Lili Sandu, pusă la punct de iubita oficială a lui Stelea!

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
04/10/2014, 08:41
Lili Sandu, pusă la punct de iubita oficială a lui Stelea!

Cheful de sâmbăta trecută, la care Bogdan Stelea (46 de ani) a fost surprins alături de fosta lui mare iubire, Lili Sandu (35 de ani), nu a agitat apele în familia acestuia.

Ba din contră, Laura Alistar (30 de ani), iubita fostului portar, bagă mâna în foc că între partenerul ei şi frumoasa actriţă nu s-ar putea reaprinde flacăra pasiunii.

“Bogdan poate să fie şi cu fosta nevasta, şi cu fosta iubită. E liber să se salute cu ele, să se întâlnească, oricum noi suntem împreună. Nu am fost la acea petrecere pentru că nu am putut, am avut un eveniment în ziua următoare, dar am fost invitaţi amândoi. Ştiam că Lili va fi acolo, dar nu mi-am pus problema că s-ar putea îndrăgosti. Nu mă deranjează cu nimic, pentru mine, Lili Sandu nu e un pericol, aşa că nu-mi fac probleme. Ei se întâlnesc şi la clubul unde fac sport”, a declarat Laura Alistar pentru Click! De cealaltă parte, şi Lili Sandu face lumină legat de viaţa ei privată: nu se iubeşte din nou cu Stelea, dar nici cu tenismenul Horia Tecău, aşa cum s-a zvonit recent în presă: “Nu sunt într-o relaţie. În acest moment sunt foarte concentrată pe cariera mea şi pe emisiunea „Dansează printre stele” (n.r. – e coprezentatoarea emisiunii)”.

Sâmbăta trecută, Lili Sandu şi Bogdan Stelea au stat împreună la aceeaşi masă, la restaurantul AGO, acolo unde a avut loc evenimentul „Playboy 60 Years Anniversary Party”.

SURSA: click.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Închide ×