Linas Klimavicius, OUT de la Dinamo în iarnă?! Şefii vor să îi rezilieze contractul. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici   
în Dinamo
25/11/2019, 15:37
Linas Klimavicius, OUT de la Dinamo în iarnă?! Şefii vor să îi rezilieze contractul. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Linas Klimavicius, OUT de la Dinamo în iarnă! Şefii vor să îi rezilieze contractul. FOTO: Linas Klimavicius si Antoni Valeri Ivanov in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul de pe terenul Academicii Clinceni. “Câinii” au ratat o şansă bună de a se apropia de locurile de play-off după remiza cu nou-promovata. Şefii lui Dinamo au început să creioneze deja strategia clubului şi, din informaţiile FANATIK, fundaşul central Linas Klimavicius este pe lista disponibilizărilor de la club. 

Linas Klimavicius, OUT de la Dinamo în iarnă?! L-a înfuriat pe Uhrin: “Este la pământ”

Fundaşul central a comis o gafă uriaşă în startul meciului de la Clinceni, faultându-l în careu pe Buziuc. Din penalty-ul rezultat, Academica a deschis scorul. De altfel, internaţionalul lituanian este a treia opţiune pentru postul de fundaş central de la Dinamo, după Ante Puljic şi Mihai Popescu. Din informaţiile FANATIK, Uhrin nu vrea să reformeze lotul în iarnă, ci să facă doar câteva schimbări pe posturile deficitare.

Dusan Uhrin a fost furios după gafa lui Klimavicius din meciul cu Academica şi a declarat după meci că îl va chema la o discuţie: „Sunt supărat pe jucători pentru că aşa nu putem câştiga niciodată un meci. Puljic, care este un adevărat lider, ne-a lipsit astăzi, iar Klimavicius este un jucător de echipă naţională şi trebuie să stau de vorbă cu el pentru că acum este la pământ”

Linas Klimavicius, OUT de la Dinamo în iarnă?! Şefii vor să îi rezilieze contractul. EXCLUSIV
Linas Klimavicius, OUT de la Dinamo în iarnă?! Şefii vor să îi rezilieze contractul. FOTO: Linas Klimavicius si Mihai Popescu la pamant in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,

Dinamo, perioadă crucială în lupta pentru play-off

Dacă îi vor rezilia contractul lituanianului, şefii lui Dinamo trebuie să aducă un alt fundaş central la club. Contractul lui Klimavicius expiră vara anului viitor şi este foarte posibil ca cele două părţi să ajungă la un acord de reziliere încă din iarna acestui an.

La meciul cu Poli Iaşi, Dusan Uhrin îl va avea la dispoziţie şi pe Ante Puljic, care va face pereche în centrul defensivei cu Mihai Popescu. Dinamo este sub presiune după egalul de la Clinceni, în condiţiile în care diferenţa faţă de locurile de play-off rămâne la 5 puncte de locul 6.

Pentru Dinamo urmează o perioadă cu meciuri, teoretic, mai uşoare în care echipa poate să acumuleze puncte: Poli Iaşi, Chindia Târgovişte, Hermannstadt şi Sepsi. Echipa lui Dusan Uhrin trebuie să adune puncte în faţa acestor adversari pentru a rămâne în preajma play-off-ului sau chiar să urce în top 6 până la întreruperea campionatului.

  • 30 de ani are Klimavicius
  • 10 meciuri a jucat lituanianul în acest sezon
Închide ×