Life

Lili Sandu, oprită de Poliție în drum spre Vorbește lumea. Surpriza de care a avut parte

În drum spre Vorbește lumea, Lili Sandu a fost oprită de un echipaj de Poliție, dar, în loc să fie trasă la răspundere, a avut parte de o surpriză
07.09.2022 | 11:30
Lili Sandu oprita de Politie in drum spre Vorbeste lumea Surpriza de care a avut parte
Lili Sandu a fost oprită de poliție în drum spre Vorbește lumea. Foto: Instagram/ Inquam/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Lili Sandu, noua prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea, a povestit ce i s-a întâmplat în timp ce se deplasa către platourile Pro TV. Poliția a oprit-o în trafic și ce a urmat a fost cu totul neașteptat.

Poliția a oprit-o pe Lili Sandu în drum spre Vorbește lumea. Gestul autorităților i-a înseninat dimineața vedetei

Lili Sandu a povestit un episod care i s-a întâmplat în trafic, în timp ce se deplasa către platourile Pro TV. Un echipaj de Poliție a oprit-o, dar nu a fost trasă la răspundere.

ADVERTISEMENT

Din contră, vedeta a primit complimente. Polițistul i-a mulțumit frumoasei mămici pentru ceea ce face și pentru că îi face viața mai frumoasă cu aparițiile sale.

La rândul său, Lili Sandu a mulțumit public autorităților pentru faptul că „mai închid ochii” la micile greșeli pe care le mai face atunci când este la volan.

ADVERTISEMENT

„’Domnișoara Lili Sandu, mulțumim că ne faceți viața mai frumoasă!’ Sărut-mâna! Ce să zic? Doamne ajută!

Mulțumesc că mai închideți ochii că s-a făcut galben!”, a spus Lili Sandu la începutul emisiunii Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu este noua prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea

Începând cu data de 5 septembrie 2022, Lili Sandu poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Vedeta a înlocuit-o pe Adela Popescu, care în prezent se află în Republica Dominicană, unde se filmează show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, pe care o prezintă alături de Cabral. 

ADVERTISEMENT

Astfel, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, Lili Sandu este gata să aducă în fața telespectatorilor cele mai interesante subiecte.

„Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea.

Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”, a declarat Lili Sandu despre întoarcerea sa în televiziune.

ADVERTISEMENT