Life

Lili Sandu către soț: „Să ne mai punem pe treabă încă o dată”. Mai vrea un copil

Lili Sandu i-a transmis un mesaj soțului ei, Silviu Țolu. Vedeta își dorește să aibă și al doilea copil, la mai bine de un an de când Thomas Jay a venit pe lume.
22.12.2021 | 20:07
Lili Sandu catre sot Sa ne mai punem pe treaba inca o data Mai vrea un copil
Lili Sandu mai vrea un copil. Ce mesaj i-a transmis soțului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu le-a dat fanilor de înțeles că și-ar dori un al doilea copil. Vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni mamă a doua oară la mai bine de un an de când s-a născut fiul ei.

Cântăreața se gândește deja să-i facă un frățior sau o surioară băiețelului ei. Lili Sandu i-a surprins pe internauți cu postarea ei recentă.

ADVERTISEMENT

Fiul artistei s-a născut în vara anului 2020. Evenimentul a fost unul fericit pentru toată familia, mai ales că medicii nu i-au dat șanse prea mari vedetei să rămână însărcinată pe cale naturală.

Lili Sandu ar vrea și al doilea copil

Lili Sandu a postat un videoclip prin care le-a dat urmăritorilor de înțeles că ar vrea să devină mamă încă o dată. Vedeta a postat un videoclip cu doi frați de vârste apropiate și care stau împreună.

ADVERTISEMENT

Impresionată de afecțiunea și iubirea dintre cei doi micuți din videoclip, Lili Sandu l-a etichetat pe soțul ei, Silviu Țolu. Cântăreața i-a propus acestuia să „se pună pe treabă” a doua oară.

„O, Doamne! Vrei să ne mai punem pe treabă încă o dată?”, a scris Lili Sandu pe Instastory, în dreptul videoclipului.

ADVERTISEMENT
Lili Sandu
Lili Sandu își dorește al doilea copil? Sursa foto: Instagram

Lili Sandu își iubește foarte fiul fiul, Thomas Jay, și publică adesea imagini cu micuțul. Artista încearcă să petreacă cât mai mult timp cu băiețelul ei și al lui Silviu Țolu și este foarte fericită de când acesta a venit pe lume.

Nu este pentru prima dată când Lili Sandu își exprimă dorința de a avea un al doilea copil.

„Sincer, eu chiar mi-aș dori să mai fac un copil pentru că am avut o sarcină ușoară, îmi place să fiu mamă, trebuie să îl mai conving pe Silviu acum, să vedem. Și pe Dumnezeu.”, a scris aceasta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu și fiul ei fac pregătiri pentru Crăciun

Lili Sandu îl învață pe Thomas Jay colinde pentru Crăciun. Vedeta încearcă să practice cât mai multe activități educaționale cu fiul ei, așa cum a făcut și de data aceasta.

Deși are o vârstă fragedă, micuțul pare foarte interesat de colindul pe care mama sa l-a tot fredonat de față cu el. Artista încearcă să-l ajute pe Thomas Jay să rețină câteva versuri pentru a i le cânta lui Moș Crăciun.

„Noi ne-am pus pe treabă cu învățatul de colinde că acum vine Crăciunul și ne prinde Moș Crăciun nepregătiți!”, a scris vedeta pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags: