Decizie fără precedent în Franţa! Lille, retrogradată provizoriu în Ligue 2. Motivul sancţiunii

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
03/02/2018, 23:24
Decizie fără precedent în Franţa! Lille, retrogradată provizoriu în Ligue 2. Motivul sancţiunii

Marcelo Bielsa a fost demis de la cârma celor de la Lille în luna decembrie, iar antrenorul argentinian a dat în judecată clubul pentru a-şi primi salariul până la finalul contractului. Tehnicianul de 62 de ani ar trebui să primească peste 18 milioane de euro de la fostul său club.

Potrivit francezilor de la L’Equipe, Lille va fi retrogradtă provizoriu în Ligue 2. Sancţiunea ar putea să fie ridicată doar în cazul în care clubul va fi plăti o parte din suma pe care o cere Marcelo Bielsa.

Lille se luptă pentru a evita retrogradarea în Ligue 2

În prezent, Lille ocupă locul 18 în Ligue 1, poziţie care i-ar permite prezenţa la barajul pentru rămânerea în prima ligă din Franţa. Decizia a venit la scurt timp după ce formaţia antrenată de Christophe Galtier a fost învinsă de PSG, scor 0-3.

Marcelo Bielsa a fost suspendat în luna noiembrie a anului trecut, după ce oficialii clubului l-au acuzat de încălcarea contractului. O lună mai târziu, argentinianul a fost demis, iar acum cere peste 18 milioane de euro despăgubiri, conform contractului semnat.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.