Life

Liliana Ștefan, dezvăluiri după despărțirea de Dan Bittman: „Nu aș da timpul înapoi”

Liliana Ștefan a făcut dezvăluiri despre despărțirea de solistul trupei Holograf, Dan Bittman.
04.06.2021 | 11:48
Liliana Stefan dezvaluiri dupa despartirea de Dan Bittman Nu as da timpul inapoi
Liliana Ștefan, dezvăluiri după despărțirea de Dan Bittman: „Nu aș da timpul înapoi” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liliana Ștefan a făcut dezvăluiri după despărțirea de Dan Bittman, de care s-a separat acum mai bine de jumătate de an. După 25 de ani de relație, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Fosta parteneră a solistului de la Holograf este o persoană foarte discretă, mai ales atunci când vine vorba de viața de familie.

ADVERTISEMENT

Au fost puține ocaziile în care Liliana Ștefan a apărut în public alături de artist sau a oferit declarații pentru presă.

Liliana Ștefan, dezvăluiri despre despărțirea de Dan Bittman

Liliana Ștefan și Dan Bittman au fost împreună timp de 25 de ani. Cei doi au decis să pună capăt poveștii de iubire anul trecut, în urmă cu șapte luni.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Dan Bittman a vorbit despre separarea de solistul trupei Holograf. Deși este discretă atunci când e vorba de viața personală, Liliana a acceptat să ofere câteva declarații legate de fosta relație.

Liliana Ștefan a încercat să evite zvonurile care au apărut în mediul online. Totodată, aceasta nu a confirmat speculațiile potrivit cărora fostul iubit i-ar fi fost infidel, dar nici nu le-a negat.

ADVERTISEMENT

Aceasta este de părere că fiecare lucru din viața unui om se întâmplă cu un motiv, așa cum a fost și în cazul ei. Liliana Ștefan nu ar da timpul înapoi, dacă acest lucru ar fi posibil.

„Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil.

ADVERTISEMENT

A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a declarat Liliana Ștefan pentru protv.ro.

Liliana Ștefan și Dan Bittman au format unul dintre cele mai îndrăgite și stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Cu se se ocupă Liliana Ștefan în prezent

Liliana Ștefan este într-o formă foarte bună, iar în prezent urmează cursurile Facultății de Psihologie.

Fosta lui Dan Bittman a creat un program bazat pe soluții naturale, holistice și eficiente pentru tratatera și combaterea anumitor probleme fizice, dar și psiho-emoționale.

„În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie.

Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale.

Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance”, a mai spus Liliana Ștefan pentru sursa citată anterior.

Liliana Ștefan și Dan Bittman au trei băieți împreună, Alexandru, Patrick și Mark Nicolas. Fosta parteneră a solistului Holograf a mai spus că aceștia sunt încântați de noul ei program, mai ales că îi ajută și pe ei.

Liliana Ștefan este într-o formă de invidiat, și asta pentru că este tot timpul ocupată. Aceasta are de gând să dezvolte și alte proiecte de acest fel în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT
Tags: