News

Limbaj suburban la Școala de Vară a PNL. Șefa Tineretului Liberal, obligată să-și ceară scuze publice

Membrii organizației de tineret a PNL s-au dat în stambă la Școala de Vară, iar Mara Mareș a trebuit să ceară scuze pentru limbajul lor.
12.09.2022 | 07:10
Limbaj suburban la Scoala de Vara a PNL Sefa Tineretului Liberal obligata sasi ceara scuze publice
Șefa tineretului liberal a fost nevoită să-și ceară scuze Foto: Facebook Mara Mareș
ADVERTISEMENT

Membrii Tineretului Național Liberal (TNL), care participau la Școala de Vară a partidului de la mare, au organizat o petrecere în cadrul căreia au scandat înjurături la adresa partenerilor de coaliție, PSD.

Limbaj suburban la Școala de Vară a PNL

Momentul a fost imortalizat, iar imaginile postate pe internet s-au viralizat rapid.

Mara Mareș, liderul TNL, a reacționat rapid cu un mesaj de scuze pentru „comportamentele inacceptabile”.

ADVERTISEMENT

,,Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc că am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit.

Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video și vom avea o discuție pe subiect.  

ADVERTISEMENT

Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense și specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretăm”, a transmis Marea Mareș, președintele TNL.

Scuzele au fost acceptate fără rezerve de omologul Marei Mareș, președintele Tineretului Social-Democrat, Mihai Ghigiu, care este convins de faptul că incidentul nu va afecta în niciun fel coaliția de guvernare.

ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă: “Suntem pregătiţi să guvernăm în continuare în această coaliţie”

Prezent la Școala de Vară, premierul Nicolae Ciucă le-a declarat tinerilor liberali că este încrezător în coaliție și că aceasta funcționează.

“Guvernarea este o asumare responsabilă şi, aşa cum am spus de fiecare dată, indiferent de activitatea la care am participat, astăzi suntem la guvernare într-o coaliţie, o coaliţie a trei partide din care două partide puternice, unul de dreapta, PNL, unul de stânga, PSD, şi avem datoria ca împreună să găsim soluţii, avem datoria ca împreună, chiar în condiţiile în care avem dispute pe subiecte care ne plac sau nu ne plac, dar ele fac parte din actul de guvernare şi din promovarea politicilor fiecăruia dintre partidele noastre, dar asta este o temă care trebuie să rămână acolo, la nivelul dezbaterilor şi la nivelul confruntării de idei şi de principii.

ADVERTISEMENT

În realitate, coaliţia înseamnă guvernare, înseamnă decizii asumate şi responsabile. Am spus tuturor că această coaliţie a celor două partide mari din România este asumată şi este un demers care menţine stabilitatea politică, menţine stabilitatea economică, menţine stabilitatea socială”, a spus Nicolae Ciucă.

ADVERTISEMENT