Life

Lili Sandu și-a etalat burtica de gravidă în costum de baie. Actrița, însărcinată în 8 luni

29.06.2020 | 18:04
Lili Sandu sia etalat burtica de gravida in costum de baie Actrita insarcinata in 8 luni
Lili Sandu și-a etalat burtica de gravidă în costum de baie. Actrița, însărcinată în 8 luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lili Sandu este însărcinată pentru prima oară, având în clipa de față 33 de săptămâni (8 luni), însă nu se sfiește să-și arate rotunjimile. Recent, vedeta și-a etalat burtica de gravidă, pe o plajă de pe litoralul românesc, aceasta pozând în costum de baie.

Actrița radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să-și țină în brațe bebelușul, însă până atunci își ține fanii la curent cu ultimele amănunte, așa cum a făcut și acum când a pozat în costum de baie, pe plajă, acolo unde a plecat pentru câteva zile cu iubitul ei Silviu Țolu (28 de ani).

ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 40 de ani se bucură de toate schimbările prin care trece corpul ei și vorbește foarte deschis despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat, mai ales că este însărcinată în 8 luni. Așadar, nu mai are mult și va deveni pentru prima oară mamă.

Lili Sandu, însărcinată în 8 luni. Vedeta s-a pozat în costum de baie

„M-am gândit ca de data asta să las fiecare poză din această serie să vorbească de la sine… De cele mai multe ori emoția exprimă mai mult decât cuvintele”, a scris vedeta în dreptul imaginilor în care apare în costum de baie, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu este conștientă de schimbările organismului ei, mărturisind că adoră această versiune a sa pentru că se pregătește pentru cea mai mare realizare, aceea de a deveni mamă. Vedeta așteaptă cu sufletul la gură să aducă pe lume primul ei copil, un băiețel.

 

Lili Sandu, în culmea fericirii de când este însărcinată

Frumoasa brunetă și-a dorit enorm să devină mamă, în cele din urmă visul ei împlinindu-se. În mai puțin de o lună Lili Sandu va deveni alături de iubitul ei, părinte pentru prima oară, precizând de multe ori că adoră această perioadă de gravidă.

ADVERTISEMENT

Vedeta observă în fiecare zi schimbările pe care le produce organismul ei, recent declarând că a luat până acum 18 kilograme și asta fără retenția de apă. Lili Sandu nu este panicată de acest aspect și vorbește deschis despre momentele frumoase din sarcină.

„Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluş.

ADVERTISEMENT

Nu mai există aşteptări nerealiste, create de «social media», despre cum ar trebui să arate perfecţiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, a povestit la un moment dat frumoasa actriță, relatează romaniatv.net.

 

ADVERTISEMENT