferit. Vedeta și-a dedicat majoritatea timpului micuțului Thomas Jay, ceea ce a îndepărtat-o de logodnicul său. Ei au găsit, totuși, puterea de a discuta deschis și de a îndrepta lucrurile.

ADVERTISEMENT

Dacă s-ar fi despărțit, Silviu Țolu ar fi pierdut o adevărată femeie fatală, căci Lili Sandu nu aduce senzualitatea doar în platoul Pro TV, ci și în relația de cuplu.

În cadrul unei apariții televizate recente, Lili Sandu a făcut declarații fără perdea despre viața intimă. Vedeta a mărturisit că a urmărit filme pentru adulți- care au servit drept sursă de inspirație- împreună cu partenerul de viață, dar și ce și-ar dori să încerce pe viitor în dormitor: cătușe.

„N-am (n.r purtat cătușe), deși nu mi-aș fi dorit. Nu e niciodată prea târziu. Silviu, niciodată nu e târziu!”, a spus Lili  Sandu în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

În plus, frumoasa șatenă a dezvăluit că pentru a întreține, la început, relația, i-a trimis partenerului poze nud. Din motive de siguranță, însă, a avut grijă să își ascundă fața.

„Am trimis poze sexy sau nud partenerului. Cum menții altfel o relație la început? Dar tăiam capul!”, a mai recunoscut Lili Sandu.

ADVERTISEMENT