Life

Liliana Mocanu din Las Fierbinți, dramă cumplită. Prin ce trece soția lui Firicel de la Pro TV

Liliana Mocanu, actrița cunoscută pentru rolul din serialul „Las Fierbinți” traversează o perioadă grea. Soția lui Firicel de la Pro TV trăiește o dramă care și-a pus serios amprenta asupra vieții sale.
26.05.2021 | 10:53
Liliana Mocanu din Las Fierbinti drama cumplita Prin ce trece sotia lui Firicel de la Pro TV
Liliana Mocanu din Las Fierbinți, dramă cumplită. Prin ce trece soția lui Firicel de la Pro TV. Captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Actrița este devastată de durere, după ce a fost nevoită să-și conducă pe ultimul drum o persoană dragă în condițiile impuse de pandemia de coronavirus. Din păcate, vedeta și-a îngropat mama, care fusese diagnosticată cu virusul din China. 

Interpreta soției lui Firicel din „Las Fierbinți” a povestit cu ochii în lacrimi că cea care a adus-o pe lume a simțit că nu mai are mult de trăit. Acela a fost momentul în care Liliana Mocanu a plecat de urgență la Piatra Neamț, unde mama sa era internată.

ADVERTISEMENT

Liliana Mocanu, momente dificile. Actrița din Las Fierbinți și-a pierdut mama

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru mama actriței, care a trebuit să se ocupe de toate cele necesare înmormântării. Durerea cea mai mare a Lilianei Mocanu a fost faptul că și-a condus mama pe ultimul drum cu sicriul închis.

Vedeta de la Pro TV nu a vrut ca ființa cea mai dragă din viața sa să plece ”într-un sac”, așa cum cerea protocolul și a dus la morgă o pânză, asta pentru că persoanele care mor infectate cu Covid-19 nu se pot îmbrăca cu haine aduse de familie.

ADVERTISEMENT

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamț. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forțați să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid.

E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece «într-o pungă». Am cumpărat o pânză.

ADVERTISEMENT

Ultimele ei cuvinte au fost: «Vino să mă iei acasă și iartă-mă, puiu’ mamei»”, a povestit actrița, cu ochii în lacrimi, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Liliana Mocanu, suferință uriașă. Nu se mai poate bucura de viață

Liliana Mocanu nu și-a revenit nici acum după pierderea trăită. Soția lui Firicel din Las Fierbinți suferă în tăcere, asta după ce timp de 8 luni a stat închisă în casă, tragedia punându-și amprenta pe sufletul ei.

ADVERTISEMENT

Actrița a căzut într-o ușoară depresie după ce și-a pierdut mama, mărturisind în fața lui Cătălin Măruță că nu se regăsește. Artista are senzația că nu i se cuvine nimic, deși recent a primit sute de mesaje de ziua sa de naștere.

Vedeta de la Pro TV a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, dar nu s-a putut bucura pe deplin de acest eveniment pentru că și-a amintit de mama sa, care de Sfinții Constantin și Elena ar fi avut onomastica.

„Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai știu ce merit și nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost și ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a completat actrița.

ADVERTISEMENT